Serie A (17): Chievo 1-1 JUVENTUS
- malkavian
- Juventino
Sorensen coś tam niekiedy próbuje, szkoda że skończyło się wtedy na słupku. Bramka Fabio słodziutka, brawa dla niego, że znalazł sobie miejsce i piłkę w tym całym zamieszaniu pod bramką Chievo.
Storari - genialna interwencja, to nie był łatwy strzał do obrony.
Juventus początkowo speszony i dający za dużo pograć rywalowi, po bramce wyraźnie się obudził, liczę, że jeśli wyjdziemy z takim nastawieniem na drugą połówkę, to jeszcze ze dwie wpadną. Nie możemy tylko dopuszczać z taką łatwością ataków Chievo jak na początku meczu.
Storari - genialna interwencja, to nie był łatwy strzał do obrony.
Juventus początkowo speszony i dający za dużo pograć rywalowi, po bramce wyraźnie się obudził, liczę, że jeśli wyjdziemy z takim nastawieniem na drugą połówkę, to jeszcze ze dwie wpadną. Nie możemy tylko dopuszczać z taką łatwością ataków Chievo jak na początku meczu.
- Kubba
- Juventino
Wydaje mi się, że piłka przeleciała nad bramkarzem i wpadła do siatki. Na powtórce nie było to zbyt dobrze pokazane.rammstein pisze:@Kubba
wlasnie nie widzialem tego dokladnie, to on wsadził ta bramke z polowy? wydawalo mi sie ze minimalnie minela bramke, ale to juz dlugo po gwizdu bylo, a nie w trakcie:> pytam bo ogladam na wyciszonym;)
Jeszcze jeden i będzie można grać spokojnie!
Forza!
- KondzioJuveFans
- Juventino
Kubba
Quagliarella trafił do siatki po tym zdarzeniu ;D Kibice Juve dali odgłos a powtórka to potwierdziła ;D
Quagliarella trafił do siatki po tym zdarzeniu ;D Kibice Juve dali odgłos a powtórka to potwierdziła ;D
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Piotr Juvefan
- Juventino
Świetny mecz jak na razie z naszej strony,widać że Juventus tworzy kolektyw i nie straszne nam braki kadrowe,oby tak dalej!
PS:Dobrze obstawiłem strzelca i wynik do przerwy:) ciekawe czy bedzie 1-2:D,ale niech bedzie i z 1-5:)
Forza Bianconeri!
PS:Dobrze obstawiłem strzelca i wynik do przerwy:) ciekawe czy bedzie 1-2:D,ale niech bedzie i z 1-5:)
Forza Bianconeri!

- malkavian
- Juventino
Dzięki temu można się tak swojsko poczuć oglądając, prawie jak w rodzimej Ekstraklasiemeda11 pisze:Murawa jest tak przygotowana, że strzelając szczura w środek bramki można trafić w samo okienko. :shock:

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cóż, szkoda 3 punktów... Ale jak Krasic nie będzie podawał w takich sytuacjach, jaką zmarnował, to tak mecze będą się kończyć.
PS. Antichrist został właśnie tatą.
PS. Antichrist został właśnie tatą.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Brak słów! To co męczyli przez 40 minut stracili w ostatniej! Niech sie wreszcie obudzą bo szlag człowieka trafia!!! 

Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 19:59 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Robaku
- Juventino
No fatalnie, niestety. Krasicia bym nie widził, ale zastanawia mnie co ma DelNeri z wypuszczania Grosso i Iaquinty w pierwszym skladzie, zdejmowanie Fabio w 60 minucie, no malo mądre, szkoda, szkoda, szkoda, znów spadek na 3 miejsce, niby jeden punkt odrabiamy do MIlanu. 2 tracimy do lazio.
Ja mam nadzieje,ze już następny mecz z Parma zagramy w zupełnie innym składzie, że już na początku grudnia w kadrze nie będzie ani Vicka ani Grosso. a Traore mimo 3 minut też fajnie, czyli mlodzi obrońcy w juve naprawdę na plus.
Ja mam nadzieje,ze już następny mecz z Parma zagramy w zupełnie innym składzie, że już na początku grudnia w kadrze nie będzie ani Vicka ani Grosso. a Traore mimo 3 minut też fajnie, czyli mlodzi obrońcy w juve naprawdę na plus.
- karpiu
- Juventino
Dlaczego zamiast Fabio nie zszedł Vicek sie pytam ? smiem twierdzić że Fabio by strzelił to sam na sam jakie miał Vicek, trener zawinil ewidentnie, Chievo nie grało nic a ugrało 1 pkt.
Szkoda Storariego, świetny mecz, ide z psem sie przejsc, ochłonać bo nie wyrobie zaraz..
ps Antichrist gratulacje
Szkoda Storariego, świetny mecz, ide z psem sie przejsc, ochłonać bo nie wyrobie zaraz..
ps Antichrist gratulacje

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!