LE (gr. A) [05]: Lech 1-1 JUVENTUS
Moje podniecenie związane z tym meczem narasta z każdą godziną, gdyż ( muszę się pochwalić ) jestem w posiadaniu biletu
i po raz pierwszy zobaczę Juve na żywo w akcji. No nie wyrobię do środy
Mam nadzieję że chłopaki nie zawiodą i wygramy spokojnie 2:0

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Franek205
- Juventino
Juve musi, podkreślam MUSI wygrać ten mecz. Mam tylko nadzieję, że będziemy grać porządnie od pierwszej minuty a nie tak jak to było 16 września, że wszyscy zaczęli grać od pierwszej bramki Chielliniego. Muszą od początku grać dobrą piłkę, strzelić Lechitom ze 4 bramki i w spokoju i z nadzieją na awans do fazy pucharowej, wracać do Turynu.
Mam nadzieję na pogrom, co najmniej 0:4 muszą wygrać.
Mam nadzieję na pogrom, co najmniej 0:4 muszą wygrać.
- KondzioJuveFans
- Juventino
a ja mam nadzieje na dobre widowisko i wygraną Juve. Niech nasi grajkowie wygrają z Lechem i City , a Lech niech wygra z Salzburgiem i wyjdzie z grupy Juve i Lech :C
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Juventino79
- Juventino
W sumie gdybyśmy wypożyczyli z City Adebayora(no i jw. awansowalibyśmy razem z Lechem) to mógłby grać później w play-offach LE nie? Co do naszej sytuacji w LE to oczywiście ,że chciałbym abyśmy doszli jak najwyżej w LE ale to się wiąże niestety z gorszą dyspozycją w Serie A... :? A priorytetem na ten sezon jest pierwsza trójka i bezpośredni awans do fazy grupowej LM.[...]i wyjdzie z grupy Juve i Lech Evil
- Discordia
- Juventino
Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Juventusu. Spójrzmy prawdzie w oczy, remis w Turynie był wypadkiem przy pracy, w rzeczywistości między Juventusem a Lechem jest różnica kilku klas.
Jestem dobrej myśli, FORZA JUVE!

- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak jak 2 razy z Salzburgiem...Discordia pisze:Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Juventusu. Spójrzmy prawdzie w oczy, remis w Turynie był wypadkiem przy pracy, w rzeczywistości między Juventusem a Lechem jest różnica kilku klas.

- Wojtek
- Juventino
Wydaje mi się że tak bo klub w którym wystąpił w LE odpadł. To samo tyczy się Quagliarelli (Napoli) i Aquilaniego (Liverpool) jeśli odpadną będą mogli już graćJuventino79 pisze:W sumie gdybyśmy wypożyczyli z City Adebayora(no i jw. awansowalibyśmy razem z Lechem) to mógłby grać później w play-offach LE nie?[...]i wyjdzie z grupy Juve i Lech Evil

- Pan Mietek
- Juventino
To prawda. Z tym, że wypożyczymy Adebayora, tylko jeśli pogłoski o tym, że kończy on załatwianie obywatelstwa angielskiego okażą się prawdziwe.Wydaje mi się że tak bo klub w którym wystąpił w LE odpadł. To samo tyczy się Quagliarelli (Napoli) i Aquilaniego (Liverpool) jeśli odpadną będą mogli już grać Whistle
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Musimy wygrać! Jeśli zagramy z taką determinacją jak w II połowie z Violą to powinno być do przodu. Z drugiej strony, Lech gra w LE 100 razy lepiej niż w lidze i niesieni dopingiem oraz szansą wypromowania się na zachód będą bardzo groźni! Trzeba ujarzmić Lechitów i pokazać gdzie ich miejsce w szyku!
P.s. wiadomo coś na temat pobytu Juve w Poznaniu? Który hotel? Od kiedy do kiedy? Itp. Itd.? Przeszukałem forum na szybkości i nic nie znalazłem.
P.s. wiadomo coś na temat pobytu Juve w Poznaniu? Który hotel? Od kiedy do kiedy? Itp. Itd.? Przeszukałem forum na szybkości i nic nie znalazłem.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- Klasyczna 10
- Juventino
Do czego nam LE potrzebna? Nie myślcie, że ją wygramy, bo kim mamy wygrać? Amaurim? A może Mottą? Lepiej skupmy się na Serie A-tak będzie lepiej, bo może okazać się, że za rok będziemy dokładnie w tym samym miejscu co teraz....
Tyle w tym temacie.
Tyle w tym temacie.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Za tydzień w meczu wieczoru czeka nas spotkanie z Catanią na Sycylii.
Są 3 ekipy, które w tym sezonie u siebie nie przegrały. Roma, Bologna i...
...Catania.
Fajnie było by wygrać z Catanią kosztem meczu z Lechem. Punkty są za bardzo nam potrzebne i to w sezonie w którym można zawalczyć o tarczę...
Są 3 ekipy, które w tym sezonie u siebie nie przegrały. Roma, Bologna i...
...Catania.
Fajnie było by wygrać z Catanią kosztem meczu z Lechem. Punkty są za bardzo nam potrzebne i to w sezonie w którym można zawalczyć o tarczę...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Simi
- Qualità Juventino
Też jestem takiego samego zdania. Nie dosc że nie mamy szerokiej kadry, pieniężnie w Lidze Europejskiej też nie jest różowo (dla takiego Lecha byc może jest). Powinniśmy w 100% skupic się na zapewnieniu sobie awansu do przyszłorocznej Ligi Mistrzów, oraz na pocieszenie powalczyc o Coppa Italia.Push3k pisze: Fajnie było by wygrać z Catanią kosztem meczu z Lechem. Punkty są za bardzo nam potrzebne i to w sezonie w którym można zawalczyć o tarczę...
Co do meczu, bez obrazy ale wolałbym żeby wygrał Lech, a my żebyśmy się zajęli w pełni Serie A, i ewentualnie powalczyli o Puchar Włoch.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jeśli Juventusowi zależy na zawojowaniu LE to teraz żarty już się dawno skończyły. Tylko zwycięstwo daje nam szansę na wydostanie się z tej grupy. Wszyscy wiedzą o co teraz grają i nie zlekceważą teraz rywala. Myślę, że spokojnie wygramy ten mecz
FORZA JUVE!
- psychol_sympatyk
- Juventino
Stawiam na wynik 3:0 po hat-tricku, melo.

- Gotti
- Juventino
Po pierwsze to prestiż, nie taki jak LM, ale prestiż.Do czego nam LE potrzebna?
Po drugie w głównej mierze przez zeszłoroczną grę Juve w LM i obecną w PU Serie A straci w 2012 roku 4 miejsca w LM na rzecz Niemców? Fajnie nie?
Po trzecie Juventus odpadający z grupy w Pucharze UEFA to kompromitacja i wstyd na cały świat.