[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- boskiantonio
- Juventino
Do mnie rowniez dotarly longi, taki mily prezent na imieniny
Chcialbym Ci serdecznie podziekowac...

Czarno - białe serce z którego płynie granatowo - bordowa krew...
- JuveFilip_8_
- Juventino
Wiem ze prosiles zeby nie pisac jezeli sie nie dostało, ale pozwolę sobie na wyjątek, bo to juz druga strona postów o otrzymanych longach.
Zapłacilem chyba jako trzeci czy czwarty z wszystkich uzytkownikow, ale niestety paczuszka do mnie jeszcze nie dotarła. Moglbys sprawdzic jak to sie tam ma
?
Zapłacilem chyba jako trzeci czy czwarty z wszystkich uzytkownikow, ale niestety paczuszka do mnie jeszcze nie dotarła. Moglbys sprawdzic jak to sie tam ma

- steru
- Qualità Juventino
Long doszedł. Podziękowania się należą organizatorowi akcji. Dużo było tego do ogarnięcia a widać, że niektórzy nie potrafią tego uszanować i się czepiają. Wszystkim faja nie dogodzisz.
P.S. Jak to jest z trwałością tych nadruków? Dawno nie kupowałem ciuchów z czymś takim, a na pierwszy rzut oka wygląda... hmm... nietrwale.
P.S. Jak to jest z trwałością tych nadruków? Dawno nie kupowałem ciuchów z czymś takim, a na pierwszy rzut oka wygląda... hmm... nietrwale.
- Dybala 4ever
- Juventino
Mam już od Faji polo, T-Shirta i te emblematy są z takiego samego materiału wykonane, dlatego najpierw piorę ręcznie, a potem tylko daję na wirowanie do pralki, jeszcze szlag ich nie trafił, a nadal wyglądają niemal jak noweHUGO1303 pisze:Longi dotarłya ile prań wytrzymają to się okaże
![]()
dzięki za akcje ^^
- matti26209
- Juventino
przed chwilą dostałem
Dzięki wielkie

Dzięki wielkie
- stahoo
- Juventino
Ja piorę w pralce z wirowaniem i też są okElo Melo:) pisze:Mam już od Faji polo, T-Shirta i te emblematy są z takiego samego materiału wykonane, dlatego najpierw piorę ręcznie, a potem tylko daję na wirowanie do pralki, jeszcze szlag ich nie trafił, a nadal wyglądają niemal jak noweHUGO1303 pisze:Longi dotarłya ile prań wytrzymają to się okaże
![]()
dzięki za akcje ^^.