Serie A (15): Catania 1-3 JUVENTUS
- aras191
- Juventino
Antichrist pisze:Jestem skłonny odprawić czarną mszę w intencji Juventusu, wobec czego będziemy mogli być spokojni o wynik nadchodzącego wielkimi krokami spotkania.
Wszyscy w domu są? oj człowieku .... Stawiam na 0-1 bramka strzeli Melo ;d
- Łukasz
- Juventino
Kota znajdziesz, ale z dziewicą może być problem.Antichrist pisze:Jestem skłonny odprawić czarną mszę w intencji Juventusu, wobec czego będziemy mogli być spokojni o wynik nadchodzącego wielkimi krokami spotkania.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
mam nadzieję, że Maxi Lopez nie powtórzy wyczynu Amauriego z ostatniego sezonu w Palermo. Przypominam, że przymierzany wtedy do Juve Amauri, rypnął nam dwie lufy.
W tym sezonie gramy dobrze na wyjeździe. 0-2 najbardziej prawdopodobnym wynikiem.
Sorensen + Traore
Krasic + Pepe
Zestawienie (z)boków
na które od dawna liczyłem. Ultraofensywny Krasic i zanim ultradefensor. Po drugiej stronie Pepe, który często angażuje się w grę obronną i Traore, który jest potwornie szybki i może włączać się w konstruowanie ataków...
W tym sezonie gramy dobrze na wyjeździe. 0-2 najbardziej prawdopodobnym wynikiem.
Sorensen + Traore
Krasic + Pepe
Zestawienie (z)boków

- Monte Cristo
- Juventino
Traore nie zostal powolany z powodow rodzinnych.yanquez pisze:mam nadzieję, że Maxi Lopez nie powtórzy wyczynu Amauriego z ostatniego sezonu w Palermo. Przypominam, że przymierzany wtedy do Juve Amauri, rypnął nam dwie lufy.
Sorensen + Traore
Krasic + Pepe
Zestawienie (z)bokówna które od dawna liczyłem. Ultraofensywny Krasic i zanim ultradefensor. Po drugiej stronie Pepe, który często angażuje się w grę obronną i Traore, który jest potwornie szybki i może włączać się w konstruowanie ataków...
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobra szybko i na temat.
1.Musimy wygrać by uciec przeciwnikom, zbliżyć się do Lazio i Milanu
2.Postawiłem piękny kupon i został mi tylko Juve, więc mają to spokojnie wygrać.
Stawiam 0-2 ;]
1.Musimy wygrać by uciec przeciwnikom, zbliżyć się do Lazio i Milanu
2.Postawiłem piękny kupon i został mi tylko Juve, więc mają to spokojnie wygrać.
Stawiam 0-2 ;]
- ManiekJuve91
- Juventino
Za tydzień mam nadzieję że ta passa im się skończy.maati pisze:Ale Lazio wygrywa
:twisted:
- Pan Mietek
- Juventino
Pierwsze prawo zakładów bukmacherskich brzmi: "Nie stawiaj na swoją ulubioną drużynę". Powodów jest kilka ale odkąd obstawiłem, że Juve przejdzie Fulham (po 1 meczu!) to już zrozumiałem o co chodzi.Postawiłem piękny kupon i został mi tylko Juve, więc mają to spokojnie wygrać.
- ManiekJuve91
- Juventino
Postawiłem tak samoWszyscy w domu są? oj człowieku .... Stawiam na 0-1 bramka strzeli Melo ;d

Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2010, 19:52 przez ManiekJuve91, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiem, wiemMietson pisze:Pierwsze prawo zakładów bukmacherskich brzmi: "Nie stawiaj na swoją ulubioną drużynę". Powodów jest kilka ale odkąd obstawiłem, że Juve przejdzie Fulham (po 1 meczu!) to już zrozumiałem o co chodzi.

Naprawdę liczę, że Juve odniesie zwycięstwo, skład jest niezły, nasi grajkowie grają co raz lepiej (chodź po wynikach tego nie widać ), więc Bianconeri do boju!
- Gandalf8
- Juventino
Smok-u pisze:Wiem, wiemMietson pisze:Pierwsze prawo zakładów bukmacherskich brzmi: "Nie stawiaj na swoją ulubioną drużynę". Powodów jest kilka ale odkąd obstawiłem, że Juve przejdzie Fulham (po 1 meczu!) to już zrozumiałem o co chodzi., ale taki piękny kurs mnie skusił
.
Naprawdę liczę, że Juve odniesie zwycięstwo, skład jest niezły, nasi grajkowie grają co raz lepiej (chodź po wynikach tego nie widać ), więc Bianconeri do boju!
Jak nie wygrają (tfu...) to będzie wiadomo kto ponosi za to winę :C . A co do samego meczu to mam nadzieję, że zagra Sorensen, bo Motta za dobrze strzela, tylko szkoda, że do własnej bramki

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- LordRahl
- Juventino
Ponieważ musi się skończyć wcześniejszy mecz Villareal - Sevilla, wiec Juve rozpocznie sie z poślizgiemMarian. pisze:Mam pytanie. Mecz zaczyna się o 20:45. Więc dlaczego transmisja w Canal + zaczyna się o 21:00?
- krystian1221
- Juventino
Macie link do transmisji po pl ??
Nie chce mi się szukać na poprzednich stronach
Nie chce mi się szukać na poprzednich stronach
- tabo89
- Juventino
Jeszcze nikt nie wrzucił oficjalnych składów?
CATANIA (4-3-1-2): Andujar, Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez, Ledesma, Biagianti, Martinho, Gomez, Morimoto, Maxi Lopez.
A disposizione: Campagnolo, Ricchiuti, Izco, Llama, Carboni, Antenucci, Mascara. Allenatore: Giampaolo
JUVENTUS (4-4-2) Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso, Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe, Iaquinta, Quagliarella.
disposizione: Manninger, Motta, Legrottaglie, Sissoko, Salihamidzic Lanzafame, Del Piero
CATANIA (4-3-1-2): Andujar, Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez, Ledesma, Biagianti, Martinho, Gomez, Morimoto, Maxi Lopez.
A disposizione: Campagnolo, Ricchiuti, Izco, Llama, Carboni, Antenucci, Mascara. Allenatore: Giampaolo
JUVENTUS (4-4-2) Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso, Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe, Iaquinta, Quagliarella.
disposizione: Manninger, Motta, Legrottaglie, Sissoko, Salihamidzic Lanzafame, Del Piero