Juventus-Real Sociedad San Sebastian
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to za kilka godzin meczyk :twisted: Już czuję lekki stresik ale jestem pewien, że pokonamy dziś na Dell Alpi Real Sociedad. Jesteśmy do tego meczu znakomicie przygotowani i zagramy jak zawsze na 100% naszych możliwości. Bardzo się cieszę , że mecz będzie w TV, ahh będą emocje
No tu więcej dodać?
FORZA JUVENTUS :!: :!: :twisted:

FORZA JUVENTUS :!: :!: :twisted:

- kouba
- Qualità Juventino
lepiej chłopie wyłącz tego "Caps Locka" bo za to jest ostrzeżenie, przeczytaj sobie regulamin. Widziałem że to nie jest jedyna Twoja wypowiedz z "Caps Lockiem" :!:Roberto! pisze:BĘDĄ CHCIELI ZMAZAC ZŁE WRAŻENIE PO MECZU Z ANCONĄ JA STAWIAM NA 2-0 :!: I NIE OBRAŻE SIE JAK BĘDZIE WYŻEJ
- buffi
- Juventino
Za niecałe 3 godziny mecz, ja oglądając będę w koszulce Nedveda z dwoma szalami Juve i może w czapce zimowej 8) . Juve wygra, Juve pokaże Sociedad jak się gra, a jeśli mowa o Sociedad to ich trochę lubie, ale w tym meczu mam tylko jednego faworyta JUVENTUS, jeszcze jedno Sociedad lubię, a Juve kocham. Będzie 2 albo 3 zero, albo jeden. Najgroźniejszy jest oczywiście Darko Kovacevic, ale thuram sobie z nim poradzi
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
- piteRTS
- Juventino
Napewno niebędzie dzisiaj łatwo, ale mysle że jednak wygramy chociaż jedna bramką i przypieczetujemy sobie tym awans do następnej fazy rozgrywek :-D .W meczu z Anconą niegralismy dobrze ale miałem wrażenie że poprostu gracze Lippiego chcieli go wygrać jak najmniejszym nakładem sił :? , dzisiaj trzeba zagrać już na pełnych obrotach :!: .
WYGRAMY 2:1 8)
FORZA JUVE!!!
WYGRAMY 2:1 8)
FORZA JUVE!!!
- Jaro
- Juventino
Nieco ponad godzina do meczu-jestem optymistą.Marcello Lippi na pewno odpowiednio umotywuje piłkarzy na mecz.Bardzo bym się ucieszył z wyniku 2-0!!!
Ciekawe kogo zaproszą do studia TVP?????
Bardzo wątpliwe aby jakiegoś kibica Juve...
Ciekawe kogo zaproszą do studia TVP?????
- kouba
- Qualità Juventino
pewnie tego typa Szczęsnego, albo Wrone, bo on jest często, ale jest kibicem MU, to raczej nie, jak bedzie ten Szczęsny to już będzie po zabawie na meczuJaro pisze:Ciekawe kogo zaproszą do studia TVP?????