Reprezentacja Polski - sparingi
- Majos
- Juventino
Na oficjalnej stronie Pzpn'u pisze, że będzie cały stadion. Jakoś mam dziwne przeczucie, że dzisiaj Polacy wygrają, może zbytnio wierzę w nasz zespół, no ale taka moja patriotyczna natura. Co do rankingu, to za mecze eliminacyjne jest sporo więcej punktów, aniżeli za towarzyskie, także spadek był oczywiście do przewidzenia, bo awansować przed Euro będzie cholernie trudno.
- Szilgu
- Juventino
Jeśli SMuda wystawi taki skład jak zapowiada TVP to będzie kiepsko. Czemu on się upiera przy Wojtkowiaku na środku? Wystawia Sadloka, środkowego obrońcę (przynajmniej wcześniej tam grał, ostatnio się nie orientuję) na prawej obronie, a prawego na środku. Gdzie tu logika?
Mam dziwne przeczucie, że dostaniemy po pupie.
Mam dziwne przeczucie, że dostaniemy po pupie.
- Kuben
- Juventino
Bardzo ładny mecz, zwłaszcza gra w obronie mogła się podobać (pomijając wyrównującą bramkę). Nie ma co się rozpisywać, że jest nadzieja, że oby było teraz lepiej, że zaczynamy w koncu coś grać, bo jedna jaskółka wiosny nie czyni
Złota puenta Mr. Szpaq: "Poznań szczęśliwy dla polskiego futbolu, Lech wygrywa z Juventusem i przechodzi dalej (...)" :lol:
Złota puenta Mr. Szpaq: "Poznań szczęśliwy dla polskiego futbolu, Lech wygrywa z Juventusem i przechodzi dalej (...)" :lol:
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- ArtHur
- Juventino
Powiedz, że żartujesz :shock:[RA]MACIUS pisze:Bardzo ładny mecz, zwłaszcza gra w obronie mogła się podobać (pomijając wyrównującą bramkę).
Obrona to skandal, z Drogba do 20 min byłoby ze 2:1 tudzież 3:1, a powołanie Wojtkowiaka to musiał być jakiś przekręt. On jest na ławce beznadziejnych Pyr, do tego od 2 miesięcy chyba nie zagrał!
Gdzie jest Celeban, gdzie jest Dudka?
Franek Smuda patataj!
Aha, Obraniak, MIÓD! Brawa też dla Lewandowskiego za 100% skuteczność.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2010, 22:40 przez ArtHur, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juventino79
- Juventino
No, no dzisiaj ładnie zagraliśmy i zasłużenie zatryumfowaliśmy nad WKS
Tylko w obronie strasznie niepewnie, zwłaszcza w 1 połowie. Wiadomo, że jeden taki mecz wiele nie zmienia, bo już parę razy się tak "przejechaliśmy"
ale trzeba powiedzieć ,że można już z ciut większym optymizmem spoglądać w przyszłość naszej kadry po dzisiejszym meczu
Oby tak dalej 

- Kuben
- Juventino
Nie, nie żartuje. Zwłaszcza druga połowa była popisem. Piłkarze gości starali się nie raz przedrzeć czy to flankami czy środkiem, ale albo piłkę wyłapywał Fabiański albo zatrzymywali się na nogach Naszych obrońców.ArtHur pisze:Powiedz, że żartujesz :shock:
Obrona to skandal, z Drogba do 20 min byłoby ze 2:1 tudzież 3:1
Drogby jak i Kalou dzisiaj nie było, a jestem pewien, że gdyby grali, obrona byłaby ustawiona inaczej.
Wydaje mi się, że Twój kompleks 'Pyr' przekłada się na to, że tak na Niego najechałeś :roll:ArtHur pisze:a powołanie Wojtkowiaka to musiał być jakiś przekręt. On jest na ławce beznadziejnych Pyr
a Kto to ?ArtHur pisze:Gdzie jest Celeban
Nie zapominajmy o KubieArtHur pisze:Aha, Obraniak, MIÓD! Brawa też dla Lewandowskiego za 100% skuteczność.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
- Cris88
- Juventino
na poprawę jesiennego humoru nieudany żart Grzegorza Laty http://pilkarskiekomentarze.com/?p=2150
Mina Fabiana mówi wszystko...
Mina Fabiana mówi wszystko...
- francois
- Juventino
Miały być wielcy sparingpartnerzy, a z przeciwników kadry w przyszłym roku tylko Niemców można zaliczyć do tej grupy
Ale ten mecz będzie wyjątkowy
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Plany ... omosc.html

http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Plany ... omosc.html
- Łukasz
- Juventino
A na boisku znowu taktyczny bajzel. Przecież ci grajcy nie wiedzą, co mają grać. Oby Smuda wyleciał z tej kadry jak najszybciej.
- francois
- Juventino
Linia obrony - masakra. Na lewej grał Sadlok, który w klubie gra na środku, na środku grał Wojtkowiak, który w klubie gra na prawe, a na prawej grał Wołąkiewicz, który w klubie gra na lewej
To sięnazywa zaskoczenie przeciwnika...
Trochę za duzo tych eksperymentów...

Trochę za duzo tych eksperymentów...
Nie popadajmy w skrajność. Wg mnie odwala on dobrą robotę, potrzebuje tylko czasu i spokoju. No i żeby jeszcze wszyscy piłkarze grali regularnie w klubach...Łukasz pisze:Oby Smuda wyleciał z tej kadry jak najszybciej.
- Łukasz
- Juventino
Gdzie jest ta dobra robota i na czym ona polega? Podaj mi przynajmniej dwa argumenty przemawiające za nim (bo jeden podałem sobie sam - Mierzejewski).francois pisze: Nie popadajmy w skrajność. Wg mnie odwala on dobrą robotę, potrzebuje tylko czasu i spokoju. No i żeby jeszcze wszyscy piłkarze grali regularnie w klubach...
- deszczowy
- Juventino
No właśnie Smuda NIE odwala dobrej roboty. Mota się z kolejnymi obcokrajowcami i jakimiś lebiegami z Ekstraklasy, jak już powoła, to albo dziwnie, albo ich poustawia tak, że proszę siadać (Pietrasiak, Sadlok wtf? oO), kadrę buduje od przodu, wyrzuca z drużyny najlepszego bramkarza i kapitana za jakiś z pupy incydent, nowym kapitanem mianuje piłkarza.... dyskusyjnego w tej roli, a poza tym jest prostaczkiem i drobnym cwaniaczkiem. Eee.....francois pisze:Nie popadajmy w skrajność. Wg mnie odwala on dobrą robotę, potrzebuje tylko czasu i spokoju. No i żeby jeszcze wszyscy piłkarze grali regularnie w klubach...Łukasz pisze:Oby Smuda wyleciał z tej kadry jak najszybciej.