Quiz (Filmy)
- K.
- Juventino
The Mentalist
26 sek.

=============================================

=============================================
Tak jest, aczkolwiek oryginalny tytuł byłby lepszy.NeBu pisze:Filary Ziemi
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2010, 17:06 przez K., łącznie zmieniany 1 raz.

- steru
- Qualità Juventino
Boncol chyba zapomniał więc ja zapodam coś w klimacie świąt. Dla mnie najlepszy film świąteczny ever :

yhy...pan Zambrotta pisze:W krzywym Zwierciadle: Witaj swięty mikołaju
?
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2010, 13:48 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
W krzywym Zwierciadle: Witaj swięty mikołaju
?

edit:
?

edit:
Jesteś większym spryciula niz myślałemsteru pisze:Patrząc na Twoje posty na forum i dużą ilość <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na screenie stawiałbym, że może to być Oz. Ale co ja tam mogę wiedzieć :roll:
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2010, 14:05 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Patrząc na Twoje posty na forum i dużą ilość <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na screenie stawiałbym, że może to być Oz. Ale co ja tam mogę wiedzieć :roll:
Dobra kuniec z tym, kolejna filmowa zagadka związana ze świętami. Przynajmniej dla mnie :

Spryciula to wydaje się być ten <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> po lewej. Już patrzy w stronę kamerzysty jak skroić mu portfel. Pewnie zdaje sobie sprawę, że jego miejsce i tak jest w pierdlu więc co mu szkodzi.pan Zambrotta pisze:Jesteś większym spryciula niz myślałem
Dobra kuniec z tym, kolejna filmowa zagadka związana ze świętami. Przynajmniej dla mnie :

- Vimes
- Juventino
"Grinch: świąt nie będzie"
Następnym razem Panie Miśku wrzuciłbyś fotę na jakiegoś imageshacka, bo z takim adresem: http://www.hbocanada.com/images/series/oz/big.jpg, to nawet nie trzeba czytać Twoich postów i być spryciulą, żeby odgadnąć.pan Zambrotta pisze:Jesteś większym spryciula niz myślałemsteru pisze:Patrząc na Twoje posty na forum i dużą ilość <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na screenie stawiałbym, że może to być Oz. Ale co ja tam mogę wiedzieć :roll: