[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Snajperjuve90
- Juventino
Świetna robota. Dzięki.
- Mateuszello
- Juventino
Jak masz za duży romiar to będziesz miał na dłużej, gorzej by było na odwrót :Canzi24 pisze:Long w 100 % zaje**** chodź jestem troszkę niezadowolony ponieważ kupiłem za dużego ale i tak się z niego cieszę.Dzięki Faja !!
- piotrinho1234...
- Juventino
Dziś, otrzymałem longa i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony.Trochę bałem się o rękawy, ale te okazały się idealne, jak dla mnie. Jedynym, bardzo małym problemem, jest dość wyraźny prześwit, ale to drobnostka.
- Machonej1897
- Juventino
dzieki Faja, super longii !!
Sugerujesz, ze sie skurczy?Mateuszello pisze:Jak masz za duży romiar to będziesz miał na dłużej, gorzej by było na odwrót :Canzi24 pisze:Long w 100 % zaje**** chodź jestem troszkę niezadowolony ponieważ kupiłem za dużego ale i tak się z niego cieszę.Dzięki Faja !!
Wielkie dzieki dla organizatora ;]
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Mateuszello
- Juventino
Nie sugeruję, że się skurczy :?Cobra pisze:Sugerujesz, ze sie skurczy?Mateuszello pisze:Jak masz za duży romiar to będziesz miał na dłużej, gorzej by było na odwrót :Canzi24 pisze:Long w 100 % zaje**** chodź jestem troszkę niezadowolony ponieważ kupiłem za dużego ale i tak się z niego cieszę.Dzięki Faja !!
![]()
Wielkie dzieki dla organizatora ;]