Serie A (17): Chievo 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Krzychu89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:20

Raaja pisze:Juventus jest żenujący. Tydzień temu super szczęśliwe zwycięstwo na szczęście oliwa sprawiedliwa i dzisiaj zasłużony remis. Delneri zmianami przewyższa nawet Ranieriego. Iauqinta 2 najgorszy napastnik świata(1 jest Amauri) zostaje na boisku, a nasz najlepszy zawodnik Quagiarella schodzi. Delneri czy ty masz oczy? Iaquinta nie grał by w polskiej reprezentacji a u nas jest podstawowym graczem, coś jest nie tak. Juve pokazało dzisiaj, że nie zasługują na mistrzostwo w tym sezonie. Mam rade dla Giorgio Chielliniego. Jest jednym z najlepszych obrońców świata i jednym z moich ulubionych piłkarzy. Jeśli chcę coś osiągnąc w piłkę, proszę o to, żeby opuścił ten śmieszny klubik w którym jedyne co może osiągnąć to mistrzostwo serie b. Juventus [*]
No chyba jak masz pisać taki posty to nie jest miejsce dla Ciebie...akurat odnośnie Iaquinty się zgadzam ale ze 'śmiesznym klubikiem' przegiąłes

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:21

ewerthon pisze:Storari oczywiście nie zawiódł, jak dla mnie to obok Krasicia i Quagliarelli najlepszy letni transfer. Zresztą, wierzyłem w jego umiejętności mówiąc o tym nie raz.
Generalnie to bardzo wielu pilkarzy sprowadzonych przez Marotte gra dobrze, albo bardzo dobrze. - Aquilani, Storari, Quagliarella, Bonucci, Krasic. Zaluje ktos teraz odejscia Diego? Quagliarella udowadnia, ze mozna strzelac gole z niczego, Krasic, ze mozna wygrac mecz w pojedynke, Aquilani, ze potrafi rozgrywac, etc

Co do czerwonej kartki, to wydaje mi sie, ze raczej sluszna. Tutaj blad chyba popelnil Nasz bramkarz - niepotrzebnie wyszedl z bramki. Gdyby Giandonato nie sfaulowal, sytuacja bylaby krytyczna. No ale nie chce mlodego Wlocha rozgrzeszac - powinien to odebrac czysto, a tak, skonczylo sie jak skonczylo.

PS. To tylko "remis". Nie przegralismy w tragicznym stylu, nie przegrywamy 5 spotkania z rzedu, a Wy odstawiacie jakies lamenty. Del Neri zrobil to, co zrobil. Widocznie mial jakis w tym zamysl i tyle. Nie ma co panikowac. I nikt nigdy nie mowil o tym, ze bedziemy walczyc o jakies scudetto. Plan jest taki, aby zakwalifikowac ie do LM. Koniec, kropka. Nie popadajmy w paranoje po zremisowanym meczu w lidze.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:25 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:22

Gotti
A ty wielki trenerze co bys zrobil?????????????? Po 1 nie bylo kogo innego wprowadzaca a po 2 kurde murowalismy bramke jak nie widziales, ich dzieciaku sie poloz bo masz chyba grype, widac jak sie niektorzy na pilce znaja, milos swoje zrobil sily juz mial malo wiec trzeba bylo zmieniac go

Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:22

Krzychu89 pisze:
Raaja pisze:Juventus jest żenujący. Tydzień temu super szczęśliwe zwycięstwo na szczęście oliwa sprawiedliwa i dzisiaj zasłużony remis. Delneri zmianami przewyższa nawet Ranieriego. Iauqinta 2 najgorszy napastnik świata(1 jest Amauri) zostaje na boisku, a nasz najlepszy zawodnik Quagiarella schodzi. Delneri czy ty masz oczy? Iaquinta nie grał by w polskiej reprezentacji a u nas jest podstawowym graczem, coś jest nie tak. Juve pokazało dzisiaj, że nie zasługują na mistrzostwo w tym sezonie. Mam rade dla Giorgio Chielliniego. Jest jednym z najlepszych obrońców świata i jednym z moich ulubionych piłkarzy. Jeśli chcę coś osiągnąc w piłkę, proszę o to, żeby opuścił ten śmieszny klubik w którym jedyne co może osiągnąć to mistrzostwo serie b. Juventus [*]
No chyba jak masz pisać taki posty to nie jest miejsce dla Ciebie...akurat odnośnie Iaquinty się zgadzam ale ze 'śmiesznym klubikiem' przegiąłes
Nie zgodzę się z tobą. Z takim trenerem nic nie osiągniemy. Potrzeba nam Moggiego, który będzie wybierał nam sędziów bo inaczej nigdy nie nic nie wygramy.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:23

Donnie pisze:
Vimes pisze:
Donnie pisze:Do nas sie kuźwa nigdy szczęście nie może uśmiechnąć.
Przypomnij sobie mecz z Lazio.

Napisałem, że to co dostaliśmy tydzień temu, dzisiaj oddaliśmy. Czyli wyszło na zero. A takie Napoli...
Przepraszam, skupiłem się na tym "nigdy" :wink:.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:23 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ManiekJuve91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Lubiłem vicka do dnia dzisiejszego.
Po tym co zrobił nie mam już siły do niego i mówie stanowcze on musi opuścić juve!Niewykorzystane sytuacje się mszczą do tego zmiana która pozbawiła nas 3 pkt dziś......Do tego napoli w końcówce strzela bramkę.....!!
Szlag mnie już trafia.... jeszcze to boisko?! łąka i pastwisko....
Szkoda było tak pięknie...Ehh Zepsute święta....
Raja przesadziłeś trochę.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>........ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Raja ty buraku idz stad, ze tez takie cos tu wchodzi, wyjazd stad

dzidzia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nawet nie chcę myśleć o tym meczu, bo mi całe święta zniszczy.

Beznadzieja po prostu. Na początku nie było źle, w przerwie byłam dobrej myśli. Wszystko sypnęło się po czerwonej kartce - wszyscy się pogubili. Myślałam, ze wyjdę z siebie jak realizatorzy pokazali przez chwilę, że to Bonucci dostał czerwień (to byłaby tragedia). Bronili się rozpaczliwie, Krasic nie strzelił do prawie pustej bramki, Iaquinta - koszmar. Kończyć mecz z 6 obrońcami na boisku i jeszcze stracić bramkę :doh: . Napoli do tego na farcie, Lazio z resztą też, a tak dobrze się ta kolejka zapowiadała...

A teraz plusy:
1) odrobiony punkcik do Milanu, zawsze to jeden punkt mniej straty
2) piękny gol Q. moim zdaniem kandydat na bramkę miesiąca
3) no i chyba pierogi i prezenty, bo więcej plusów nie ma :angry: :angry: :angry:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:24 przez dzidzia, łącznie zmieniany 1 raz.

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:24

Tak, teraz najlepiej powycierać mordeczki po Del Nerim i Milosie... co Wy macie w głowach ? Ja podtrzymuję swoje zdanie, Del Neri robi dobrą robotę, Krasić również. Iaquinta = Amauri... jak dla mnie można by ich zastąpić jednym, a porządnym napastnikiem, mimo, że Vicka lubie, to jest słaby. Cóż.. straciliśmy 2 punkty, zajmujemy 4 miejsce, a przed nami Napoli i Lazio...

Wesoł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:26

Zgadzam się z tezą, że dzisiaj winą za wynik należy obarczyć trenera. No zmiany tragiczne. On chyba nie myślał nawet za bardzo kto wchodzi i kto schodzi, chodziło mu tylko o to, żeby skraść te dwie minutki kiedy piłkarze będą złazić z boiska. On kradł minutki, a nam skradli punkty...

Żeby nie było, uważam Delneriego za dobrego fachowca i traktuję dzisiejsze dziwaczne decyzje jako jego "kiepski dzień w pracy". Każdy taki kiedyś ma. Napoli rozjedziemy.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:28 przez Wesoł, łącznie zmieniany 1 raz.

"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:26

Aż mi się finisz Ranieriego w Juventusie przypomniał dzisiaj. Nie przeboleję tego meczu nigdy. Masakra, ani się pisac nie chce.

A do ganiących Krasicia za jego sytuacje - spróbujcie przebiec z piłką 60 metrów na pełnej szybkości i spróbować z notabene trudnej sytuacji uderzyć precyzyjnie.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:27 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:27

na +
Giorgio
Milos
Storari
Fabio Q
kibice ładnie dopingowali
Del Neri powinien przyznać że popełnił błedy w drugiej połowie, wszak pomyłki rzecz ludzka, co nie oznacza że dla mnie jest świetnym trenejro..

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:27

Like Juventus today...
Obrazek

Szkoda tego meczu, co tu dużo mówić...
Napastnik potrzebny od zaraz. Czarny, żółty, niebieski, okazały, mikry... oby strzelał. Dużo i często.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:30 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:28

Wypad stad sezonowicze, barcelona wygrala wczoraj to idzcie se tam popiszcie, tylko krytykowac umiecie, wszytskich meczy sie nie wygra

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 17:31

meda11 pisze:
Raaja pisze:
Krzychu89 pisze: No chyba jak masz pisać taki posty to nie jest miejsce dla Ciebie...akurat odnośnie Iaquinty się zgadzam ale ze 'śmiesznym klubikiem' przegiąłes
Nie zgodzę się z tobą. Z takim trenerem nic nie osiągniemy. Potrzeba nam Moggiego, który będzie wybierał nam sędziów bo inaczej nigdy nie nic nie wygramy.
Potrzeba kogoś kto zbanuje Ciebie... :?
O to, to!

Jakłinta to powinien jutro w siedzibie Juventusu złozyc wypowiedzenie.

Obrazek
Zablokowany