Agent potwierdza
- BianconeriFan
- Juventino
Ja tam widziałem kilka dobrze rozpoczętych akcji przez Appiaha, jego zabrania piłek... uważam, że był niezły... Co nie zmienia faktu, że nie chcę odejścia Davidsa... chociaż Pitbull nic wczoraj nie pokazał...Maggie Del Piero pisze:Dokładnie mnie też nie zachwycił w tym meczu jak niekturych................Dionizos pisze:Appiah jest lepszy od Davidsa? Po obejzeniu jednego meczu, ktorym zreszta Appiah nie zachwycil?gregor_g4 pisze:
Dokladnie. Appiah jest lepszy, a poza tym zaraz po wejsciu Edgara bramke samobojcza stracilismy
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEhe śmieszne. Poweidz mi czy Davids był winny utracie gola, że tak piszesz :? Davids niebrał nawet udziału w akcji więc po co takie gadanie. Poprostu mały zbieg okoliczności i tyle.gregor_g4 pisze: a poza tym zaraz po wejsciu Edgara bramke samobojcza stracilismy

- Logan
- Juventino
no coż szkoda go :? ale skoro tak wybra to juz jego sprawa.Wybrał ciemną stronę mocy wiec niech idzie
lubilem go ale teraz mamy Appiaha ktory uwazam ze godnie go zastapi w naszych brawach :!: ale zeby przynajmniej z jego odejscia jakas kasa byla !!! bo jak ma za darmoche isc to juz wogole bedzie bzdura :evil:

Forza Juve
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Wg. mnie Appiah nie jest lepszy od Davidsa! Poza tym Juve powinien poszukac sobie jakiegos klasowego zawodnika na ta pozycje!
BTW: Post nr. 100!
BTW: Post nr. 100!