Serie A (16): JUVENTUS 2-1 Lazio
- meda11
- Juventino
Jeśli wybiegniemy z Traore i Sorensenem na bokach to powtórzymy średnią wieku w rewanżu z Lechem. Ja tam nie chce nic mówić aleee... 22 lata, tak młodą mamy obrone. W takiej lidze, w takim klubie, w takiej sytuacji (bezpośredni pojedynek o pozycje nr 2) czegoś takiego nie było, a przynajmniej nie przypominam sobie.
- Pan Mietek
- Juventino
A co za różnica? Kielon gra jak weteran, Bonucci też dojrzał odkąd do nas dołączył a Sorensen jak na swój wiek gra wyjątkowo pewnie. Traore to wciąż zagadka, chociaż z Lechem fajnie się pokazał.22 lata, tak młodą mamy obrone. W takiej lidze, w takim klubie, w takiej sytuacji (bezpośredni pojedynek o pozycje nr 2) czegoś takiego nie było, a przynajmniej nie przypominam sobie.
- jsduga
- Juventino
No to czeka nas mecz próby, czyli na co nas rzeczywiście stać w tym sezonie.
Ale kto by przypuszczał, że tym jakże ważnym rywalem będzie Lazio?
To dobrze świadczy o lidze myślę. Im większa rotacja w czołówce, tym więcej emocji, a to naszej lidze jest potrzebne choćby dlatego, by kusić atrakcyjnością czołowych graczy z innych lig.
Fajnie by było zakończyć rok bez większej wpadki, także spotkanie z Lazio będzie albo naszym gwiazdkowym prezentem, albo rózgą. Po ostatnich meczach ( ligowych) jestem dobrej myśli, bo gramy naprawdę dobrze.
Jak sobie przypomnę co się działo w zeszłym sezonie z Juve i jakie burze były na forum, z tym, co jest teraz, to mamy pozytywny obrót o 360'
Myślę, że z nowym rokiem będziemy się tylko co raz bardziej piąć w górę i kto wie...
Liczę na 3 pkt, ciekawy mecz i... Forza Juve!
Pozdrawiam!
Ale kto by przypuszczał, że tym jakże ważnym rywalem będzie Lazio?

To dobrze świadczy o lidze myślę. Im większa rotacja w czołówce, tym więcej emocji, a to naszej lidze jest potrzebne choćby dlatego, by kusić atrakcyjnością czołowych graczy z innych lig.
Fajnie by było zakończyć rok bez większej wpadki, także spotkanie z Lazio będzie albo naszym gwiazdkowym prezentem, albo rózgą. Po ostatnich meczach ( ligowych) jestem dobrej myśli, bo gramy naprawdę dobrze.
Jak sobie przypomnę co się działo w zeszłym sezonie z Juve i jakie burze były na forum, z tym, co jest teraz, to mamy pozytywny obrót o 360'

Myślę, że z nowym rokiem będziemy się tylko co raz bardziej piąć w górę i kto wie...

Liczę na 3 pkt, ciekawy mecz i... Forza Juve!
Pozdrawiam!

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Monte Cristo
- Juventino
No to jak to bedzie? Gramy ten mecz w czwartek z Catania czy nie?
- mixery
- Juventino
Jedyna rzecz która psuje mój optymizm przed tym meczem to Grosso
.
Zgadzam się że Marchisio powinien zastąpić Aque w środku, a na bok wpuścić Pepe.
Myślę że się odpowiednio zmobilizujemy i wygramy!
P.S: Miło że kolejny mecz Juve w C+ .

Zgadzam się że Marchisio powinien zastąpić Aque w środku, a na bok wpuścić Pepe.
Myślę że się odpowiednio zmobilizujemy i wygramy!
P.S: Miło że kolejny mecz Juve w C+ .
- johnnybgoode
- Juventino
Obrót o 360 stopni to stanie w miejscu, popraw się, żebyś nie zapeszył :roll:jsduga pisze: Jak sobie przypomnę co się działo w zeszłym sezonie z Juve i jakie burze były na forum, z tym, co jest teraz, to mamy pozytywny obrót o 360'![]()
Liczę, że kolejka zostanie przełożona, Lazio jest w naprawdę niesamowitym gazie i dobrze by było, żeby trochę "ochłonęli"

- tabo89
- Juventino
- wojczech7
- Juventino
Stanie w miejscu? Spróbuj w takim razie obrócić głowę o 360 stopni...johnnybgoode pisze:Obrót o 360 stopni to stanie w miejscu, popraw się, żebyś nie zapeszył :roll:

Z Lazio, mam nadzieję, wygramy.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Skibil
- Redaktor
Koniec końców będzie w tym samym miejscu...wojczech7 pisze: Stanie w miejscu? Spróbuj w takim razie obrócić głowę o 360 stopni...![]()

Parafrazując klasyka (deszczowy, pozwolisz? :oops: ) "Podobno Krasic strzeli 2 bramki."
- Damianoss60
- Juventino
Liczę na wygraną i przyzwoitą grę i gola Fabio Q.
I kolejny mecz w TV!Super!Tyle Juve to jeszcze nie widziałem w TV od dawna!