Juventus w Polsce
- Taszen
- Juventino
Abi ma racje, do tego wszystkiego spokojnie komentowali co sie dzieje przy kibicach Juventusu ,nie byli zbytnio bystrzy ,a do tego pewni ,ze nikt ich nie rozumie bo wkoncu to tylko fani z Włoch byli na trybunieAbi pisze:Sory Wiesiu, ale pierd.olisz bzdury: to stewardzi w szalikach lecha użyli gazu na Włochach.wiesław pisze: wczoraj włosi użyli gazu podczas małego spięcia - to tyle jeśli chodzi o "chuliganów" z Italii

- D-Rose
- Juventino
Kontury owszem, ale barwy?wiesław pisze:kontury Polski w barwach narodowych
niedostrzegasz czy nie chcesz widzieć?
wnioski do samodzielnego wyciągnięcia
Od kiedy barwą Polski jest herb Interu na tle biało czerwonym?

Hmm to jest dobry motyw dla polskich ekip. Robic flagi z jakąś pierdółką bialoczerwoną, wtedy beda miec pewnosc ze nikt im tego nie ukradnie a jak ukradnie to nikt tego nie spali ani nie wywiesi do gory kołami :shock:
No jak koniec tematu, to pakuj mandzur i wyjazd robic laske litarowi.

- wiesław
- Juventino
nie każdy ma takie spedalone włoskie obyczaje jak wy
swoją siłę w realu mogliście udowodnić broniąc swoich szmatek, jak się skończyło pewnie wiecie lepiej niż ja :twisted:
kompromitujecie się już po całości - wasza sprawa
jest pewien sposób na pozbycie się elementów - podpowiem Ci, bo widzę, że jesteś na tyle ograniczony, że na to nie wpadniesz - wystarczy uciąć co nieco
swoją siłę w realu mogliście udowodnić broniąc swoich szmatek, jak się skończyło pewnie wiecie lepiej niż ja :twisted:
kompromitujecie się już po całości - wasza sprawa
jest pewien sposób na pozbycie się elementów - podpowiem Ci, bo widzę, że jesteś na tyle ograniczony, że na to nie wpadniesz - wystarczy uciąć co nieco
- Taszen
- Juventino
jezeli podchodzicie do JPC z taka pogardą to po co piszecie na tym forum ? nudzicie sie ?
"Człowiek mądry nigdy się nie nudzi"
spedalone ? mowi to ktos kto dopinguje zespol grajacy nie na swojej licencji...
"Człowiek mądry nigdy się nie nudzi"
spedalone ? mowi to ktos kto dopinguje zespol grajacy nie na swojej licencji...
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2010, 00:01 przez Taszen, łącznie zmieniany 1 raz.
- meda11
- Juventino
Nastoletni troll - żaden poważny i kumaty lechita bądź osoba sprzyjająca drużynie z WLKP nie będzie się wypowiadać na forum polskich kibiców włoskiego klubu.wiesław pisze:poziom kumatości tego forum jest jaki jestmeda11 pisze:
Po wycięciu przez Ciebie połowy poprzedniego (własnego!) posta i tej "odpowiedzi" na moją prośbe... Nastoletni troll jesteś i do tego bajkopisarz. :rotfl:
natomiast zanim zaczniesz obrażać wykaż gdzie napisałem bajkę
na prv poproszę
Bajkopisarz - napisałeś, że gazem operowali kibice z Włoch. Jak się okazało to stewardzi (czyt. Wasi ludzie). Później naprędce usunąłeś połowe swojego postu, w którym nie miałeś odpowiedzi na riposte kibica Juve.
W tym momencie skończyłem z Tobą rozmawiać.
Kolejny nastoletni troll. Tylko to nie jest to troll bajkopisarz, a troll napinacz. Ciężki przypadek. :lol:Asus3 pisze:To teraz JP twierdzi, że się nie rozwiązuje, bo swoich flag nie straciło ?
PS. Jakie polskie ekipy jeżdżą z barwami kraju? Widzisz, są kluby mające w swej nazwie człon "Polonia". Wiele z tych drużyn zawdzięcza nazwe właśnie przywiązaniu do kraju, flagi. Na wielu z nich są również hasła mówiące o "polskości", korzeniach klubu, przywiązaniu do hasła "Bóg, Honor i Ojczyzna". Na ten przykład w moim mieście Polonia Bydgoszcz.
Z Tobą również skończyłem i apeluje do innych by też zaprzestali pisać z tymi osobnikami.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2010, 00:10 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Łap troluAsus3 pisze:Od kiedy PL ekipy na wyjazdach krajowych wieszają flagi w barwach narodowych? Widać, jak się znasz
Widocznie znam sie bardziej niz ty :roll:
Wiesiu, spedalone obyczaje? Mowi to członek ekipy ktora w Warszawie przedstawia oprawe z batmanem, gdzie kazdy wie ze batman ma pewne
problemy z orientacją