LE (gr. A) [06]: JUVENTUS 1-1 Manchester City
- Skibil
- Redaktor
Takie samo ryzyko jak wystawianie Melo w składzie - pauzuje w lidze, ale nie daj Boże ktoś go skopie i złapie kontuzję na kilka miesięcy... I co wtedy?mrozzi pisze: Utrzymanie pewnej serii spotkań bez porażki. Nasi leją na ten ostatni mecz w LE, ale podświadomie może to jakoś negatywnie wpłynąć na drużynę. Istnieje takie ryzyko.

Osobiście mam gdzieś wynik meczu z City - mamy dobrą pozycję w lidze i tylko to się liczy.
- Wojtek
- Juventino
Mecz o NIC więc w tym meczu mi tylko zależy żeby nie przegrać i aby piłkarze podstawowi nie przemęczyli się.
W obronie niech zagra Motta,Legro,Bonucci,Traore lecz może też zagrać Grygera który musi dojść do siebie po kontuzji.
Oczywiście Melo,Krasic też odpoczywają...
Mecz bez większego znaczenia choć może być gorąco bo Balotelli przyjedzie
W obronie niech zagra Motta,Legro,Bonucci,Traore lecz może też zagrać Grygera który musi dojść do siebie po kontuzji.
Oczywiście Melo,Krasic też odpoczywają...
Mecz bez większego znaczenia choć może być gorąco bo Balotelli przyjedzie

- Eric6666
- Juventino
liczę na naszego super asystenta Sissoko ;d oby to, że ma odejść doda mu polotu i niech z nami zostanie!! lubię go jak piłkarza i widzę, że Del Neri dobrał mu się do umiejętności, bo w tym roku zawsze jak gra próbuje rozgrywać i madrze podawać!!!
jak wielu innych licze na rezerwy
Manninger
traore Legro Sorensen Motta ( wolałbym każdego byle nie on, ale kto w takim razie?)
Pepe - Sissoko - Marchisio - Brazzo
DP
Amauri? pewnie zagra IAQ
Manninger
traore Legro Sorensen Motta ( wolałbym każdego byle nie on, ale kto w takim razie?)
DP
Amauri? pewnie zagra IAQ
- kosciu88
- Juventino
Brazzo nie moze bo nie jest zgloszony ja tam bym dal zagrac LanzafameEric6666 pisze:liczę na naszego super asystenta Sissoko ;d oby to, że ma odejść doda mu polotu i niech z nami zostanie!! lubię go jak piłkarza i widzę, że Del Neri dobrał mu się do umiejętności, bo w tym roku zawsze jak gra próbuje rozgrywać i madrze podawać!!!
Manninger
DP
Amauri? pewnie zagra IAQ
- Juventino79
- Juventino
Nasz pożegnalny mecz w LE. Dałbym pobiegać rezerwowym, najlepiej nie przegrajmy tego meczu i kontynuujmy pozytywna passę nie przegranych meczy
Będzie ciężko ,bo City pewnie będzie chciało wygrać,by awansować z 1go miejsca ,a Del Neri da pobiegać rezerwie ale wierzę w minimum remis
Stawiam 1-1. Iaquinta i może Adebayor?
FORZA JUVE!

FORZA JUVE!
- malkavian
- Juventino
Podobnie myśle, że nie ma najmniejszego sensu narażać podstawowych graczy na kontuzję. Mecz łatwy nie będzie, a nawet jeśli wygramy to i tak nic nam po tym, gramy o pietruszkę, za to jest dobra okazja dać się ograć dzieciakom i zmiennikom nie tylko, że w pucharach, ale i z niezłym przciwnikiem. Dzieciaki mogą zdobyć trochę doświadczenia i pewności siebie. Trzymajmy siły na ligę, liczą się priorytety, miło by było podgonić jeszcze Milan albo choć trochę ociąć się od przeciwników, którzy mają ten sam dorobek punktowy.
- meda11
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
Niby można się oszczędzać, ale ta seria meczy bez porażki wygląda tak imponująco (jak na ostatnie czasy), że aż szkoda ją zaprzepaścić. Ten tydzień jest ostatni przed wolnym spowodowanym świętami i sylwestrem, dlatego jeśli któryś z zawodników pierwszego składu nie ma urazu lub nie jest przemęczony, niech gra ! Dokopać ropnym zwierzakom, a i schematy potrenować !meda11 pisze:Ja też jestem za oszczędzaniem zawodników pierwszego składu. Dlatego mile będę oglądał taki skład:
Manninger - Grygera/Motta, Camilleri, Legrottaglie, Traore - Pepe/"Primavera", Sissoko, "Primavera", Lanzafame - Del Piero, Libertazzi
- ManiekJuve91
- Juventino
Manninger
Camilleri Liviero Rinaudo Traoré
Büchel Melo Giandonato Boniperti
Lanzafame Giannetti/Libertazzi
Tak bym to widział.
Camilleri Liviero Rinaudo Traoré
Büchel Melo Giandonato Boniperti
Lanzafame Giannetti/Libertazzi
Tak bym to widział.
- Myzarel
- Juventino
Tak sobie pomyślałem że olewanie meczu to jednak głupi pomysł. Po pierwsze seria bez porażki robi się bardzo ładna, po drugie nie raz i nie dwa zdarzało się że przez olanie meczu i wpuszczenie rezerw drużyna traciła rozpęd. Nie mówię by wychodzić najsilniejszym zestawieniem (Milos powinien usiąść na ławce zdecydowanie) ale wpuszczenie samej primavery to mocno średni pomysł.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Gdybym to ja wybierał skład:
----------DP---?????-----------------
---------------------------------------
Lanza---Marchisio--Sissoko---Pepe
----------------------------------------
Traore---Sorensen---Legro---Motta
-------------Manninger---------------
Lub wariant drugi: 100% primavera
----------DP---?????-----------------
---------------------------------------
Lanza---Marchisio--Sissoko---Pepe
Traore---Sorensen---Legro---Motta
-------------Manninger---------------
Lub wariant drugi: 100% primavera

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"