Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 20:49

@Brutalo bez wątpienia przyzwyczaja, ale co w tym dziwnego? Facet ma 36 lat i nie wyrabia już. Do tego gra egoistycznie. Odsuwanie go od składu nie ma na celu oszczędzania jego sił. Chodzi o to, że po prostu Alex jest na chwilę obecną gorszy od Quagliarelli. W roli jokera nieźle się sprawdza i cieszy mnie to, że Del Piero jeszcze nie zdziadział. Tyle, że w następnym sezonie Alex na dobre już siądzie na ławkę i nie będzie tyle razy wychodził co w tym sezonie tym bardziej, że pewnie ściągniemy napastnika.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 21:03

Roma gra tak słabo, że nie widzi mi się by Milan zanotował tutaj stratę punktów. Gol to kwestia czasu.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 21:09

Szikit pisze:@Brutalo bez wątpienia przyzwyczaja, ale co w tym dziwnego? Facet ma 36 lat i nie wyrabia już. Do tego gra egoistycznie. Odsuwanie go od składu nie ma na celu oszczędzania jego sił. Chodzi o to, że po prostu Alex jest na chwilę obecną gorszy od Quagliarelli. W roli jokera nieźle się sprawdza i cieszy mnie to, że Del Piero jeszcze nie zdziadział. Tyle, że w następnym sezonie Alex na dobre już siądzie na ławkę i nie będzie tyle razy wychodził co w tym sezonie tym bardziej, że pewnie ściągniemy napastnika.
Niestety masz rację... Trzeba się do tego przyzwyczajać... Ciężko będzie kiedyś pożegnać Del Piero, choć dla mnie on jest uprzywilejowany. Powinien grać tak długo, jak długo uzna za słuszne. To odpowiedzialny i inteligentny człowiek, bez wątpienia zejdzie ze sceny niepokonany :)
Ponoć Boateng jest fanem Micheala Jacksona i tańczy jak MJ w szatni Milanu :prochno:
Pirlo kontuzja... :prochno:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 21:21

Push3k pisze:Roma gra tak słabo, że nie widzi mi się by Milan zanotował tutaj stratę punktów. Gol to kwestia czasu.
No tak, a Milan gra galaktyczną piłkę :roll:
Jedyne co Mediolańczycy póki co pokazują to płaskie podania wzdłuż bramki, których nikt nie przecina. Równie dobrze Roma mogła objąć prowadzenie, gdyby nie to, ze Menez jest dzisiaj drewniany.
PS: Akurat to wysyłałem gdy Zlatan wyszedł sam na sam :wink:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 21:26

Szikit pisze:
Push3k pisze:Roma gra tak słabo, że nie widzi mi się by Milan zanotował tutaj stratę punktów. Gol to kwestia czasu.
No tak, a Milan gra galaktyczną piłkę :roll:
Nie, Milan, też gra grzybnię, ale gra.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 22:14

0-1 to co wstawiamy powoli piwo do lodowki ? :)

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 22:15

Odbiło się od sęka.
Nie ma co ukrywać - Roma gra klapę, ale Milan ma się na czym zgubić. Tyle atakowali, a tu taki pikuś :smile:

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 22:39

Jutro trzeba wygrać, i tracimy tyko 3 pkt, fajnie gdybyśmy takim akcentem zakończyli ten rok :) :wink:

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 22:45

na poczatku pierwszej połowy Milan grał ładnie.wszystko chodziło jak po szurku, ale z czasem roma zaczeła dzielić i rządzić w środku pola.Czułem ze w drugiej połowie to się zemści bo cygan nie był w formie.. a wszystkie piłki leciały na niego.pełno spalonych i szarpana gra milanu.za to bardzo podobała mi się defensywa gości z rzymu.Juan to profesor..Mexes na początku pare błędów, ale im dalej w mecz tym lepiej sobie poczynał.denerwował mnie menez.. za dużo strat.. ale 2 razy udało mu się przebic w drugiej polowie i jedno dośrodkowanie zakończyło się bramką.Wina po stronie abate, którego kibice milanu namaścili na tego który powstrzyma bale'a ..troche to śmieszne. ;d jutro Juve musi się zmobilizować i gonić milan bo wreszcie scudetto na horyzoncie!

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 22:46

Oglądałem od drugiej połowy. Strasznie nudny mecz.
Słabiutka Roma pokonuje bezproduktywny Milan.
Jak jutro tego nie wykorzystamy to będzie znaczyło, że jeszcze nie nasz czas...

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 23:05

Milan przegrał, Adriano gra jak primabalerina, Pirlo kontuzjowany, cygan grał padakę. Czego chcieć więcej ?

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 23:14

Brutalo pisze:Milan przegrał, Adriano gra jak primabalerina, Pirlo kontuzjowany, cygan grał padakę. Czego chcieć więcej ?
Oczywiście zwycięstwa Juve :D No i może tego, żeby tej przerwy świątecznej nie było :prochno:

Mecz tak nudny, że aż usnąłem. Za to Barca znowu pokazała haj fajf :whistle:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Juventino79

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 23:33

No i cudnie na dzisiaj, Milan poległ ,a my gramy z Chievo... Muszą być 3 punkty... Zakończyć rok z 3 punktową stratą do lidera, mając przewagę 4 punktów nad interem(zakładając ,że wygrają zaległy mecz) i Romą byłoby super ;)

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 23:54

Chciałem żeby był remis ale wygrana Romy jest również bardzo na rękę. Oglądałem tylko drugą połowę i Milan grał bez szybkości, błysku, do słabszy dzień Ibry. Musimy jutro wykorzystać porażkę Milanu. Muszą być 3 pkt.

Z Juve na dobre i złe!
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2010, 16:43

Czyli Cassano jednak w Milanie :cry:

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +rossoneri

Milan ma teraz wspaniały atak, który jest jednocześnie tykającą bombą. Jeden z napastników Ibra/Pato/Robinho/Cassano bedzie musiał siedzieć na ławce.

Swoją drogą ciekawe cze Cassano będzie grał na skrzydle, czy Allegri zmieni pod niego cały system :think:

ODPOWIEDZ