T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!
- Mateuszello
- Juventino
Ja niestety również nic nie wybieram 

- wiruseczek
- Juventino
wzór 2
rozmiar M
rozmiar M
- faja69
- Juventino
dobrze jeśli ktoś ma obrazek alexa na zebrze przynajmniej w rozdzielczości 300 dpi, ze wszystkimi warstwami w corelu, to bardzo proszę o podesłanie, ile razy mam mówić, że nie wystarczy wysłać jpga, projekt trzeba robić od podstaw, tu jest każdy kolor nakładany oddzielnie, to nie jest jakaś tam naprasowanka co się odklei po pierwszym praniu, tylko farba jest wklejana w materiał przez co nadruk jest bardzo trwały i na pewno się nie odklei...

- marek.siedlce
- Juventino
ja się piszę na wzór 1. Rozmiar podeślę na priv później bo muszę zmierzyć.
FORZA JUVE !!!
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
faja dopisz mnie jeszcze na różową bo brakuje mnie na liście a pisałem się na trzy koszulki.
- Kurczi
- Juventino
Szkoda że do wyboru są same podróby Nike, a nie żaden oryginalny pomysł jak np. ta żółta z Del Piero co była, ale trudno. Postaram się faja jak najszybciej podesłać Ci projekt na który jestem pewien że znajdzie się kilku amatorów 

- Bianconeri23
- Juventino
Wzór 1,2,4 rozmar XXL

- Mateuszello
- Juventino
Czekamy na Ciebie!!!Kurczi pisze:Szkoda że do wyboru są same podróby Nike, a nie żaden oryginalny pomysł jak np. ta żółta z Del Piero co była, ale trudno. Postaram się faja jak najszybciej podesłać Ci projekt na który jestem pewien że znajdzie się kilku amatorów
Kurcze pieczone
- Pan Mietek
- Juventino
Nie chcę się narzucać ale mam taką małą sugestię. Zamiast robić zwyczajne koszulki Juventusu (jak to niektórzy nazywają "podróby Nike") może zróbmy coś wyjątkowego, np. dodajmy jakieś elementy podkreślające, że to projekt z Juvepoland albo po prostu, że to Polscy kibice Juve?
Nie znam się na tych technologiach robienia nadruków i nie chcę się rządzić bo to nie ja organizuję akcję ale uważam, że to dobry pomysł.
Nie znam się na tych technologiach robienia nadruków i nie chcę się rządzić bo to nie ja organizuję akcję ale uważam, że to dobry pomysł.