Lokomotiv-inter
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Wiadac zbawienny wplyw nowego trenera - zartuje oczywiscie
dajmy mu czas. A poza tym nie mam nic przeciwko by Inter tak gral w Serie A

- DeeJay
- Juventino
Zbawienny wpływ Zaccheroniego nie mógł jeszcze zadziałać, gdyż poprowadzi on Inter dopiero od meczu Interu z Romą w następnej kolejce Serie A.El_chico_a_Coruna pisze:Wiadac zbawienny wplyw nowego trenera - zartuje oczywisciedajmy mu czas. A poza tym nie mam nic przeciwko by Inter tak gral w Serie A
Ogólnie wspaniałem występy w tej kolejce zanotowały zespoły byłego ZSRR! Dynamo Kijów również zagrało dobry mecz pokonując Arsenal! Sytuacja w tej grupie robi się coraz ciekawsza!!
1. Dynamo Kijów 3 2 0 1 5-3 6
2. Inter Mediolan 3 2 0 1 5-4 6
3. Lokomotiw Moskwa 3 1 1 1 3-2 4
4. Arsenal 3 0 1 2 1-5 1
- Johnny777
- Juventino
Cóż...trochę szkoda bo to w końcu włoski klub :? Ale to dowodzi tylko jednego - Inter jest w głębokim kryzysie i nawet zmiana trenera chyba nie bardzo pomoże... :? Może się to nawet skończyć brakiem Interu w następnych pucharach, choć wiem że jeszcze wcześnie na takie sądy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Rzeczywsicie, Inter ośmieszył się na maxa
Chłopaki nic nie grają 8) Kurde chciałbym, żebymy teraz z nimi w lidze grali, dostali by z 5-0 8) no ale musimy trochę poczekać. I tak i pojedziemy ostro 8) Inter chyba podzieli los Romy z poprzedniego sezonu :twisted:

- Olszan
- Juventino
Co prawda chyba Zacherroni nie prowadził ich w tym meczu tylko drugi trener to i tak już widać fantastyczne efekty zwolnienia Hectora Raula Coupera powtarzałem już wiele razy i powtótrze jeszcze raz zwolnienie tego trenera (jednego z najlepszych na świecie) było ogromnym błędem Morattiego Inter nawet nie ma co myśleć o powalczenie o Lige Mistrzów w lidze może załapie się do pucharu UEFA 8)
Zawsze Wierni ! ! !