Serie A (16): JUVENTUS 2-1 Lazio
- Pinturicchio1987
- Juventino
Co ty gadasz... JUVE w pełni kontroluje mecz i cały czas do przodu grają... Sędzi wybitny, sama gra bardzo mi się podoba - jest składna, w miarę dokładna u szybka... Lazio oprócz paru kontr nie istnieje... Jakm cudem mają oni wicelidera z taką grą...?Winiar1989JuveForever pisze:normalne, jak zawsze po obięciu prowadzenia Juve cofnięte praktycznie pod swoje pole karne, to jest nasz stały problem , rozumiem jak by obieli prowadzenie w 75-80 min ale nie kurdeee cofnąć sie tak na poczatku spotkania
i odrazu bramka z przewagi lazio.
Melo PROFESOR !!!
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
to prześledz jak od którego mijsca broniło sie Juve po golu aż do golu LazioPinturicchio1987 pisze:Co ty gadasz... JUVE w pełni kontroluje mecz i cały czas do przodu grają... Sędzi wybitny, sama gra bardzo mi się podoba - jest składna, w miarę dokładna u szybka... Lazio oprócz paru kontr nie istnieje... Jakm cudem mają oni wicelidera z taką grą...?Winiar1989JuveForever pisze:normalne, jak zawsze po obięciu prowadzenia Juve cofnięte praktycznie pod swoje pole karne, to jest nasz stały problem , rozumiem jak by obieli prowadzenie w 75-80 min ale nie kurdeee cofnąć sie tak na poczatku spotkania
Melo PROFESOR !!!
- juventini22
- Juventino
Gramy dobrze, musi cos w 2 polowie wpasc
- RadeKas
- Juventino
O to to. Komentatorzy C+ i sedzia ogladaja chyba inne spotkanie. Moze Barcy z Sociedad... Pelny profesjonalizm u gwizdacza i dwoch papug :roll: .Ouh_yeah pisze:Komentatorzy Canal+ mają bardzo dziwne postrzeganie futbolu, skoro lepsze wrażenie po 45 minutach wywarło na nich Lazio. A koło 30 minuty stwierdzili nawet że Lazio dyktuje warunki
edit: ktos w przerwie musial sedziemu pare slow powiedziec, bo az koszulke zmienil na mniej "laziowa" :lol:
srali muszki będzie wiosna
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Świetny mecz Juve, byliśmy o niebo lepsi po za małymi fragmentami ,multum okazji ale jak sie ma ich tyle to trzeba coś strzelać, a nie liczyć na środkowego obrońce czy indywidualny popis Krasicia, za dużo sytacjii za mało bramek , tym razem cudownie sie skonczyło ale no było blisko kolejnego remisu.
Swietna piłka Sissoko do Krasica a wykończenie to już perfekcja. Milos GRAZIE !!!!
Swietna piłka Sissoko do Krasica a wykończenie to już perfekcja. Milos GRAZIE !!!!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Brawo Krasić. Już byłem zrezygnowany i chciałem wysuwać pretensje do mrocznych bogów, ale okazałoby się, że zupełnie niepotrzebnie. Forza Juve!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mateusz6
- Juventino
KRASIĆ :!: Bardzo przeciętny mecz Milosa, ale zrobił to co do niego należało. Nareszcie szczęście uśmiechnęło się do Juventusu. Świetnie Melo, Chiellini, Sorensen. Przeciętnie cała reszta. Dużo do gry wnieśli Alex i Pepe. Ten drugi znowu pokazał, że na lewej stronie jest o klasę lepszy od Marchisio.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010, 23:29 przez mateusz6, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Bartek88
- Juventino
Krasic :*:*:*:*:*:*:*:*:*
Juz myslalem, ze bede musial tu wejsc tylko by zbluzgac Grosso i Ikłinte za ich 'rewelacyjna' gre
Wyjasni mi ktos zmiane DelNeriego dlaczego z boiska schodzi najbardziej bramkostrzelny zawodnik, przy porazce, ktora byl remis zamiast bezproduktywnego Iaquinty ?! ;/
Aha i jak ktos dalej po tym meczu uwaza, ze Grosso to nasz najlepszy obronca na lewą strone niech podejdzie do lustra i strzeli sie w twarz. Czynnosc tą nalezy powtarzac do powrotu swoich oczu z wakacji.
Juz myslalem, ze bede musial tu wejsc tylko by zbluzgac Grosso i Ikłinte za ich 'rewelacyjna' gre

Wyjasni mi ktos zmiane DelNeriego dlaczego z boiska schodzi najbardziej bramkostrzelny zawodnik, przy porazce, ktora byl remis zamiast bezproduktywnego Iaquinty ?! ;/
Aha i jak ktos dalej po tym meczu uwaza, ze Grosso to nasz najlepszy obronca na lewą strone niech podejdzie do lustra i strzeli sie w twarz. Czynnosc tą nalezy powtarzac do powrotu swoich oczu z wakacji.
- Adi666666
- Juventino
... gnietli gnietli i się udało w ostatniej akcji ... no ale od początku .... rozpoczęcie fenomenalne w naszym wykonaniu pierwsza akcja bramkowa i gol ... Chiellini strzela z główki po dośrodkowaniu Aquilaniego z rogu już w 2 min. Mecz fajnie zaczęliśmy wysokim pressingiem, prowadziliśmy grę a Lazio czekało na kontry ... niestety po rogu dla rywali i ogromnym zamieszaniu w polu karnym tracimy gola i jest 1-1 Mauro Zarate strzela bramkę. W 2 połowie kilka groźnych akcji po stronie Lazio, ale to my jesteśmy stroną dominującą ... Rzymianie grają wyraźnie na dowiezienie wyniku ... w międzyczasie wchodzi Pepe za Marchisio, zmiana nic nie daję więc wchodzi Del Piero za Quagiarelle ... po chwili przeprowadza niezłą akcję z Iaquintą ... w końcówce wolny z narożnika pola karnego ... Muslera z największym trudem broni uderzenie Alexa. No ale w końcu nadchodzi ostatnia akcja meczu rajd przeprowadza Krasic nie pierwszy w tym spotkaniu i strzela z ostrego kąta myląc Muslere ...
Poza błędem przy 1 bramce nieźle to wyglądało , na wyróżnienie zasługują na pewno Melo Chiellini którzy czyścili wszystko, oraz Krasic niesamowite rajdy przez cały mecz, i w końcówce bramka.
bardzo ważne 3 pkt fotel wicelidera, jest pięknie !
p.s za tydzien Milan - Roma ... i Chievo - Juve ...
Poza błędem przy 1 bramce nieźle to wyglądało , na wyróżnienie zasługują na pewno Melo Chiellini którzy czyścili wszystko, oraz Krasic niesamowite rajdy przez cały mecz, i w końcówce bramka.
bardzo ważne 3 pkt fotel wicelidera, jest pięknie !
p.s za tydzien Milan - Roma ... i Chievo - Juve ...
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- bramek
- Juventino
Ja chcę tapetę lub nawet koszulkę jak Marchisio ściska Qua. Piękny widok
Mecz nie najlepszy momentami tylko parę składnych akcji, jednak to chyba wynikało tez z tego że Lazio ma najlepszą obronę w lidze jak dobrze słyszałem angielskiego komentatora
FORZA

FORZA
- sylvin
- Juventino
gosciu Ty chyba taj jak komentatorzy z C+ ogladales inny meczPinturicchio1987 pisze:Co ty gadasz... JUVE w pełni kontroluje mecz i cały czas do przodu grają... Sędzi wybitny, sama gra bardzo mi się podoba - jest składna, w miarę dokładna u szybka... Lazio oprócz paru kontr nie istnieje... Jakm cudem mają oni wicelidera z taką grą...?Winiar1989JuveForever pisze:normalne, jak zawsze po obięciu prowadzenia Juve cofnięte praktycznie pod swoje pole karne, to jest nasz stały problem , rozumiem jak by obieli prowadzenie w 75-80 min ale nie kurdeee cofnąć sie tak na poczatku spotkania
Melo PROFESOR !!!
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ko komentatorzy mnie wkurzali, mialem ciagle wrazenie, ze co nie zrobi Juve to beee, a jakakolwiek akcja Lazio na pluus.
zawsze sie żaliłem, ze to juve ma pecha, ale w koncu dzisiaj usmiechnelo sie do nas szczescia, w koncu 2 zwyciestwa z rzedu, prosimy o kolejne:)
zawsze sie żaliłem, ze to juve ma pecha, ale w koncu dzisiaj usmiechnelo sie do nas szczescia, w koncu 2 zwyciestwa z rzedu, prosimy o kolejne:)