Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 12:30

Jeśli to jest taka, której zdjęcia są na aukcji (bo to zdjęcia z juvestore.com) to jest to koszulka meczowa.

W zeszłym sezonie wyjazdowa koszulka meczowa od jej repliki różniła się jak zawsze materiałem ale z tego co można dostrzec na zdjęciach to głównie brakiem dwóch metek we włoskich barwach - tej na karku z "J" oraz tej po prawej na dole z "Juventus Football Club"

Replika dla porównania jest tutaj: http://photos.madeinsport.com/H09/JUVE_ ... _1_900.jpg

Obrazek
agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 13:04

tabo89 pisze:Jeśli to jest taka, której zdjęcia są na aukcji (bo to zdjęcia z juvestore.com) to jest to koszulka meczowa.

W zeszłym sezonie wyjazdowa koszulka meczowa od jej repliki różniła się jak zawsze materiałem ale z tego co można dostrzec na zdjęciach to głównie brakiem dwóch metek we włoskich barwach - tej na karku z "J" oraz tej po prawej na dole z "Juventus Football Club"

Replika dla porównania jest tutaj: http://photos.madeinsport.com/H09/JUVE_ ... _1_900.jpg
potwierdzam iż obie metki są :) gdyby ktoś potrzebował "dowodów" to mogę zrobić zdjęcia

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 15:02

tabo89 pisze:W zeszłym sezonie wyjazdowa koszulka meczowa od jej repliki różniła się jak zawsze materiałem ale z tego co można dostrzec na zdjęciach to głównie brakiem dwóch metek we włoskich barwach - tej na karku z "J" oraz tej po prawej na dole z "Juventus Football Club"
No co Ty gadasz?:D Oficjalna replika ich nie ma, ale tajlandzkie "badziewia" owszem, mają... :roll:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:38

stahoo pisze:
tabo89 pisze:W zeszłym sezonie wyjazdowa koszulka meczowa od jej repliki różniła się jak zawsze materiałem ale z tego co można dostrzec na zdjęciach to głównie brakiem dwóch metek we włoskich barwach - tej na karku z "J" oraz tej po prawej na dole z "Juventus Football Club"
No co Ty gadasz?:D Oficjalna replika ich nie ma, ale tajlandzkie "badziewia" owszem, mają... :roll:
Na zdjęciach zamieszczonych przez ISS te elementy są, a oni chyba nie sprzedają tajlandzkiego badziewia?

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 20:54

Vimes pisze:
stahoo pisze:
Na zdjęciach zamieszczonych przez ISS te elementy są, a oni chyba nie sprzedają tajlandzkiego badziewia?
w ISS jasne że nie, stahowi chodziło raczej o koszulkę z allegro, którą kupiła agape82 a Ty dopytywałeś :wink: A odnośnie tej właśnie koszulki - ma wszystkie metki, pochodzi ze Sri Lanki agape twierdzi, że wygląda ok, sprzedający ma ponad 1000 pozytywnych komentarzy, wszystkie te argumenty przemawiają za tym, że to oryginał a nie tania podróba.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 21:25

Chodziło mi o to, że tabo napisał "koszulka meczowa od jej repliki różniła się jak zawsze materiałem ale z tego co można dostrzec na zdjęciach to głównie brakiem dwóch metek we włoskich barwach - tej na karku z "J" oraz tej po prawej na dole z "Juventus Football Club". Czyli oficjalna replika (?) nie miała 2 metek, a podróba którą kupiłem za 60 zł + 30 przesyłka miała 8)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2010, 06:07

Miała, miała bo oni próbują już coraz lepiej to podrabiać ale jak wrzucisz zdjęcia tych metek to myślę, że na pierwszy rzut oka widać będzie, że to koszulka tajlandzka, w końcu aż tak dokładnie jak Nike to oni się do tych koszulek nie przykładają jeśli chodzi o szczegóły. Nie wiem też jak to jest z tym materiałem w podróbach, ale skoro kupujecie to chyba da się to założyć, era cerat minęła.

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2010, 10:04

Nie ma mnie w domu, ale jak wrócę, to z ciekawości (Twojej :D ) wrzucę zdjęcia :ok:

Banan3xL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 listopada 2010, 20:21

Moja propozycja już nieaktualna, koszulka zostanie sprzedana jutro (na 90%) za 210zł

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2010, 10:37

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2010, 00:21

Przydałoby się zbliżenie herbu i innych detali.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2010, 08:04

Kilka osób już kupiło od tego gościa i jak pisali koszulki ma oryginalne więc zapewne ta też jest ok. Ale jeśli chcesz mieć pewność to poprosić o dodatkowe zdjęcia nie zaszkodzi.

Obrazek
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2010, 18:42

Chłopaki co sądzicie o tym dresie?
http://allegro.pl/dres-nike-juventus-tu ... 96574.html

Warty kupna? Czy to jakaś podróbka?

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2010, 20:25

Bianconero92 pisze:Chłopaki co sądzicie o tym dresie?
http://allegro.pl/dres-nike-juventus-tu ... 96574.html

Warty kupna? Czy to jakaś podróbka?
Nie jestem w 100% pewien, ale wydaje mi się, że dres jest oryginalny. Posiadam oryginalną czapkę Nike Juventusu (z sezonu 2009/10) i herb jest wykonany w ten sam sposób jak w dresie. Napisz do na PW do montero4, On powinien Ci powiedzieć, czy dres jest oryginalny czy nie.

Obrazek
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 20:48

nie wie ktoś jak pozbyć się TAMOILa z koszulki?
naklejka musiała zaciągnąć się w pralce, z każdym kolejnym praniem dziurka robiła się coraz większa (nalepka się łamała po maleńkim kawałeczku), dziś w końcu postanowiłem całkiem usunąć logo, ale niestety dała się poluzować i zerwać tylko do pewnego momentu i obecnie wygląda tak:

http://img413.imageshack.us/i/kopia1002533.jpg/

no i nie wiem jak ją dokończyć :think: piszę w tym temacie, bo są tu znawcy i może ktoś wie jak 'załatwić' taką skubaną naklejkę bez niszczenia materiału :wink:

pozdrawiam

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
ODPOWIEDZ