Serie A (13): Genoa 0-2 JUVENTUS
- Brutalo
- Juventino
To żeś mnie teraz ucieszył. Nasz Zdenas wraca<<W@jTEk>> pisze:Spokojnie Pepe nie musi grać w obronie bo z tego co wiem to Zdenek Grygera wraca na ten mecz...

Przyznać się, kto wrzucił taki brzydki filmik na Zdenka na jutjub ?

Na lewą Grosso, na prawą Zdenas i deja vu koszmaru poprzedniego sezonu gotowe

Słyszałem plotki o występie Del Piero od początku. Uwaga ! Z Iaquintą !
- bendzamin
- Redaktor
Albo mi się wydaje, albo niedawno czytałem wypowiedź kogoś związanego z klubem mówiącą, że będą bardzo wyczuleni na zbyt wczesne wpuszczanie zawodników po kontuzji.Brutalo pisze: Boję się zbyt wczesnego wystawienia Milosa...
Widziałem go wystarczająco dużo razy, żeby wyrobić sobie o nim opinię. Życzę mu, żeby jak najszybciej ją zmienił i notował jak najwięcej dobry występów w naszej koszulce, ale to mało prawdopodobne. Jeśli chodzi o Martineza to tak, wierzę w niego, bo mam w pamięci jego dobre występy np. z mylanem albo siti.Brutalo pisze: A ile razy w meczu o stawkę widziałeś Lanzafame ? Te 330 minut w całym sezonie go skreśliło, za to w Martineza wierzysz ? Spokoooo
Swoją drogą fajne mamy czasy, że niektórzy cieszą się z powrotu naszego bezzębnego czeskiego asa.

- KielbikJUVE
- Juventino
O! Ironio!
Pociąg z CZECH dojeżdża!
A swoją drogą do twarzy mu bez zęba :C
Pociąg z CZECH dojeżdża!
A swoją drogą do twarzy mu bez zęba :C

- jakku1
- Juventino
Zawsze jak stajemy przed spotkaniem typu "ten mecz trzeba wygrac" to potem sie okazuje, ze przegrywamy 1:0, alb 3:1. Lepiej zachowac pewna doze ostroznosci. Genua zmienila ostatnio trenera, od tego momentu graja lepiej, wiec na pewno bedzie bardzo ciezko.
- KielbikJUVE
- Juventino
Dużo się nie zmieniło, mimo że gra się lekko poprawiła. Ale wynik przy meczach Genoi pozostaje ten sam ( 1 : 0 )...jakku1 pisze:Zawsze jak stajemy przed spotkaniem typu "ten mecz trzeba wygrac" to potem sie okazuje, ze przegrywamy 1:0, alb 3:1. Lepiej zachowac pewna doze ostroznosci. Genua zmienila ostatnio trenera, od tego momentu graja lepiej, wiec na pewno bedzie bardzo ciezko.
Ostrożności nigdy za wiele

- Brutalo
- Juventino
I dlatego od czasu tej wypowiedzi kontuzje przestały nam dolegać ? Wypowiedzi było wiele... Jak będą efekty, to wtedy się cieszmy.beka pisze:Albo mi się wydaje, albo niedawno czytałem wypowiedź kogoś związanego z klubem mówiącą, że będą bardzo wyczuleni na zbyt wczesne wpuszczanie zawodników po kontuzji.Brutalo pisze: Boję się zbyt wczesnego wystawienia Milosa...
Mi w obu tych meczach jakoś specjalnie nie zaimponował, ale nie zawsze można mieć te same opiniebeka pisze:Widziałem go wystarczająco dużo razy, żeby wyrobić sobie o nim opinię. Życzę mu, żeby jak najszybciej ją zmienił i notował jak najwięcej dobry występów w naszej koszulce, ale to mało prawdopodobne. Jeśli chodzi o Martineza to tak, wierzę w niego, bo mam w pamięci jego dobre występy np. z mylanem albo siti.Brutalo pisze: A ile razy w meczu o stawkę widziałeś Lanzafame ? Te 330 minut w całym sezonie go skreśliło, za to w Martineza wierzysz ? Spokoooo

Jeżeli to do mnie (8) ) to tak. Cieszę się. Zdeniu nie dość że jest starym Juventino (4 sezon ! ), to jeszcze miesiąc temu przeżywał swoisty renesans formy. Wtedy kiedy Motta nie grał przez ośmieszenie w kilku meczach, a alternatywy nie było. Teraz z powodu kontuzji gra Marco, ale nominalnie chciałbym dograć do zimy z parą Traore-Grygera. Z nimi może być tylko lepiejbeka pisze:Swoją drogą fajne mamy czasy, że niektórzy cieszą się z powrotu naszego bezzębnego czeskiego asa.

- Il Fenomeno
- Juventino
Davide Ballardini zmienił ustawienie Genoi. Przeszedł z 3-4-3 na 4-3-3. Genoa to naprawdę solidna drużyna z którą może być nam ciężko i ja tu mógłbym się każdego wyniku spodziewać - nie zdziwi mnie, ani zwycięstwo, ani porażka. Ameryki być może nie odkryłem, ale jak zwycięstwa z drużynami pokroju Bari, Ceseny czy Brescii po prostu oczekuje, tak z Genoą z Ranocchia, Eduardo, Veloso czy Rafinha wiem, ze może być ciężko.
A i mam nadzieje, ze Bonucci z czasem zacznie się prezentować lepiej, bo jak na razie gra bardzo przeciętnie, tym bardziej, jeżeli zobaczymy za ile przyszedł.
Rozwiązanie z Marchisio na lewej to z pewnością rozwiązanie tymczasowe, lecz mnie gra Claudio w ostatnich meczach bardzo się podoba. Naprawdę prezentuje się dobrze. Bardzo dużo walczy w defensywie, przerywa wiele akcji drużyn przeciwnych - szczególnie z Milanem był w tym rewelacyjny. Wiadomo, ze w przodzie już nie jest tak rewelacyjnie, bo Marchisio skrzydłowym nie jest, ale zawsze ładnie się pokazuje do gry Aquilaniemu i czasem dobra akcje potrafi wyprowadzić, ładnie do przodu podać. W przyszłości będzie trzeba kupić na lewa stronę jakiegoś gracza, który ciągnąłby to wszystko jak Krasic na prawej, ale dziś jeżeli mamy tam wstawić Pepe czy Lanzafame, to Claudio jeżeli ma się prezentować jak dotychczas, może tam zostać, w tym sezonie, jak najdłużej.mat01 pisze:Moze i umie, ale nie na skrzydle.Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.
A i mam nadzieje, ze Bonucci z czasem zacznie się prezentować lepiej, bo jak na razie gra bardzo przeciętnie, tym bardziej, jeżeli zobaczymy za ile przyszedł.

- rafal-1897
- Juventino
Przydałyby się 3pkt... Genoa jest tylko 3 oczka za Juve, więc piłkarze mają kolejny powód do wygranej. Szkoda Pepe, ręka przypadkowa, no ale była i tego nie zmienimy. Lepiej, żeby Krasic jeszcze nie zagrał. Niech spokojnie wróci do zdrowia, bo "co nagle, to po diable"... Liczę na zwycięstwo Juventusu. Ile? Zobaczymy...
- Azazel
- Juventino
Jak to w Serie A Genoa jest tylko 3 mizerne punkty za naszą ukochaną drużyną. Z pewnością możemy liczyć na zwycięstwo, ale prawdopodobnie nie całkiem oczywistym. Co do ewentualnego powrotu naszego letniego nabytku Krasicia do pierwszej 11. jestem chyba jednak za niegwałtownym powrotem do składu. Zwycięstwo ważne jest też ponieważ czołówka, o czym wspominał Darius19, ma przed sobą raczej łatwych przeciwników.
Prawdziwy Juventusie czas narodzić się na prawdę, a nie główkę jedynie wystawać!
Prawdziwy Juventusie czas narodzić się na prawdę, a nie główkę jedynie wystawać!
- nowik92
- Juventino
Jak sie okazuje pepe nie musi wcale grac...<<W@jTEk>> pisze:Spokojnie Pepe nie musi grać w obronie bo z tego co wiem to Zdenek Grygera wraca na ten mecz...
W takim skladzie, z kartkami, kontuzjami bedzie ciezko, ale wiara umiera ostatnia.
Za wszelkie bledy przepraszam, pisalem ta wiadomosc z telefonu
- Vimes
- Juventino
Zakładam, że tych z Was, którzy nie mają Canal+ może ucieszyć ta wiadomość:
Czyli mecze Genoa-Juventus, a także Milan-Fiorentina nie będą zakodowane.Od 18 do 21 listopada CANAL+ odkoduje programy wszystkich swoich filmowych i sportowych kanałów. Będą je mogli oglądać abonenci CYFRY+ oraz sieci kablowych. Programy CANAL+ będą dostępne bez dodatkowych opłat.
Źródło
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2010, 00:16 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Yhy, super, bo posiadacze CYFRY + mają od pewnego czasu programy Polsatu Cyfrowego, a jakoś na odwrót posiadacze Polsatu nie mają nic od Cyfry... Tak czy siak nie obejrzę, bo mam nieszczęsny Polsat.
- Simi
- Qualità Juventino
artur_89 pisze:Yhy, super, bo posiadacze CYFRY + mają od pewnego czasu programy Polsatu Cyfrowego, a jakoś na odwrót posiadacze Polsatu nie mają nic od Cyfry... Tak czy siak nie obejrzę, bo mam nieszczęsny Polsat.

Musimy wygrac ten mecz, w dodatku do lidera mamy tylko 6 punktów. Śmieszna sytuacja, cieszę się z powrotu Zdenka.