Serie A (15): Catania 1-3 JUVENTUS
- Klasyczna 10
- Juventino
Będziemy musieli zagrać wyjątkowo dobrze, aby zgarnąć 3 punkty. Obrona musi zagrać uważnie, bo wiadomo, że oni mają supersnajpera Maxi "King" Lopeza. Jestem ciekawy kto zagra na prawej obronie zamiast Motty, bo on jest zbyt ubogi piłkarsko jak na takiego przeciwnika.
- @Maras@
- Juventino
Uważam, że Camilleri zagrał przyzwoicie z Lechem i może pojawić się na tym meczu (podobnie jak Sorensen, który pokazywał się z dobrej strony we wcześniejszych meczach). Może obaj młodzieńcy nie są zbyt dobrzy w ofensywie, ale na pewno solidniejsi w obronie, a doświadczenie, które zdobędą może w niedługiej przyszłości zaprocentować. Mam nadzieję, że na stałe posadzą Motte na ławie, bo już nie chce mi się na niego patrzeć. Niech tak się stanie przynajmniej do powrotu Zdenasa, który już niedługo powinien wrócić do składu...Klasyczna 10 pisze:Będziemy musieli zagrać wyjątkowo dobrze, aby zgarnąć 3 punkty. Obrona musi zagrać uważnie, bo wiadomo, że oni mają supersnajpera Maxi "King" Lopeza. Jestem ciekawy kto zagra na prawej obronie zamiast Motty, bo on jest zbyt ubogi piłkarsko jak na takiego przeciwnika.
Mam nadzieję również na występ Traore w tym meczu

- darek
- Juventino
No wystarczy już tych remisów, teraz trzeba wygrać. Wiadomo, że łatwo nie będzie, ale my jesteśmy Juventus i taka Catanie to powinniśmy... 
Skład będzie o wiele lepszy niż z lechem, mam nadzieję, że na prawej obronie zagra Sorensen. Wg. mnie to będzie najlepsze rozwiązanie.
inter przerzyna już 3-1 więc nie ma co, trzeba wygrać i troszkę oddalić się od nich

Skład będzie o wiele lepszy niż z lechem, mam nadzieję, że na prawej obronie zagra Sorensen. Wg. mnie to będzie najlepsze rozwiązanie.
inter przerzyna już 3-1 więc nie ma co, trzeba wygrać i troszkę oddalić się od nich

- mlozio
- Juventino
Zapomnieć o remisie z Lechem i powrót czołowych graczy - to są za pewne najlepsze sposoby na wygraną z niezbyt wymagającą Catanią. Przypomnijmy, że z Lechem nie grało kilku kluczowych zawodników, a przede wszystkim klimat. Śnieg zdecydowanie sprzyjał tylko Kraśiciowi, który zresztą był przyzwyczajony do takiej pogody.
Takie mecze jak ten nie można sobie odpuszczać. Juve to jeden z pretendentów do tytułu, a przez takie mecze może wszystko się zrujnować. Podobnie było w przypadku remisu z Fiorentiną, ale nie wracajmy do tego.
Jest to mecz na pewno na łatwe punkty.
Takie mecze jak ten nie można sobie odpuszczać. Juve to jeden z pretendentów do tytułu, a przez takie mecze może wszystko się zrujnować. Podobnie było w przypadku remisu z Fiorentiną, ale nie wracajmy do tego.
Jest to mecz na pewno na łatwe punkty.
- kaczy19FJ
- Juventino
Odpadnięcie z LE to jest dobry znak. A dlaczego? Piłkarze jeszcze bardziej skupią się na Lidze. Poza tym mamy wszystkich do dyspozycji, a nie tak jak w pucharze. Na razie nie obstawiam wyniku, ale łatwo u nich nie będzie.
- Simi
- Qualità Juventino
Na pewno jest to mecz do wygrania, tylko po prostu trzeba chciec, i wykorzystywac nadarzające się okazje do strzelenia gola. W bramce bez zmian, w środku obrony podobnie. Na bokach obrony widziałbym Grosso/Traore, z naciskiem na tego drugiego, a na prawej Sorensena. Pomoc standard, tyle że zamiast Claudio, Pepe. W ataku wypoczęty Quagliarella. Na miejscu Del Neriego miałbym problem kogo wystawic, bo ani Iaquinta, ani Alex w ostatnim meczu nie pokazali się z dobrej strony. Byc może to przez warunki pogodowe ?
---------------------Storari------------------
Sorensen -- Bonucci -- Chiellini -- Traore
Krasic ------- Melo ----- Aquilani ---- Pepe
---------- Quagliarella -- ??? ---------------
P.S
Szkoda że już nie mamy Poulsena, bo miał patent na Catanię.. Swoją drogą, brak mi tak dobrze grającego Amauriego, jak w pierwszym sezonie. :roll:
---------------------Storari------------------
Sorensen -- Bonucci -- Chiellini -- Traore
Krasic ------- Melo ----- Aquilani ---- Pepe
---------- Quagliarella -- ??? ---------------
P.S
Szkoda że już nie mamy Poulsena, bo miał patent na Catanię.. Swoją drogą, brak mi tak dobrze grającego Amauriego, jak w pierwszym sezonie. :roll:
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Mellberg też by się przydałSimi pisze:Swoją drogą, brak mi tak dobrze grającego Amauriego, jak w pierwszym sezonie. :roll:
Mam dziwne przeczucie że rozstrzelamy Catanie

- KondzioJuveFans
- Juventino
możliwy skład Juve ze strony TuttoJuve.com
Juventus (4-4-2): Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasic, Melo, Aquilani, Pepe - Quagliarella, Iaquinta
wygramy 2:0
Juventus (4-4-2): Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasic, Melo, Aquilani, Pepe - Quagliarella, Iaquinta
wygramy 2:0

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Franek1897
- Juventino
Hem hem hem czy mi sie wydaję czy Marchisio pauzuje?Giovani pisze:No musimy to wygrać bo Lazio odjeżdża... Stawiam na 2 : 1, bramki: Fabio Q. i Marchisio. FORZA JUVE !
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- ManiekJuve91
- Juventino
Teraz wygrywamy i za tydzień gonimy Lazio wygrywając z nimi.
Jeśli chcemy grac w przyszłym sezonie w LM musimy wygrywac z każdym.
Liczę na 0-1
Melo 
Jeśli chcemy grac w przyszłym sezonie w LM musimy wygrywac z każdym.
Liczę na 0-1

- mateusz6
- Juventino
Wygrana musi być. Roma gra z Chievo, Milan z Brescią, a Napoli u siebie z Palermo i pewnie te zespoły wygrają swoje mecze. Jest szansa na odskoczenie Interowi na 4 pkt. Grosso-Sorensen na bokach obrony i tragedii nie ma. Catania nie ma chyba takiej ofensywy, żeby się nasi obrońcy dali ogrywać 

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.