Serie A (17): Chievo 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ManiekJuve91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:50

Brawo Storari!
Brawo Fabio Qagliarella co bramka to nie ma pytań! :bravo:
Jak oni mogą na takim klepisku grać?!
Utrzymać ten wynik a najlepiej dołożyć jeszcze jedną po przewie!

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:52

Brawo Storari :!:
Przeważamy nad Chievo , ale nie gramy jakoś super , wiem , że murawa jest fatalna (gorsza niż w polskiej lidze) , ale trzeba coś pograć. Sorensen dzisiaj tragedia.. każde podanie to albo aut lub pod nogi przeciwnika , Krasić mało widoczny , ale więcej gramy stroną Pepe niż Serba. Piękna bramka Quagliarelli ;D w końcu on tylko takie strzela ;) W drugiej połowie trzeba strzelić jeszcze bramkę , aby uspokoić grę.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
nazawszejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:52

Ja się pytam dlaczego nie gra Traore tylko Sorensen ktoy stoi w tyle i w ogole nie pomaga Krasicowi przez co idzie malo akcji prawa strona...
Traore w meczu z MC pokazal ze potrafi dryblowac jest bardziej ofensywnym zawodnikiem od Sorensena i by mogl wspierac Krasica. W ogole Sorensen slabo dzis gra...

pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:53

Fabio Q ;*

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Eh co za kopanina. Iaquinta to w ogole tragedia, ciagle tylko sie przewraca, srodek pomocy bez Melo to tez tragedia, ten Giacostamzprimavery w ogole sobie nie radzi. Sorrensen takze tragedie, odbior dobry,dosrodkowania praktycznie kazde zmaszczone, szkoda ze bramki nie strzelil :?
Dobrze ze Quagia strzelil gola, a Storrari obronil karnego bo nie sadze aby sie cos mialo zmienic w 2 polowie..
Oni sa chyba ospali i zmeczeni jeszcze po meczu z MC.

KLIK ==>www
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Do strzelenia dla nas braki byłem zrozpaczony naszą grą :shock: . Dobrze ,że Storari obronił karnego, bo było by bardzo trudno o korzystny wynik.
Na szczęście mamy Fabio i jego piękną bramkę :). Tragedią jest dla mnie Vicek.

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:54

Masakra, co za murawa :shock: Baran by się tam nie chciał paść, a gra tam pierwsza liga.

Karny jak dla mnie z niczego, ale brawa dla Storariego. Jego radość - prawie jak Melo. Piękna bramka Q.
Chievo nie gra nic, myślę, że skończy się 0:2.

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:54

Brawo Storari, mecz układa sie po naszej myśli oby też tak było w 2 połowie.

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:55

Elegancko!
Nie przypominam sobie kiedy ostatnio bramkarz Juventusu obronił karnego! Było to chyba bardzo, bardzo dawno temu. Brawo Marco!

Mecz dość spoko, widać, że w grze przeszkadza zły stan murawy. Ale na szczęście to my przeważamy i co najważniejsze prowadzimy.
Bramka Fabio... Tylko można przyklasnąć :bravo:

Oby tak dalej. Liczę na to, że strzelimy jeszcze z jedną bramkę.

Giandonato? Całkiem spoko.
Sorensen? Ok. Ale zdarzają mu się głupie błędy.
Krasić? Tak jakby bez werwy, ale źle nie gra.

Gdyby nie gwizdek sędziego, ta bramka Q z środka boiska byłaby po prostu fantastyczne! :smile:

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:56

Jak na razie to gramy tak sobie. Prowadzimy zasluzenie, ale trzeba przyznac, ze Chievo dzisiaj gra slabo. Stan murawy fatalny.

Sorensen momentami bardzo dobrze, momentami glupi blad czy fatalna wrzutka. Wyrobi sie. Giandonato z poczatku jakby przestraszony, z biegiem czasu jednak zaczal grac lepiej, pod koniec pierwszej polowy nawet rzucil kilka bardzo dokladnych pilek. Grosso mnie irytuje tymi gornymi pilkami, ale raz czy dwa razy ladnie zatrzymal akcje rywala.

Quagliarella w swoim stylu. Razem z Iaquinta sa bardzo aktywni. Slabiej dzisiaj Krasic, Pepe gra lepiej od Niego.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 15:57 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:56

IMO karnego nie powinno być! Chiellini owszem podniósł za wysoko noge ale nie uderzył rywala, na szcząście Marco obronił. Do 28 nie zagroziliśmy bramce Chievo ani razu aż do słupka Sorensena. Zaczło się dziać Quaglia znowu ładna bramka (specjalista) ;)
Mogło być wyżej ale cieszmy się z prowadzenia.

Oby tylko nie stracić głupiej bramki, podwyższyć i 3 pkt nasze! Quagliarella jeszcze jeden i jeszcze raz :D

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:57

Nie dziwie się już czemu Roma i Inter straciły punkty w Weronie - tamte boisko wygląda jakby dopiero co przepędzili tamtędy stado bydła albo wykopali ziemniaki :/ Cieszy prowadzenie i świetna obrona karnego przez Storariego, ale o wynik będę drżał całą drugą połowę. Gracze Chievo grają chamsko , by nawet nie powiedzieć że brutalnie. Quagiarella, Aquilani i Krasic nie mogą pokazać swoich umiejętności technicznych w takich warunkach i przy takiej drużynie. Szkoda że nie ma Melo albo chociaż Sissoko, kogoś kto swoją siłą fizyczną wygrałby parę pojedynków w środku pola.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:57

Słaby mecz, ogólnie Juve chce wygrać ten mecz na stojąco, ani zupełnie nie potrafia wykrzesać w sobie motywacji przy takim zawodniku. Jak dla mnie jednymi, ktorzy przejawiaja ochotę do gry to Sorensen, trochę Fabio.
A nawet ten mlody pomocnik to dostal szansę, a nie wygląda jakby ona go interesowała.
Storari brawo, Fabio - jak zwykle ładna bramka, specjalista od ladnych bramek. A Sorensen uważam,że jest fajny :)

A tak to gramy na stojąco, i nikogo specjalnie nie można pochwalić niestety. Ja mam nadzieję,że szybko strzelimy drugą bramkę i nasz coach wrzuci młodziaków na boisko, może wtedy coś zacznie się dziać.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:58

@Kubba

wlasnie nie widzialem tego dokladnie, to on wsadził ta bramke z polowy? wydawalo mi sie ze minimalnie minela bramke, ale to juz dlugo po gwizdu bylo, a nie w trakcie:> pytam bo ogladam na wyciszonym;)
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 16:01 przez rammstein, łącznie zmieniany 1 raz.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 15:59

Mamy szczęście, że mecz nam się tak ułożył bo gramy naprawdę kiepsko. Ten karny nas pobudził, mam nadzieję, że w szatni ktoś dostanie dwa szybkie na twarz. Wszakże Chievo w ataku nie istnieje (poza wspomnianym karnym), ale druga połowa może być zupełnie inna i pasowałoby szybko to rozstrzygnąć na swoją korzyść. Tak więc do dzieła.

Zablokowany