WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Filippo911
- Juventino
Spoko , spoko , tu jest Wrocław i nikogo nie powinno dziwić , to że nie kibicuje się tu Ekipie z Poznania . Może jeśli patrzyć na sprawę szerzej , dla polskiej piłki lepiej gdyby wygrał Lech . Ale bez przesady , z Poznaniem zawsze była kosa .Push3k pisze:... albo z tego powodu, że będę sam to zacznie mnie zaczepiać, ktoś kto nie rozumie, że nie lubię Lecha i wolę Juve.
ja będę około 5-10 minut przed startem meczu
- greenjack85
- Juventino
Dzisiaj Warka będzie nasza Panowie. Wbijamy oglądać tam gdzie projektor, zajmiemy miejsca tam gdzie zawsze była trzoda. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>* poznań!!!
- mickimouse
- Juventino
nie musisz tak wulgarnie
wystarczy ze jak Juve wróci zwyciezko i bez kontuzji..

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jak już mi trochę przeszło...
W niedziele mecz z Catanią prawdopodobnie w telewizji nie będzie.
...dlatego zapraszam do siebie. Na pewno oglądniemy przy dobrym internecie. Melina z piwem jest, da się oglądnąć, zapraszam, ale nie zapewniam powrotu po godzinie 22, dlatego radzę rozważyć propozycję.
Aha - Znowu tylko JA śpiewałem - nie dało by się zorganizować dopingu?
...dlatego zapraszam do siebie. Na pewno oglądniemy przy dobrym internecie. Melina z piwem jest, da się oglądnąć, zapraszam, ale nie zapewniam powrotu po godzinie 22, dlatego radzę rozważyć propozycję.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Buzol
- Juventino
Push3k to gdzie mieszkasz we Wro, że po 22 problem z powrotem? Jakaś mieścina pod Miastem gdzie trzeba liczyć na piekielne PolBusy 9xx czy co?Push3k pisze:Jak już mi trochę przeszło...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Biskupin T-16 akademik. Wczoraj po meczu dojechałem do okolic Grunwaldu, a potem piechotą. Jak w niedzielę, będzie znowu zima na całego to mogą być jajca z powrotami 

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Buzol
- Juventino
Mój kumpel jest tam barmanem, zaraz spróbuję się do niego dodzwonić i spytać się o Canal+Gol.Push3k pisze:To gdzie idziemy w niedzielę?
Do Sport Baru?
A jest tam Canal+gol?
Edyta mówi, że po konsultacji z owym kumplem wynikło że w Sport Barze mają także Canal+Gol. Myślę, że lokum jest OK. Trochę mało miejsca ale trzy LCD i piwko po 5zł zachęca.
Co do ostatniego meczu, to fakt w Warce było jak w Poznaniu. Aż żałowałem, że obok nie było jaki hulsów z WKS'u.