Muzyka - tutaj wszystko.
- CzarnyZkultury
- Juventino
ogólnie jestem fanem szeroko pojętej muzyki rockowej, ale ostatnio odkryłem ciekawe zjawisko muzyczne z RPA jakim jest Die Antwoord. Grali w tym roku na Opener w Polsce.
Die Antwoord - Rich Bitch
Die Antwoord - Enter the Ninja
Die Antwoord - Beat Boy(Zef Side)
Die Antwoord - Rich Bitch
Die Antwoord - Enter the Ninja
Die Antwoord - Beat Boy(Zef Side)
- sk1le
- Juventino
aras191 pisze:a ja powiem tyle zacznijcie słuchac Słonia hahahahaha
Ten kawałek miażdży. Szkoda, że Słoń nie nagra teledysku do tego utworu. Według mnie Demonologia jak i jego poprzednia płyta - Chore Melodie stoją na bardzo wysokim poziomie.
Słoń - mistrz horrorcoru polskiego rapu.
- deszczowy
- Juventino
A ja powiem tyle: słoń ci w krocze hahhahahahhaaras191 pisze:a ja powiem tyle zacznijcie słuchac Słonia hahahahaha
Jeśli już polski hh - to ten pan.
- Łukasz
- Juventino
- gruzin_juve
- Juventino
aktualnie słucham spokojnej muzyki w ten deseń:
polecam
polecam
CIAO IL CAPITANO
- deszczowy
- Juventino
Skoro idziesz w indie, to nie zapomnij o The National.gruzin_juve pisze:aktualnie słucham spokojnej muzyki w ten deseń:
polecam
- aras191
- Juventino
deszczowy pisze:A ja powiem tyle: słoń ci w krocze hahhahahahhaaras191 pisze:a ja powiem tyle zacznijcie słuchac Słonia hahahahaha
Jeśli już polski hh - to ten pan.
"Jak masz ciężkie rozkminy to zabukuj psychiatrę
On przepisze ci tabletki i doradzi terapię"
posłuchaj sobie Meza to w sam raz dla Ciebie
- Alfa i Omega
- Juventino
LUC to jest o klasę lepszy, jak się nie odzywa. te jego teksty, w których na siłę próbuje odnosić się do Witkacego, czy innych artystów są irytująco infantylne. ale 39/89 to świetny album!
- deszczowy
- Juventino
Owszem, kapitalny. Ale Homoxo.... eeee.... no, ten z dziwną nazwąAlfa i Omega pisze:LUC to jest o klasę lepszy, jak się nie odzywa. te jego teksty, w których na siłę próbuje odnosić się do Witkacego, czy innych artystów są irytująco infantylne. ale 39/89 to świetny album!

nic dodać, nic ująć...
- aras191
- Juventino
Szczypek największy hejter na JP
skąd ty wiesz jak ja skończyłem lub skończę ? cwaniaczke za 5 zl !!! na szczescie nie tylko ja mam z Ciebie zwałe tutaj bo jesteś pośmiewiskiem zwykłym , i wkurzasz ucho !!!
- K.
- Juventino
Samael wydaje nową EP-kę (19.11), na ich profilu na myspace można przesłuchać tytułowy kawałek "Antigod":
http://www.myspace.com/samael
http://www.myspace.com/samael

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Najnowsza płyta artysty z "miasta stu mostów" troszeńke mnie rozczarowała choć pomysł na nią miał bardzo ciekawy.deszczowy pisze:Owszem, kapitalny. Ale Homoxo.... eeee.... no, ten z dziwną nazwąAlfa i Omega pisze:LUC to jest o klasę lepszy, jak się nie odzywa. te jego teksty, w których na siłę próbuje odnosić się do Witkacego, czy innych artystów są irytująco infantylne. ale 39/89 to świetny album!też był kawałkiem baaardzo dobrego muzykowania. A kolega aras191 chyba jest naprawdę ostrym O.G.
nic dodać, nic ująć...
Jaram się 39/89, widzałem to ma żywo i z wizualizacjamj wyglądało to niesamowicie. Płyta z Rahimem też miała swój urok ale i tak najlepsza jest "Platet LUC". Zwlaszcza od dziewiatego kawałka "O Witu.." gdzie przaśny klimat mnie po prostu niszczy. Koncert promujący płytę w Teatrze Na Woli był jednym z najlepszych jakie widziałem.