Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- Darius19
- Juventino
Ja tu widzę, że niektórzy mimo już wybranych wzorów nadal uwalniają swoją fantazję. Na to był czas wcześniej. A teraz jak się podoba to się zapisujcie a jak nie to się nie wypowiadajcie. Bo takie zbędne pisanie może przyprawić innych o frustrację
Faja gratuluję anielskiej cierpliwości 

FORZA JUVE
- Pan Mietek
- Juventino
To nie jest koncert życzeń, nie narzekaj. Jak się nie podoba to najlepiej w ogóle nic nie pisz.ja bym wziął ale jakby był ten napis co poprzednio CHIELLINO
- Buri
- Juventino
dawno nie śledziłem tego tematu, ale widzę że zniknęła koszulka z karykaturą alexa... za mała rozdzielczość zdjęcia czy co było tego przyczyną?
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- JuveFilip_8_
- Juventino
ta z Chiellinim czarna byłaby fajna... ;]

- exodus18.11
- Juventino
Powiem szczerze, że mi też bardziej podoba się ta z napisem CHIELLINO, a to dlatego, że mam inne rozumowanie niż Ty. Nosił bym taką koszulkę z myślą o tym, że Chiellini budzi strach i szacunek wśród przeciwników, a nie wyrażając sprzeciw i dezaprobatę wobec Niego, ale to tylko moja dygresja. Na razie się wstrzymam z wyborem, bo może jeszcze się coś zmieni.Kurczi pisze:marna prowokacja, spadaj na swoje forum...Chiellino pisze:ja bym wziął ale jakby był ten napis co poprzednio CHIELLINO
- Darius19
- Juventino
Mam propozycję dla co niektórych aby zamilkli bo tylko nerwy ludziom psują. Faja zrobił koszulkę z napisem CHIELLINO to zraz poszło wielkie oburzenie, że ten wzór jest zły, że się nie podoba. A teraz gdy faja zmienił wzór na CHIELLINI to piszecie że jednak napis CHIELLINO jest lepszy. Rada na przyszłość zastanówcie się a dopiero później piszcie. Bo to jest denerwujące nie tylko dla organizatora akcji ale też i dla innych którzy to czytają.
FORZA JUVE
- exodus18.11
- Juventino
Widziałem ten filmik, ale zauważ, że to jest karykatura, przerysowanie rzeczywistości, nie trzeba brać tego na serio tylko z przymrużeniem oka.Kurczi pisze: mi się wydawało że przekaz jest bardzo jasny...
Chciałem wyrazić tylko odmienny pogląd od Twojego (mimo, że jestem fanem Juventusu) i dlatego uznałem to za dygresję, a ktoś ma czelność mnie uciszać, za kogo on się uważa, żeby zabraniać innym wyrażać swoje myśli? Przecież nie każdy musi to czytać.