artur_89 pisze:Yhy, super, bo posiadacze CYFRY + mają od pewnego czasu programy Polsatu Cyfrowego, a jakoś na odwrót posiadacze Polsatu nie mają nic od Cyfry... Tak czy siak nie obejrzę, bo mam nieszczęsny Polsat.
Cyfra <3
Musimy wygrac ten mecz, w dodatku do lidera mamy tylko 6 punktów. Śmieszna sytuacja, cieszę się z powrotu Zdenka.
Ja bym się tak nie cieszył :rotfl: zawsze jak pokazują Juve w TV, to gramy kiepskie mecze
artur_89 pisze:Yhy, super, bo posiadacze CYFRY + mają od pewnego czasu programy Polsatu Cyfrowego, a jakoś na odwrót posiadacze Polsatu nie mają nic od Cyfry... Tak czy siak nie obejrzę, bo mam nieszczęsny Polsat.
Cyfra <3
Musimy wygrac ten mecz, w dodatku do lidera mamy tylko 6 punktów. Śmieszna sytuacja, cieszę się z powrotu Zdenka.
Ja bym się tak nie cieszył :rotfl: zawsze jak pokazują Juve w TV, to gramy kiepskie mecze
Dla mnie moze byc i taki mecz jak z Milane byle byly 3 pkt
Ja bardzo liczyłem przed sezonem na Traore , ale zaczeły się kontuzje i nie miał okazji do pokazania się. Ja niestety nie mogłem oglądać meczu z Romą to nie mogę go ocenić ,a komentarze po meczu o nim sa różne .
Liczę , że w niedziele będę miał okazję go zobaczeć i być zadowolony z jego gry
johny55552 pisze:Też liczę na Traore , podobał się mi z Romą, pedzi jak struś pędziwiatr:P
Stary! On stracił więcej piłek na niecelnych podaniach niż reszta piłkarzy razem wzięci! Dla Traore(jak na razie) zdecydowanie Nie!
Może szybkość ma, ale reszta do kitu
A może na ostatni kwadrans zejdzie ? Oby grał jak najdłużej bo innej opcji na prawej pomocy nie widać :doh:
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
M.R. pisze:A może na ostatni kwadrans zejdzie ? Oby grał jak najdłużej bo innej opcji na prawej pomocy nie widać :doh:
Może nie widać, ale lepiej jednak trochę poczekać, żeby mógł wyzdrowieć do końca... Ale to już decyzja Del Neriego...
Jeśli Juve wygra, to może być na 3 miejscu, oczywiście w przypadku porażki lub remisu Napoli. Genoa traci do Juventusu 3pkt. co oznacza, że mecz jest bardzo ważny (jak każdy inny..). Liczę na zwycięstwo, ale bez fajerwerków...
uważam, że Del Neri wprowadzi Krasica od pierwszej minuty...
to głównie za jego sprawą istniejemy z przodu...
innego wyniku jak wygrana nie biorę pod uwagę, bo jest to nam potrzebne jak tlen do życia....
....obecny lider bardziej odskoczy jak nie wywieziemy 3pkt, a trudno będzie to odrobić, chociaż...nie ma rzeczy niemożliwych...