Odra - Wisła 3-2 !!
- kouba
- Qualità Juventino
W piątkowym meczu 10. kolejki I ligi Odra Wodzisław pokonała Wisłę Kraków 3-2. Podobnie jak przed rokiem, Odra prowadziła do przerwy 3-0, by stracić dwa gole w drugiej odsłonie meczu.
Odra Wodzisław 3-2 Wisła Kraków
Nosal 14, Sablik 25, Sokołowski 37 - Piotr Brożek 54, Żurawski 75 (k)
Odra: Bęben - Grzyb, Madej, Sablik, Górski - Sokołowski (90. Masłowski), Kwiek (71. Jarosz), Górski, Radzewicz - Nosal, Nowacki (82. Kłus)
Wisła: Piekutowski - Baszczyński, Jop, Paszulewicz, Dubicki - Gorawski, Strąk (46. Ouadja), Szymkowiak , Brasilia (46. Piotr Brożek) - Frankowski (74. Paweł Brożek), Żurawski
Żółte kartki: Kwiek, Sablik - Szymkowiak, Gorawski
Sędziował: Mirosław Ryszka (Warszawa)
Widzów: 4500.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
dla mnie to szok, nie sądziłem że przegraja, w dodatku po przerwie 3-0 :!: :!: jak tak będą grać w PUEFA to nie widze tego jasno
Odra Wodzisław 3-2 Wisła Kraków
Nosal 14, Sablik 25, Sokołowski 37 - Piotr Brożek 54, Żurawski 75 (k)
Odra: Bęben - Grzyb, Madej, Sablik, Górski - Sokołowski (90. Masłowski), Kwiek (71. Jarosz), Górski, Radzewicz - Nosal, Nowacki (82. Kłus)
Wisła: Piekutowski - Baszczyński, Jop, Paszulewicz, Dubicki - Gorawski, Strąk (46. Ouadja), Szymkowiak , Brasilia (46. Piotr Brożek) - Frankowski (74. Paweł Brożek), Żurawski
Żółte kartki: Kwiek, Sablik - Szymkowiak, Gorawski
Sędziował: Mirosław Ryszka (Warszawa)
Widzów: 4500.
dla mnie to szok, nie sądziłem że przegraja, w dodatku po przerwie 3-0 :!: :!: jak tak będą grać w PUEFA to nie widze tego jasno
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
3-0 wygrywali później stracili dwa gole... skąd ja to zanam...

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
Nie wiem czy Legia wygra.Ostatniow w fatalnym stylu poległa w Płocku ,więc przestrzegam przed hurraoptymizmem.Marcin-IRONEK pisze:Nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę. Jutro LEGIA wygra i będzie git.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Peja48
- Juventino
Ancona-Juve 2-3 ??? pewnie tak ???? Ale szkoda że Wisła przegrała sędzie był upośledzonyADAMJUVENTUSPL pisze:3-0 wygrywali później stracili dwa gole... skąd ja to zanam...![]()
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Olszan
- Juventino
Dziwnie troche układają się mecze Amica wygrywa z Groclinem Legia wygrywa z Wisła Kraków a przegrywa z Wisłą Płock doszłem do wniosku ze nie warto obstawiać w bukmachera polskiej ligi same niespodzianki 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEhe a polskiej lidze dochodzi do coraz większych niespodzianek
Ciekawie zapowiada się ten sezon, to jest polska liga 8) Nikt niepotrafi grać równo, raz wygra ktoś 5-0 potem polegmnie 4-1 i tak już jest. Bardzo słaby poziom naszej ,,ekstraklasy'' co zresztą nowością nie jest

- juveluck
- Juventino
Oj Wisla doluje widze. Coraz gorzej jej idzie. Jestem niezle zaskoczony. Porazka z Odra. No nic przyjda takie czasy spadnie Wisla wejda pasy
( pasy= Cracovia, jak by ktos nie wiedzial 8) )

Ostatnio zmieniony 25 października 2003, 11:09 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RuTeK
- Juventino
Bo są raktorzystami:):):) Zartuje oczywiscie mysle ze oszczedzają siły na mecz w Oslo
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !