Nedved pogra tylko do 2006 ????
- BIGGI
- Qualità Juventino
Pomocnik Juventusu Pavel Nedved zapewne rozczaruje dyrektora generalnego klubu, ponieważ nie chce pozostać na Stadio Delle Alpi aż do 2008 roku. "Wiem że mówi się o przedłużeniu mojego kontraktu do 2008 roku, ale do tego nie dojdzie, bo chcę odejść w 2006." :x Nedved, który w przeszłości jasno dawał do zrozumienia, że chciałby zakończyć karierę w swojej ojczyźnie, dodał że nie kontaktowała się z nim Chelsea.
- Yari
- Juventino
Oby to co powiedział Pavel nie było prawdą. Boje sie że Juve będzie za rok/dwa chciało sprzedać Nedveda aby zarobić na tym ( wypluć i odpukać). Nedved jeszcze spokojnie może grać 6 lat. Za dwa lata zmieni decyzje , wierze w to mocno:):).
- Seiru
- Juventino

Może ma nosa i wie kiedy skończyć...... może wygrana LM z JUVE bedzie odpowiednim momentem i najpiękniejszym zakończeniem kariery jakie może sobie wymażyć taki gracz
non mollare mai
- RadeKas
- Juventino
Ale jemu nie chodzi ze odejdzie do innego klubu, tylko ze odejdzie wogle, skonczy kariere. Zreszta szczerze mowiac mysle ze to bedzie odpowiedni moment do odejscia z pilkarskiego swiata. Choc jesli dalej bedzie mial taka kondyche i wytrzymalosc jak teraz to smialo moze grac do 2008. Poczekamy, zobaczymyMarcin-IRONEK pisze: wielka szkoda, bardzo bym chciał żeby do końca został w JUVE. Mam tylko nadzieję, że jeśli odejdzie to tylko do CZECH, ja go nie chce w innym klubie.
srali muszki będzie wiosna
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Pavel ma chyba rację, przecież nasi działacze go zciągneli, a jak on skończy karierę to pewnie znajdą godneg zastępcę dla niego.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- DeeJay
- Juventino
Teraz - 3 lata, może nam się wydawać, że to mało. Ale nie wiadomo, czy za np. 2 lata nadal bedzie w takiej formie, będzie miał taką wydolność itd. A może i grać na jeszcze lepszym poziomie (da się?) Wg. mnie Pavel nie powinien planować niczego na 3 lata wprzód.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nedvedowi chodzi o zakończenie kariery a nie odejście do innego klubu. Mimo to będzie to wielka strata
Bardzo wierzę i wydaje mi się, że zostanie do 2008r. No ale niewiadomo czy za kilka lat będzie prezentował tak znakomitą formę jak teraz.

- juveluck
- Juventino
Do 2006 roku jeszce duzo czasu. Wiec narazie nie ma sie co przejmowac. Po zatym moze uda sie go namowic do przedluzenia kontraktu o 2 lata. A do tego czasu napewno znajdzie sie godny nastpeca.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!