Zarty, Dowcipy, Kawały
- alex_KiNiO
- Juventino
Hahaha xD Polecam filmik szczególnie tym, którzy nie przepadają za Jarkiem Kaczyńskim
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Popatrz na zachowanie tej baby, widać że pies ma ochotę na popcorn ale baba cofa rękę, a pozostałe nazwiska wymawiając daje psu smakołyk pod nos. Dla mnie strasznie słabe, nie to ze go bronię, bo mam wszystkich w głębokim poważaniu. 

- ewerthon
- Juventino
Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc wklejam tutaj.
http://www.manchestercity.pl/tabela.html

Lech sobie słabo radził w Ekstraklasie, to od tej pory będzie grać w Premier League
http://www.manchestercity.pl/tabela.html

Lech sobie słabo radził w Ekstraklasie, to od tej pory będzie grać w Premier League
- pinturicchia
- Qualità Juventina
:lol:
- Mrówa
- Juventino
Poszedł Mahomet do Boga. Puka do bram nieba, otwiera mu Jezus. Mahomet pyta:
- Jest Bóg?
Jezus odwraca się i krzyczy:
- Tatoooooo! Zamawiałeś kebab?!
---------------------------------------------------------------------------------------------
- Dzień dobry dzwonię z redakcji gazety. Chcieliśmy zamówić kebab do biura, sześć sztuk.
- A z jakiej gazety? Bo nie wiem czy dać z wieprzowy czy z kurczaka.
- Jest Bóg?
Jezus odwraca się i krzyczy:
- Tatoooooo! Zamawiałeś kebab?!
---------------------------------------------------------------------------------------------
- Dzień dobry dzwonię z redakcji gazety. Chcieliśmy zamówić kebab do biura, sześć sztuk.
- A z jakiej gazety? Bo nie wiem czy dać z wieprzowy czy z kurczaka.

- deszczowy
- Juventino
Czym się różnią austriackie kobiety od wina?
Niczym. Jedno i drugie dojrzewa w piwnicy.
:C
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
kupa prawda, nie wiem gdzie to widzisz ; *-10- pisze:Popatrz na zachowanie tej baby, widać że pies ma ochotę na popcorn ale baba cofa rękę, a pozostałe nazwiska wymawiając daje psu smakołyk pod nos. Dla mnie strasznie słabe, nie to ze go bronię, bo mam wszystkich w głębokim poważaniu.
- alex_KiNiO
- Juventino
Cholernie parszywy kawał haha xDdeszczowy pisze:Czym się różnią austriackie kobiety od wina?
Kobieta zabawia się z kochankiem, ale nagle słyszy, że jej mąż otwiera zamek w drzwiach. Kobieta w strachu: Boże, cofnij czas o godzinę! Słyszy głos z nieba: Dobrze, ale kiedyś utoniesz. Kobieta się zgadza. Mąż się nie dowiedział, a ona ciągle unikała wody. Pewnego dnia... wygrała wycieczkę na Karaiby. Obawiała się, ale postanowiła zaryzykować. Podczas rejsu nastąpił sztorm. Wtedy kobieta przerażona krzyknęła: - Boże, chyba nie pozwolisz umrzeć razem ze mną tym 300 niewinnym kobietom!? -Niewinnym? Od roku was, ku***y, zbierałem w jedno miejsce!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- tabo89
- Juventino
Gyan i Zenden czyli biali nie potrafią tańczyć:
http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849,86 ... amoah.html
http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849,86 ... amoah.html
- Diegol28
- Juventino
Nie wiedziałem że Amauri(prawy górny koleś) grywa też w teledyskach
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli