OLSZTYN || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2010, 12:03

Oczywista, że będę...
Pierwszy plus jest taki, że bez kitu wszędzie nam to puszczą...
Drugi to taki, że Juve w końcu wygra - a my sobie gdzieś pójdziemy na jakąś wódeczkę - niby zwycięstwo nad Lechem super prestiżem nie jest - ale Nam polskim kibicom, szczególnie po meczu w Turynie, na bank trochę ulży jak Vicenzo wsadzi hattricka :twisted:

P.S w sumie jest jeszcze 3 plus - bo albo wychodzi Juve, albo Lech - przynajmniej będzie komu dalej kibicować :prochno:

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2010, 21:05

BOOM pisze: Drugi to taki, że Juve w końcu wygra - a my sobie gdzieś pójdziemy na jakąś wódeczkę
Wódka to jedno... ale z Poznania to nawet ten (tfu) czarny Menczester punktu nie wywiózł. Byłbym bardziej sceptyczny.

Ale, co to? czyżby tylko nas trzech się na wyjście szykowało?;)

Obrazek
cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 11:24

Jakieś konkrety?

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 12:28

Jeśli wam pasuje to ja mogę iść załatwić rezerwację w "Strefie" na Kortowie... dla mnie byłoby spoko, żebym choć raz po meczu miał blisko do domu :twisted:

Obrazek
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 14:47

ja proponuję warkę zarezerwowac ! tam bedzie najlepsza atmosfer do ogladania:) i dla mnie lepiej,bo koncze hiszpana o 21 na nagorkach i bede jechal 15,wiec spoznie sie a na kortowo-30min spoznienia..;/

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 15:58

To ja jednak proponuje Enke... Vince bedzie mial taka sama droge - a przynajmniej piwo tansze... 8)

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2010, 17:25

Więc KONKRET - Enka o 21:05 !
Poza tym żeby w Warce coś zarezerwować to trzeba przedpłatę uiścić 10zł/os(ostatnio tak zaśpiewali) :snooty:

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2010, 22:35

Sry za post pod postem...

Ale się z BOOMem we dwójkę nakibicowaliśmy! :rotfl:

@cygano: Twój nowy nas znalazł - otrzymał pseudonim operacyjny "świeży" i zapowiedział, że będzie się pokazywał na meczach "w tygodniu" :roll: więc jakby co to jest nas o jednego więcej na mecze pucharowe :P

Obrazek
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2010, 00:12

u mnie za dużo osób było w mieszkaniu ,żebym ich opuszczał,ale mecz caly obejrzałem tylko byłem sam vs 7 kolegów lechistow;s i wyobrazcie sobie jak sie czulem ,gdy brame stracilismy...ogolnie WSTYD !

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2010, 18:26

@Vince: żaden wstyd, zwyczajnie sami nie do końca wierzyli, że jest sens pakować się w tą LE skoro trzeba się na SerieA skupiać (przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę).

Przyszła pora żeby ochłonąć po wczorajszym świetnym (z kilkoma wyjątkami) meczu Juve i spojrzeć w niedaleką przyszłość. Otóż już w następną niedzielę na Stadio Olimpico w Turynie zawita nie byle kto, bo świetnie spisujące się w tym sezonie Lazio. Stołeczna drużyna ze skrótem SS w nazwie, zbiera średnio 2punkty na mecz i wydaje się być, jak na razie, jednym z faworytów do tegorocznego scudetto. Zespół ten w żaden sposób nie przypomina tego, który pod koniec zeszłego sezonu podłożył się Interowi (pamiętne "OH NOOO" kibiców Lazio na trybunach i wygwizdywanie swoich piłkarzy przy próbach ataku - Roma miała szanse na mistrzostwo a Lazio nie grało o nic) czego dowodem jest ostatnia wygrana rzymian z mediolańczykami 3-1. Mówi się o tym, że za tą diametralną odmianą stoi jeden piłkarz - Hernanes, mający na swoim koncie 4 gole, ale tak na prawdę wygląda na to, że cały zespół wierzy, że coś w tym sezonie wartościowego da się ugrać.
Juventus, który w tym sezonie, już nie jednym "wieśniakom" pretendującym do zdobycia czegokolwiek utarł nosa, musi postarać się by powtórzyć wyczyn z meczu z Milanem. Cały problem w tym, że podczas ciężkich spotkań na własnym boisku remis to jedyne na co mogą liczyć biało-czarni kibice. Ostatnie mecze z Violą czy Romą wydają się to potwierdzać. Na szczęście mamy w składzie takich zawodników jak Fabio Quagliarella, Milos "Jestem od was szybszy" Krasic oraz Giorgio Chiellini, którzy są klasą samą w sobie i potrafią nawet w pojedynkę rozsądzić o losach spotkania. Seria dwóch domowych remisów to stanowczo za dużo jak na klub pokroju Juve i ta niechlubna seria zostanie w niedziele z pewnością przerwana!

Obrazek
Pożegnanie Pavla Nedveda, Juventus 2-0 Lazio, 31 maja 2009

Obrazek
"Rozpacz" kibiców Lazio po przegranym meczu z Interem 0-2, 2 maja 2010

Juventus - SS Lazio, 12 grudnia 2010 o 20:45,
Canal+ Sport, Miejsce: Enka

Skróty meczów z zeszłego sezonu:
Lazio 0-2 Juventus (piękny strzał niedocenionego Martina Caseresa)
Juventus 1-1 Lazio

PS:Fanom "Furia Ceca" polecam jeszcze ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=hAztU2CV6YM - aż się łezka w oku kręci :płaczę:

Obrazek
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2010, 21:17

Będę.

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2010, 16:31

no Panowie! mecz w niedzielę a tutaj cisza... :angry: - jak znowu będziecie zwalać na pogodę to nie chcę być w Waszej skórze... :C

btw: klikając w ten link możecie oddać głos na Leonardo Bonucci'ego w 11tce roku UEFA - to nasz kibicowski OBOWIĄZEK! :smile:

Obrazek
cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2010, 19:30

Jak narysuję wiązar kratowy to przyjdę :D

Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2010, 17:23

Srac na wiązar ! wszyscy sie pojawiamy:P nawet ja mimo fizyki..:P

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2010, 21:46

Wiązar kratowy... o żesz w morde - nie masz łatwo w życiu ^^
Chyba wpadnę, chyba dam radę... w końcu to mecz z którym przyjdą większe emocje...

Obrazek
ODPOWIEDZ