Alex byl bliski zakonczenia swej kariery!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 15:01

Fajnie powiedział: rozważałem odejście do Anglii lub Hiszpani, i to tylko dlatego że był w gorszej formie.
Ale dobrz że został, bo inaczej to by było bardzo źle.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 15:37

Oczywiście szkoda mi jego ojca, ale to dziwne że po jego śmierci nie załamał się tylko "odżył"
Na szczęście ma silną wolę i został w Juve, co zaowocuje mam nadzieję kilkoma pucharami LM.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 16:24

a Wiecie ile ja razy chciałam rzucać budę?? :D :D :D :D
I kurde dobrze że tego nie zrbiłam :twisted:
A Alex to jest twardy zawodnik i nie ma co się poddawać No ale Juve bez Alexika po tym co się ostatnio dobrego z Juve działo to aż się boję myśleć co by było gdyby :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2003, 20:37

Szczerze mowiac to mu sie nie dziwe. Taka powazna kontuzja naprawde moze dobic sportowca w szczycie formy. do tego to bardzo dlugie dochodzenie do dawnej formy. Ale dobrze ze nie poddal sie bo teraz znow jest wielkim graczem. dodatkowo naszym kapitanem

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ