Kontuzje
- Damianoss60
- Juventino
Szkoda mi Amauriego.Tak się stara chłop a mu nie wychodzi.A ta początku było tak pięknie.Jakoś już go nie widzę w Juventusie strzelającego gole.

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tylko po co te biebrzenie o przeszłości, gra jak ostatni patałach więc powiedzieć mu do widzienia to obowiązek już od jakiegoś czasu, aby zwolnić kasę na pensję dla, powiedzmy, Cassano. Wypchnąć i tyle.Brutalo pisze:Początek miał wyrąbisto-zagrzebisty, cały pierwszy sezon z Del Piero tworzyli super duet zarówno w Chamipions League, jak i Serie A. Rok temu grał już gorzej, ale o dziwo cała drużyna również.
Preseason się nie liczy, w LE i eliminacjach LE strzelił całe trzy bramki.Brutalo pisze:Ten sezon złapał znowu super, w preseason i eliminacjach LE strzelał jak na zawołanie
Bo go darzysz sympatią? Obiektywizmu, stary! :lol:Brutalo pisze:Jeżeli mamy Waszym zdaniem sprzedać go przez kontuzje, to... moim zdaniem nie.
W przypadku tego zawodnika jest to niemalże niemożliwe :lol: Co nie zmienia faktu, że by ocenić jego grę, wystarczy 5 minut.Brutalo pisze:Jeżeli mamy sprzedać za grę, dajmy mu więcej niż 200 minut w Serie A do oceny...
Po tym poście pomachaj na mnie rączkami ze złości jak Amauri, po czym przegarnij włosy, ale ja chciałbym pomachać Brazolowi na pożegnanie. Stalowej konstrukcji drużyny nie zbudujemy na dębowych deskach [Amauri].
- strong return
- Juventino
To oni chcieli sprzedać Dawida, nie ja! Ja chcę tylko uratować Amauriemu karierę 8)Brutalo pisze: No jak to co ? To samo co rok temu z Davidem. Cały rok będziecie chcieli go sprzedać
Cieszę się, że może na coś się przydam.Brutalo pisze: "Więcej pomaga naszej wierze niewiara Tomasza, niż wiara apostołów"

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Brutalo
- Juventino
Wypchnąć to możesz w edit w PES. I sobie zaraz Cassano z kimś jeszcze przerzucić. Ja staram się mówić o rzeczywistości, a rozważania w listopadzie o zwolnieniach w czerwcu uważam za pochopne.Negri pisze:Tylko po co te biebrzenie o przeszłości, gra jak ostatni patałach więc powiedzieć mu do widzienia to obowiązek już od jakiegoś czasu, aby zwolnić kasę na pensję dla, powiedzmy, Cassano. Wypchnąć i tyle.Brutalo pisze:Początek miał wyrąbisto-zagrzebisty, cały pierwszy sezon z Del Piero tworzyli super duet zarówno w Chamipions League, jak i Serie A. Rok temu grał już gorzej, ale o dziwo cała drużyna również.
No sorry, jak powiesz że na początku sezonu zdrowy Amauri grał źle, to używając żargonu politycznego... mijasz się z prawdą.Negri pisze:Preseason się nie liczy, w LE i eliminacjach LE strzelił całe trzy bramki.Brutalo pisze:Ten sezon złapał znowu super, w preseason i eliminacjach LE strzelał jak na zawołanie
Bo będąc zdrowym strajkerem mając za sobą odpowiednich zawodników gra na odpowiednim poziomie. Dzeko czy Cassano może potrafią sami odmienić mecz, ale ich nie mamy. A twoim zdaniem dlaczego powinniśmy sprzedać Amauriego ? Bo darzę go sympatią ?Negri pisze:Bo go darzysz sympatią? Obiektywizmu, stary! :lol:Brutalo pisze:Jeżeli mamy Waszym zdaniem sprzedać go przez kontuzje, to... moim zdaniem nie.
...Negri pisze:W przypadku tego zawodnika jest to niemalże niemożliwe :lol: Co nie zmienia faktu, że by ocenić jego grę, wystarczy 5 minut.Brutalo pisze:Jeżeli mamy sprzedać za grę, dajmy mu więcej niż 200 minut w Serie A do oceny...
Negri pisze: Po tym poście pomachaj na mnie rączkami ze złości jak Amauri, po czym przegarnij włosy, ale ja chciałbym pomachać Brazolowi na pożegnanie. Stalowej konstrukcji drużyny nie zbudujemy na dębowych deskach [Amauri].

- Negri
- Juventino
Nie wiem czy słyszałeś - Aston Villa, Milan? Sprzedać i jeszcze w rękę pocałować. Cassano + Del Neri to podobno jedna ręka. Z tego należy skorzystać i za wszelką cenę przyciągnąć Fantantonio do Turynu.Brutalo pisze:Wypchnąć to możesz w edit w PES. I sobie zaraz Cassano z kimś jeszcze przerzucić
Trzeba go wypchnąć już zimą. Chcesz płacić grubą kasę wiecznie kontuzjowanemu, słabemu piłkarzowi?Brutalo pisze:Ja staram się mówić o rzeczywistości, a rozważania w listopadzie o zwolnieniach w czerwcu uważam za pochopne
Brutalo pisze:No sorry, jak powiesz że na początku sezonu zdrowy Amauri grał źle, to używając żargonu politycznego... mijasz się z prawdą.
Jak był zdrowy grał dobrze. Zastanów się tylko, kiedy ostatnio Amauri był w 100% zdrowy przez dłuższy okres czasu. Właśnie dlatego powinien zostać sprzedany, po 1. bo jest cały czas kontuzjowany, po 2. bo jest drewnem jakich mało.Brutalo pisze:Bo będąc zdrowym strajkerem mając za sobą odpowiednich zawodników gra na odpowiednim poziomie
- Brutalo
- Juventino
Skąd słyszałeś ? Z tych samych źródeł od Hiddinka czy barwuacha kapitanem Squadra Azzurra. Jakby miał teraz 10 bramek to by pisali o zainteresowaniu City i kogoś jeszcze. Pewnie też Milanu.Negri pisze:Nie wiem czy słyszałeś - Aston Villa, Milan? Sprzedać i jeszcze w rękę pocałować. Cassano + Del Neri to podobno jedna ręka. Z tego należy skorzystać i za wszelką cenę przyciągnąć Fantantonio do Turynu.Brutalo pisze:Wypchnąć to możesz w edit w PES. I sobie zaraz Cassano z kimś jeszcze przerzucić
Ja nie płacę, klub płaci. Ja bym płacił, bo go lubięNegri pisze:Trzeba go wypchnąć już zimą. Chcesz płacić grubą kasę wiecznie kontuzjowanemu, słabemu piłkarzowi?Brutalo pisze:Ja staram się mówić o rzeczywistości, a rozważania w listopadzie o zwolnieniach w czerwcu uważam za pochopne

Potrzebny nam jest napastnik z prawdziwego zdarzenia. Amauri nie jest strajkerem marzeń, ale możemy dywagować od Benzemach, Adebajorach i innych Dzekach. Do puki ich nie mamy, naprawdę nie ma się co nastawiać nad sprzedawaniem i kupowaniem nie wiadomo kogo.Negri pisze:Jak był zdrowy grał dobrze. Zastanów się tylko, kiedy ostatnio Amauri był w 100% zdrowy przez dłuższy okres czasu. Właśnie dlatego powinien zostać sprzedany, po 1. bo jest cały czas kontuzjowany, po 2. bo jest drewnem jakich mało.Brutalo pisze:Bo będąc zdrowym strajkerem mając za sobą odpowiednich zawodników gra na odpowiednim poziomie
Co do "powinien zostać sprzedany". Jest taki program. Top Marotta. Wystartuj, wygraj, zostań nowym Marottą i zaraz sprzedaj. Jak w PES. Tak się nie robi. Buffona też być chciał sprzedać ? Przecież jest tyle kontuzjowany, a na tym opierasz głównie swoją argumentację...
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2010, 07:22 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Brutalo, ja przebolałem stratę Ribasa to i ty wytrzymasz bez mr Chrusta. Sprzedać i tyle w temacie.
Podobno Amauri jest znów (!) kontuzjowany i wróci dopiero w przyszłym roku :doh:
Podobno Amauri jest znów (!) kontuzjowany i wróci dopiero w przyszłym roku :doh:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Brutalo
- Juventino
Tak, sprzedać. Ja nie mówię żeby trzymać nie wiadomo ile. Ale nie sprzedawać po frajersku z kontuzją w styczniu. W lecie ktoś z dwójki Amauri/Iaquinta na bank opuści Juventus, lecz (nie wiedzieć czemu...) obawiam się, czy ich następce będzie od nich "lepszy". Jeżeli to będzie Dzeko czy Benzema-spoko. Jeśli natomiast zamiast Sandokana miałby zawitać Maxi Lopez czy inny wynalazek-jestem na nie, a taką transakcję przemyślał bym dwa razy.jackop pisze:Brutalo, ja przebolałem stratę Ribasa to i ty wytrzymasz bez mr Chrusta. Sprzedać i tyle w temacie.
Wolę Amauriego w ataku, niż Motte czy De Ceglie na swoich pozycjach. To są priorytety.
A Diegusia już mogłeś nie przypominać
- Negri
- Juventino
Jak wytłumaczysz fakt, że gdy Del Neri był w Sampie, Cassano nie szalał nigdzie oprócz boiska, natomiast gdy tylko Asterix opuścił klub od razu zaczęły się jaja z Antonio w roli głównej? Do tego nie trzeba źródeł, wystarczy chwila rozsądnego myślenia i odrobina analizy.Brutalo pisze:Skąd słyszałeś ? Z tych samych źródeł od Hiddinka czy barwuacha kapitanem Squadra Azzurra. Jakby miał teraz 10 bramek to by pisali o zainteresowaniu City i kogoś jeszcze. Pewnie też Milanu.
W dalszym ciągu pokazujesz, że nie umiesz obiektywnie spojrzeć na sprawę.Brutalo pisze:Ja nie płacę, klub płaci. Ja bym płacił, bo go lubię![]()
Buffon gdy wyzdrowieje, będzie łapał piłki nie do wyjęcia.Brutalo pisze:Buffona też być chciał sprzedać ? Przecież jest tyle kontuzjowany, a na tym opierasz głównie swoją argumentację...
Amauri gdy wyzdrowieje, będzie potykał się o własne nogi, wymachiwał łapami i robił jezusowe miny. Taka mała różnica.
Motta ok, ale w wypadku DC to bym się poważnie zastanowił.Brutalo pisze:Wolę Amauriego w ataku, niż Motte czy De Ceglie na swoich pozycjach. To są priorytety.
Wszystko zależy od ofert, jeżeli trafi się przyzwoita to kopnąć jeszcze między liście na rozpęd.Brutalo pisze:Tak, sprzedać. Ja nie mówię żeby trzymać nie wiadomo ile. Ale nie sprzedawać po frajersku z kontuzją w styczniu
- pan Zambrotta
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
Ale co ma piernik do wiatraka ?Negri pisze:Jak wytłumaczysz fakt, że gdy Del Neri był w Sampie, Cassano nie szalał nigdzie oprócz boiska, natomiast gdy tylko Asterix opuścił klub od razu zaczęły się jaja z Antonio w roli głównej? Do tego nie trzeba źródeł, wystarczy chwila rozsądnego myślenia i odrobina analizy.Brutalo pisze:Skąd słyszałeś ? Z tych samych źródeł od Hiddinka czy barwuacha kapitanem Squadra Azzurra. Jakby miał teraz 10 bramek to by pisali o zainteresowaniu City i kogoś jeszcze. Pewnie też Milanu.
Staram się, ale rzeczywiście w stosunku do Amauriego nie potrafię być obiektywny...Negri pisze:W dalszym ciągu pokazujesz, że nie umiesz obiektywnie spojrzeć na sprawę.Brutalo pisze:Ja nie płacę, klub płaci. Ja bym płacił, bo go lubię![]()
Optymizm co do Buffona podzielam, pesymizm w stronę Amauriego uważam za przesadzony. Obym to ja miał rację.Negri pisze:Buffon gdy wyzdrowieje, będzie łapał piłki nie do wyjęcia.Brutalo pisze:Buffona też być chciał sprzedać ? Przecież jest tyle kontuzjowany, a na tym opierasz głównie swoją argumentację...
Amauri gdy wyzdrowieje, będzie potykał się o własne nogi, wymachiwał łapami i robił jezusowe miny. Taka mała różnica.
Ale nad czym ? Czy jednak trzymać go na ławce ? Przecież ten koleś nie nadaje się na lewą obronę. Amauri jest 100 razy lepszym napastnikiem niż De Celgie obrońcą. Moim zdaniem.Negri pisze:Motta ok, ale w wypadku DC to bym się poważnie zastanowił.Brutalo pisze:Wolę Amauriego w ataku, niż Motte czy De Ceglie na swoich pozycjach. To są priorytety.
Trochę nie kumam tego fragmentu o liściach, ale jeżeli zgadzamy się co do sprzedaży Amauriego w obliczu przybycia lepszego napastnika, to... dobrzeNegri pisze:Wszystko zależy od ofert, jeżeli trafi się przyzwoita to kopnąć jeszcze między liście na rozpęd.Brutalo pisze:Tak, sprzedać. Ja nie mówię żeby trzymać nie wiadomo ile. Ale nie sprzedawać po frajersku z kontuzją w styczniu

Często bywam, Amauriego nie widziałempan Zambrotta pisze:Brutalo - lubisz drzewa, idź do lasu.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Brazylijski kakaowiec na turyńskiej ziemi nie urośnie (nie te klimaty). Jaki więc sens sadzić go na naszym nowym pięknym, niedługo otwartym stadionie?Brutalo pisze:Często bywam, Amauriego nie widziałempan Zambrotta pisze:Brutalo - lubisz drzewa, idź do lasu.
Mam nadzieje, że zmiana Aqua < Sissoko była spowodowana tylko zmęczeniem Włocha a nie jakimś urazem

Podobno Milos Krasic wyleczył kontuzję.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Brutalo
- Juventino
- deszczowy
- Juventino