Zarty, Dowcipy, Kawały
- Juve Master
- Juventino
Fantastyczne filmiki zamieszcza ten użytkownik. :> Polecam zwłaszcza fanom talentu Jacka Gmocha : http://www.youtube.com/user/MichauTV#p/ ... AuwASUCdFE
- AdrianJuventin
- Juventino
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Pozwoliłem zmienić sobie nieco orginalną wersje:
W jednej z Mediolańskich szkół nauczycielka kazała dzieciom opowiedzieć o swoich ulubieńcach sportowych i przynieść jakieś rekwizyty z nimi związane. Następnego dnia dzieci przyniosły flagi swoich ulubionych klubów, autografy sportowców, wtedy uwagę nauczycielki przykuł szalik Jasia. Odwraca się do Jasia i mówi:
- Jasiu co to za szalik? Jakiego klubu?
- Juventusu, proszę pani.
- Jasiu jesteśmy w Mediolanie, wiec czemu akurat Juventus?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Juve, mój dziadek kibicował Juve, a teraz mój ojciec i brat kibicują Juve.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Interowi proszę pani.

W jednej z Mediolańskich szkół nauczycielka kazała dzieciom opowiedzieć o swoich ulubieńcach sportowych i przynieść jakieś rekwizyty z nimi związane. Następnego dnia dzieci przyniosły flagi swoich ulubionych klubów, autografy sportowców, wtedy uwagę nauczycielki przykuł szalik Jasia. Odwraca się do Jasia i mówi:
- Jasiu co to za szalik? Jakiego klubu?
- Juventusu, proszę pani.
- Jasiu jesteśmy w Mediolanie, wiec czemu akurat Juventus?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Juve, mój dziadek kibicował Juve, a teraz mój ojciec i brat kibicują Juve.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Interowi proszę pani.
- blackadder
- Juventino
- meda11
- Juventino
Było bodaj stronę wcześniej.blackadder pisze:http://www.joemonster.org/filmy/30888/D ... hem_Poznan
...................................................................................................
Teraz kolej na MISTRZOSTWO ŚWIATA!
Na kończącym się właśnie konkursie Miss Polonia 2010 padło pytanie do kandydatki nr 10 (została wybrana na Miss Ososbowości):
Prowadzący konkurs - Ile oktanów ma bezołowiowa 95?
Kandydatka nr 10 - He he, e e e... Chemie miałam ostatnio w liceum i... Nie pamiętam.
EDIT: ONA WYGRAŁA! TEN PUSTAK ZOSTAŁ MISS POLONIA 2010
- Pan Mietek
- Juventino
Oj nie przesadzaj, to wybory Miss. Co z tego, że nie wiedziała tego. Jakby odwaliła coś takiego to wtedy by była porażka -EDIT: ONA WYGRAŁA! TEN PUSTAK ZOSTAŁ MISS POLONIA 2010
- juveman7
- Juventino
Od dluzszego czasu poszukuje w internecie skeczu Kabaretu Moralnego Niepokuju. Byc moze w tym temacie podalem linka na youtuba , ale za cholere nie moge go znalezsc. W skeczu gwidon przychodzi do psychoanalityka i przedstawia mu swoj problem. Mowi ze wszystko go denerwuje i doprowadza do szalu. Mikolaj Cieslak miota sie na krzesle i nie moze sie uspokoic, na co psychoanalityk wyszukuje coraz to nowsze sposoby na jego chorobe, ktore gwidon natychmiast atakuje. Calosc trwa jakies 1 : 20 min , moze krocej. Bardzo szybki i zwawy skecz.
Musi go ktos znac na tym forum. Z gory dziekuje
Musi go ktos znac na tym forum. Z gory dziekuje
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Donnie
- Juventino
Mietson pisze:Oj nie przesadzaj, to wybory Miss. Co z tego, że nie wiedziała tego. Jakby odwaliła coś takiego to wtedy by była porażka -EDIT: ONA WYGRAŁA! TEN PUSTAK ZOSTAŁ MISS POLONIA 2010
:doh:
Niby nic dziwnego, bo w USA pełno takich idiotów, a zwłaszcza idiotek (w jakimś programie, bodajże nazywał się "Piękna i bestia" jedna laska zapytana o nazwisko prezydenta USA z czasów wojny secesyjnej, po dłuuugim zastanawianiu się wskazała bodaj Waszyngtona

- Alfa i Omega
- Juventino
już tak nie przesadzaj z USA. w każdym państwie na 10-15 osób znajdzie się przynajmniej jeden... przygłup.Donnie pisze: :doh:
Niby nic dziwnego, bo w USA pełno takich idiotów, a zwłaszcza idiotek (w jakimś programie, bodajże nazywał się "Piękna i bestia" jedna laska zapytana o nazwisko prezydenta USA z czasów wojny secesyjnej, po dłuuugim zastanawianiu się wskazała bodaj Waszyngtona), to jednak dalej ciężko mi coś takiego zrozumieć.
u nas w Polsce przynajmniej 1/4 nie potrafi wymienić lat rozbiorów, ba! ma problemy z zaborcami. a pytania w stylu "kiedy był potop szwedzki?" to już w ogóle wyższa szkoła jazdy

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
<<< PO ogłasza plan 5-cio letni. Jak było, to sorki.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- lisciozerca
- Juventino
- mateo369
- Juventino
Trochę przekręciłeś, tam nie padło słowo "bezołowiowa" a "etylina" więc nie ma się co dziwić, że dziewczyna nie wiedziała :rotfl:meda11 pisze:Teraz kolej na MISTRZOSTWO ŚWIATA!
Na kończącym się właśnie konkursie Miss Polonia 2010 padło pytanie do kandydatki nr 10 (została wybrana na Miss Ososbowości):
Prowadzący konkurs - Ile oktanów ma bezołowiowa 95?
Kandydatka nr 10 - He he, e e e... Chemie miałam ostatnio w liceum i... Nie pamiętam.
EDIT: ONA WYGRAŁA! TEN PUSTAK ZOSTAŁ MISS POLONIA 2010
tutaj wszystkie pytania z tego "show"
to z benzyną jest świetne ale ostatniego pytania nic nie przebije, po prostu wymiata! Polecam! :lol:
PS. filmik tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że KAŻDA blondynka jest mniej lub bardziej zakręcona. Ja przynajmniej żadnej całkiem normalnej nie spotkałem a blondwłosych dziewczyn znam wiele
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Pan Mietek
- Juventino
Pewnie znacie ale mnie niesamowicie jara ten filmik