LE (gr. A) [05]: Lech 1-1 JUVENTUS
- Err0r
- Juventino
No przydałoby się wygrać, bo już mnie denerwują z tym Lechem 

:rotfl:artur_89 pisze:PS. Znowu Borek z Kołtoniem mogą mieć orgazm, przed TV, jak Lech strzeli gola, także jak ktoś ma dzieci, to trzymajcie je daleko od telewizora.![]()
- meda11
- Juventino
Najlepszy w tym wszystkim jest pierwszy polski komentarz pod tym zdjęciem u Marchisio. Jak swojsko!Asta#8 pisze:To nie jest oficjalne konto.deszczowy pisze:Ej, luknijcie na TO. Milo myśli, że wylądował w WawieA zdjęcie jest z oficjalnego konta Marchisio, który przedstawił Polskę niezbyt ciekawie.

- francois
- Juventino
Przepraszam za mały off topic, ale chciałbym spytać, czy ktoś z Was ma może taką czapkę Juve w jakiej bujają się nasi piłkarze? Ja zamierzam sobie taką zamówić i chciałbym wiedzieć, co o niej sądzicieSimi pisze:Jeżeli nie było w temacie, to tutaj macie przybycie Bianconerich do Poznania.
- deszczowy
- Juventino
Wiem, że nie jest. Ale nie świadczy to dobrze o opiekunie stronyAsta#8 pisze:To nie jest oficjalne konto.deszczowy pisze:Ej, luknijcie na TO. Milo myśli, że wylądował w WawieA zdjęcie jest z oficjalnego konta Marchisio, który przedstawił Polskę niezbyt ciekawie.

- Vimes
- Juventino
A co takiego Marchisio napisał o Polsce?Asta#8 pisze:To nie jest oficjalne konto.deszczowy pisze:Ej, luknijcie na TO. Milo myśli, że wylądował w WawieA zdjęcie jest z oficjalnego konta Marchisio, który przedstawił Polskę niezbyt ciekawie.
Borek to się do środy nie pozbiera po tym jak jego ukochany Real dostał tap wpierdl od Barcelony :lol:.artur_89 pisze:PS. Znowu Borek z Kołtoniem mogą mieć orgazm, przed TV, jak Lech strzeli gola, także jak ktoś ma dzieci, to trzymajcie je daleko od telewizora.
- Asta#8
- Qualità Juventino
Wstawił to, bardzo nieciekawe zdjęcie. Wiem, że chciał pokazać śnieg, ale jednak krajobraz mógł znaleźć lepszy.Vimes pisze:A co takiego Marchisio napisał o Polsce?Asta#8 pisze:To nie jest oficjalne konto.deszczowy pisze:Ej, luknijcie na TO. Milo myśli, że wylądował w WawieA zdjęcie jest z oficjalnego konta Marchisio, który przedstawił Polskę niezbyt ciekawie.

- Monte Cristo
- Juventino
Ktos wie moze w ktorym hotelu bedzie druzyna Juventusu? I o ktorej wylatuja w czwartek z Lawic?
Mam mieszane uczucia do tego meczu. Nie chcialem LE, Ale teraz jak Juz gramy... W razie odpadniecia bedzie niedosyt.
Mam mieszane uczucia do tego meczu. Nie chcialem LE, Ale teraz jak Juz gramy... W razie odpadniecia bedzie niedosyt.
- Monte Cristo
- Juventino
Dzeki za szybka odpowiedzdav3d pisze:Czytałem,że w Sheratonie rezydują

Marco Motta podobno w tym meczu Nie zagra. Ciekawe Czy Na prawej zagra jakis mlodzik Czy Pepe.
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Łoooo Mammia mia... nie przesadzajcie, z tym zdjęciem Claudio, we Włoszech też są wioski...Połowa piłkarzy się z takich wywodzi...Będą w Poznaniu to zobaczą jak jest w miastach, do tego stadion i 40 tys. zrobi na nich wrażenie na pewno. Przy takiej publice to u siebie w Turynie nie grają :doh:
- typkens
- Juventino
Mecz może zostać odwołany? To możliwe?
Btw, dlaczego Tabo zmienił się w Ołówka i dostał czerwo?! :<
Tabo, nie umieraj!
Btw, dlaczego Tabo zmienił się w Ołówka i dostał czerwo?! :<
Tabo, nie umieraj!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Plan jest prosty. Przyjechali do tego Poznania, co by tą Amicę pojechać. Chce, żeby w końcu sprowadzili kibiców tego zacnego klubu na ziemię, bo ci się za mocno spinają.
I zlitujcie się z tymi tekstami, że Liga Europejska jest nic nie warta. Jeśli Amica awansowałaby (ale nie awansuje) kosztem Juventusu to wyśmiałbym wszystkich, którzy próbowaliby to JAKKOLWIEK usprawiedliwiać. To żaden zaszczyt brać udział w tych rozgrywkach, ale to wszystko co możemy w tym sezonie osiągnąć na arenie międzynarodowej, dlatego trzeba robić wszystko, aby się to udało.
A no i
I zlitujcie się z tymi tekstami, że Liga Europejska jest nic nie warta. Jeśli Amica awansowałaby (ale nie awansuje) kosztem Juventusu to wyśmiałbym wszystkich, którzy próbowaliby to JAKKOLWIEK usprawiedliwiać. To żaden zaszczyt brać udział w tych rozgrywkach, ale to wszystko co możemy w tym sezonie osiągnąć na arenie międzynarodowej, dlatego trzeba robić wszystko, aby się to udało.
A no i
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2010, 19:27 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.