KALENDARZ LEGENDARNYCH PIŁKARZY JUVE XX WIEKU NA 2011 ROK!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2010, 15:49

Informujemy, że od dwóch dni można dokonywać rezerwacji na kalendarz przedstawiający legendarnych piłkarzy Juve, którzy występowali w naszym klubie w XX wieku.

Kalendarz składa się z 12 stron + okładka. W sumie przedstawionych zostało dwunastu piłkarzy, których wkład w historię klubu jest nieoceniony. Na każdej stronie znajdują się trzy zdjęcia dotyczącego danego zawodnika oraz krótki, ale treściwy opis. Dopełnieniem całości jest postać legendarnego prezydenta klubu na okładce.

Unikalny projekt i subtelnie stonowana kolorystyka tworzą w połączeniu niepowtarzalną kompozycję. Oryginalność wzoru w fotografie legendarnych postaci wraz z motywem barw klubowych sprawiają, że kalendarz ten wygląda elegancko. W szczególny sposób oznaczona została tragedia na Heysel, dzień założenia Juventusu i urodziny JuvePoland. Odcienie żółtego i szarego podkreślają estetykę projektu. Całość prezentuje się zachwycająco.

Kalendarz pojawi się w sprzedaży w okolicach 6-8 grudnia, ale już TERAZ można zakupić produkt i spokojnie czekać na wysyłkę. Warto długo się nie zastanawiać, ponieważ kalendarz zostanie wyprodukowany tylko w ilości 100 sztuk, a aktualnie na stanie zostały 63 egzemplarze. Można go nabyć jedynie poprzez sklepik JuvePoland TUTAJ!

Obrazek

Szczegóły kalendarza:
- format A3 (duży)
- wymiary 30x42 cm
- spinany spiralą z zawieszką
- papier 200g/m2 kreda matowa
- cena (w cenę wliczony jest podatek VAT i dochodowy)

GALERIA KALENDARZA!

Oto postacie jakie widnieją na stronach poszczególnych miesięcy:
Okładka: Giovanni Agnelli
Styczeń: John Charles
Luty: Omar Sivori
Marzec: Franco Causio
Kwiecień: Roberto Baggio
Maj: Giuseppe Furino
Czerwiec: Michel Platini
Lipiec: Giampiero Boniperti
Sierpień: Sandro Salvadore
Wrzesień: Gaetano Scirea
Październik: Antonio Cabrini
Listopad: Roberto Bettega
Grudzień: Dino Zoff

Zdecydowanie obowiązkowa pozycja każdego kibica Juventusu!

Pamiętajcie, że dokonując przy okazji zakupu innych produktów z oferty sklepiku JuvePoland za przesyłkę płacicie tylko raz! A jest w czym wybierać, ponieważ dostępna jest szeroka oferta obuwia zimowego renomowanej marki Caterpillar oraz Heavy Duty. W przypadku przedpłaty koszt wysyłki kurierskiej firmą Siódemka wynosi zaledwie 9,90 zł! To nie wszystko - przy zakupie wraz z innym produktem za kwotę powyżej 200 zł obowiązuje darmowa wysyłka!

ZACHĘCAMY DO ZAKUPÓW i KOMENTOWANIA! :)

:!: LINK DO KALENDARZA W SKLEPIKU! :!:
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2010, 14:31 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2010, 19:58

Kilka słów jeszcze o CENIE kalendarza, bo pojawiły się głosy, jakoby była zbyt wysoka. Otóż cena nie jest wysoka, to jest normalna cena kalendarza w formacie A3. Proszę spojrzeć chociażby na Allegro, tam kalendarze w takim formacie są oferowane nawet za 59 zł. Warto również zwrócić uwagę, że JuvePoland ma obowiązek rozliczenia się z tej sprzedaży, a więc siłą rzeczy w cenę jest wliczony podatek VAT i dochodowy. Na zakup każdego kalendarza wystawiany jest paragon. Cena 39,90 zł dla członków stowarzyszenia JPC jest najniższa z możliwych. Dla pozostałych użytkowników kalendarz jest dostępny w cenie 44,90 zł, ale nie wydaje mi się, żeby te pięć złotych różnicy miało aż tak duże znaczenie. W przypadku naszego kalendarza należy przede wszystkim wziąć pod uwagę jego klubowy charakter oraz unikalny wzór. Kalendarza z legendarnymi piłkarzami chyba jeszcze nigdzie nie było, a sprowadzenie innego z Włoch byłoby pewnie dużo droższe :)

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 11:14

Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią w newsie, we wtorek rozesłana została pierwsza partia kalendarzy, tj około 50 egzemplarzy. Już wczoraj część kalendarzy najpewniej dotarła na miejsce, a dzisiaj dojdą kolejne. Zachęcamy w związku z tym do podzielenia się swoją opinią o premierowym produkcie JuvePoland z innymi użytkownikami forum. Opinie nabywców mają dla nas bardzo duże znaczenie, ponieważ interesuje nas czy kalendarze dotarły nieuszkodzone i czy jakość spełniła wasze oczekiwania.

Obrazek
blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 08:26

Wczoraj otrzymałem kalendarz. Był ładnie zapakowany nie było żadnych zagięć nic, przyszedł w super stanie. Jakość? Super naprawdę się zdziwiłem mega pozytywnie. Super jakość. Bardzo dziękuję za kalendarz. W przyszłości na pewno będę korzystał ze sklepiku.

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 22:14

kalendarz dotarł dziś i jestem zachwycony. Jedyne co mnie zirytowało to jego otwieranie ponieważ był zapakowany chyba w 3-4 folie ale może dzięki temu dotarł w stanie idealnym. Gud dżab!!!

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 22:16

Świetny kalendarz, przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Nie zanotowałem żadnych defektów. Moim zdaniem jest to produkt warty swojej ceny, dlatego zdecydowanie polecam.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 22:43

gosciu_Muranista pisze:kalendarz dotarł dziś i jestem zachwycony. Jedyne co mnie zirytowało to jego otwieranie ponieważ był zapakowany chyba w 3-4 folie ale może dzięki temu dotarł w stanie idealnym. Gud dżab!!!
Transport w tym przypadku był najbardziej newralgicznym punktem, dlatego zależało nam na jak najlepszym zabezpieczeniu kalendarza :wink:

Cieszą pierwsze komentarze pozytywne, a w miarę możliwości zachęcamy również do publikowania zdjęć kalendarza na ścianach :)

Obrazek
dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 11:40

Zamawiałem wczoraj kalendarz, w pole zamówienie wpisałem swoje dane z JP. W podsumowaniu zamówienia mam normalną cenę. Stąd moje wątpliwości czy mam czekać na jakiś e- mail z wiadomością o niższej cenie czy po prostu obliczyć samemu i wpłacić pieniądze?
Zmieniłem już cenę ręcznie. Nawet jeśli na Twoim koncie jeszcze się nie zaktualizowało to i tak możesz już spokojnie realizować wpłatę :ok:
Oki, dzięki. Przelew poszedł.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2010, 16:37 przez dzodzik, łącznie zmieniany 2 razy.

"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2010, 15:37

dzodzik pisze:Zamawiałem wczoraj kalendarz, w pole zamówienie wpisałem swoje dane z JPC. W podsumowaniu zamówienia mam normalną cenę. Stąd moje wątpliwości czy mam czekać na jakiś e- mail z wiadomością o niższej cenie czy po prostu obliczyć samemu i wpłacić pieniądze?
Zmieniłem już ręcznie cenę. Nawet jeśli na Twoim koncie jeszcze się nie zaktualizowało to i tak możesz już spokojnie realizować wpłatę :ok:

Obrazek
maati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 21:46

No kalendarz robi duże wrażenie. Dotarł do mnie bardzo szybko był idealnie zapakowany. Polecam jego zakupienie. :-D

kamiloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2010, 17:51

Dzisiaj odebrałem kalendarz. Jakość wykonania jest bardzo dobra, kalendarz robi naprawdę super wrażenie. Po rozpakowaniu nie zanotowałem żadnych defektów, przesyłka była idealnie zapakowana. Polecam wszystkim którzy jeszcze się zastanawiają nad zakupem :)

swir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2010, 19:38

Kalendarz jest i u mnie. Przesyłka odpowiednio zapakowana, dzięki czemu dotarł w dobrym stanie. Z zakupu jestem zadowolony, a sam pomysł umieszczenia na kalendarzu legend Juve sprzed wielu, wielu lat jest strzałem w dziesiątkę. Dzięki dla JP za pomysł i realizację projektu 8)

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2010, 23:08

A kiedy go zamawialiście bo ja zamówienie złożyłem na weekendzie i do tej pory mi go nawet nie wysłali bo dzwoniłem dzisiaj ok 14 to coś mi tłumaczyli na temat kuriera że niby jest opóźniony i przez to nie mogą mi wysłać. A coś mi się w to szczerze nie chce wierzyć :think: Aha zapomniałem dodać wziąłem za pobraniem czy to robi jakąś różnicę w czasie wysyłki?

Interweniowaliśmy już w tej sprawie. Mamy nadzieję że da to jakiś efekt. Kwestia wysyłki pobraniowej nie ma tutaj żadnego znaczenia. / -Lucas-

FORZA JUVE
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2010, 23:37

mogę wam napisać, że posiadam officialny włoski kalendarz Juve i znajdują się na nim: R. Bettega , P Anastas,i G Furino, D Zoff, M Platini, G Scirea, A Cabrini, S Tacconi ,R Baggio, A COnte, Z Zidane, G Vialli, A DEl Piero, P Nedved, G Buffon, D Trezeguet ,

tam w ramach porównania co ważne dla JP a co dla Włochów
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2010, 12:31 przez Eric6666, łącznie zmieniany 2 razy.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2010, 16:16

Eric6666 pisze:mogę wam napisać, że posiadam officialny włoski kalendarz Juve i znajdują się na nim: R. Bettega , P Anastas,i G Furino, D Zoff, M Platini, G Scirea, A Cabrini, S Tacconi ,R Baggio, A COnte, Z Zidane, G Vialli, A DEl Piero, P Nedved, G Buffon, D Trezeguet ,
Co w związku z tym? Najwidoczniej mieli inną koncepcje i podzielili piłkarzy na dwie grupy. W jednej znalazło się 8 zawodników z okresu współczesnego, a w drugiej 8 zawodników z czasów bardziej odległych. Poza tym w ich kalendarzu pojawiło się 16 zawodników, a u nas 12, ponieważ każdemu piłkarzowi poświęciliśmy jedną stronę. Gdybyśmy mieli po raz drugi dokonać wyboru postaci do naszego kalendarza, to nic w tej kwestii nie uległoby zmianie. :P

Obrazek
ODPOWIEDZ