Ekstraklasa 2010/2011
- karpiu
- Juventino
widać ze nasza rodzima Ekstraklasa wyrasta na jedną z lepszych lig w europie, skoro Lech prowadzi w grupie LE a jest w strefie spadkowej na domowym podwórku
Widać, Kończy sie powoli czas Kretka w Widzewie...

Widać, Kończy sie powoli czas Kretka w Widzewie...

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Wojtek
- Juventino
Cracovia ratuje remis! A Wisła gromi Legie 4-0 :shock: ! Ależ huśtwkę nastrojów przeżywają kibice Legii i Wisły w tym sezonie...coraz ciekawiej się robi w naszej lidze (dawno tak nie było) a jutro Korona z Jegiellonią 

- deszczowy
- Juventino
Koszmarny mecz Legii. Brak wykończenia przede wszystkim. Gdyby Komorowski trafił w bramkę z główki, to wszystko potoczyłoby się inaczej... 

- Darius19
- Juventino
Widziałem ten mecz legia zagrała bez pomysłu a Wisła zagrała pierwszy dobry mecz w tym sezonie. Poza tym legia zagrała tak jakby obrony nie mieli natomiast Wisła w swojej grze niekiedy grała zmasowaną obronę nie do przebicia. Do tego ten karny którego nie powinno być.
A co do Cracowii to się chłopaki z opresji wyrwali w 84 minucie strzelając bramkę ale też trzeba im oddać, że to oni zdobyli jako pierwsi bramkę w tym meczu.
A co do Cracowii to się chłopaki z opresji wyrwali w 84 minucie strzelając bramkę ale też trzeba im oddać, że to oni zdobyli jako pierwsi bramkę w tym meczu.
FORZA JUVE
- Marian.
- Juventino
Właśnie wróciłem z meczu Wisła - Legia. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego wyniku i takiej dobrej gry Wisły. Mam nadzieję, że Biała Gwiazda będzie grać coraz lepiej i wróci tam gdzie jej miejsce, czyli na szczyt. Co do dopingu - moim zdaniem kapitalny, ponoć w telewizji często nie było słychać komentatorów, gdyż kibice ich zagłuszali
. Pozdrawiam Wszystkich kibiców Białej Gwiazdy!
LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA!

LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA!

- paku
- Juventino
Gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiemdeszczowy pisze:Koszmarny mecz Legii. Brak wykończenia przede wszystkim. Gdyby Komorowski trafił w bramkę z główki, to wszystko potoczyłoby się inaczej...

Maciuś dziękujemy!

- steru
- Qualità Juventino
Michniewicz został trenerem Widzewa. Szkoda, gdyż życze temu klubowi jak najgorzej a jednak Michniewicza uważam za dobrego fachowca (jak na nasze realia). Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że podobno ma zapis w swojej umowie, że jeśli prokuratora udowodni mu udział w aferze korupcyjnej, to będzie musiał wypłacić Widzewowi 1 mln złotych :roll: Albo jest głupi albo nie zna naszych realiów. No i przy okazji baaardzo bogaty.
Oprócz tego Cracovia zawiesiła wypłaty swoim grajkom. Wszystko pięknie, ładnie bo widzieliśmy to niedawno w Polonii, ale dziwne że piłkarze jakieś oświadczenie w tej sprawie wydają. Ich sprawa, ale raczej na zdobywaniu punktów powinni się koncentrować a nie na pisaniu jakichś bzdur nikomu nie potrzebnych.
Media donoszą również o zapędach transferowych naszych klubów. O ile w Wiśle chcą postawić na Holendrów (co nie powinno raczej nikogo dziwić), to w Legii przestają szukać na Bałkanach a zaczynają w Polsce, np. Robak ( :roll: ). No ale cóż się dziwić skoro Jóźwiak próbował ściągnąć takie "gwiazdy" jak Pires i Wiltord i nic z tego nie wyszło
Oprócz tego Cracovia zawiesiła wypłaty swoim grajkom. Wszystko pięknie, ładnie bo widzieliśmy to niedawno w Polonii, ale dziwne że piłkarze jakieś oświadczenie w tej sprawie wydają. Ich sprawa, ale raczej na zdobywaniu punktów powinni się koncentrować a nie na pisaniu jakichś bzdur nikomu nie potrzebnych.
Media donoszą również o zapędach transferowych naszych klubów. O ile w Wiśle chcą postawić na Holendrów (co nie powinno raczej nikogo dziwić), to w Legii przestają szukać na Bałkanach a zaczynają w Polsce, np. Robak ( :roll: ). No ale cóż się dziwić skoro Jóźwiak próbował ściągnąć takie "gwiazdy" jak Pires i Wiltord i nic z tego nie wyszło

- paku
- Juventino
Może po prostu jest czysty ?steru pisze:Michniewicz został trenerem Widzewa. Szkoda, gdyż życze temu klubowi jak najgorzej a jednak Michniewicza uważam za dobrego fachowca (jak na nasze realia). Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że podobno ma zapis w swojej umowie, że jeśli prokuratora udowodni mu udział w aferze korupcyjnej, to będzie musiał wypłacić Widzewowi 1 mln złotych :roll: Albo jest głupi albo nie zna naszych realiów. No i przy okazji baaardzo bogaty.
- steru
- Qualità Juventino
Nie twierdzę, że jest umoczony. Faceta lubię i wierzę w jego niewinność. Jednakże w naszym cudownym kraju zawsze aktualna jest zasada "dajcie mi człowieka a znajdę na Niego pargraf".paku pisze:Może po prostu jest czysty ?steru pisze:Michniewicz został trenerem Widzewa. Szkoda, gdyż życze temu klubowi jak najgorzej a jednak Michniewicza uważam za dobrego fachowca (jak na nasze realia). Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że podobno ma zapis w swojej umowie, że jeśli prokuratora udowodni mu udział w aferze korupcyjnej, to będzie musiał wypłacić Widzewowi 1 mln złotych :roll: Albo jest głupi albo nie zna naszych realiów. No i przy okazji baaardzo bogaty.
Oj paku paku, popatrz chyba pierwszy raz rozmawiamy o czymś innym niż Wisła i Zagłębie :lol: Nowe idzie

- deszczowy
- Juventino
Mocno średni mecz Legii, ale ważne są 3 punkty. Skaba 

- oliver
- Juventino
Mimo wszystko zrobił karnego i piłkę w jednej sytuacji wypuścił piłkę z rąk. Może nie brawa, ale dobry występ. W sumie długo się zastanawiałem dlaczego Skorża zrobił niego 3 bramkarza i dalej nie wiem. Dobrze się dzieje, że Wojtek broni dziś w pierwszej 11. W sumie Legia zagrała dobry mecz, ale mieli odrobinę szczęścia ponoć sprzyja lepszym, a Bytom u siebie to nie wygodny rywal.deszczowy pisze:Skaba
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- deszczowy
- Juventino
Karnego zrobił, karnego obronił. Panie trenerze, melduję wykonanie zadania!oliver pisze:Mimo wszystko zrobił karnegodeszczowy pisze:Skaba
Wtedy, kiedy jeszcze odbiła się od słupka, tak?oliver pisze: i piłkę w jednej sytuacji wypuścił piłkę z rąk.
Za Antolovicia Legia wyłożyła gruby szmal i on po prostu nie mógł usiąść na ławie. Dopiero jak się okazało, że jest, em, mocno średni, to na ławce wylądował. Aczkolwiek mam nadzieję, że Dowhań zrobi z niego ludzi. Machnovsky to dla mnie w sumie niewiadoma, a Skaba... po prostu był przewidziany, jako trzeci bramkarz chyba. Ty chyba jesteś silniej związany z Legią, z tego co kojarzę, tak? Czemu Machnovsky siadł na ławce? Bo nie siedzę w temacie aż tak głęboko.oliver pisze: Może nie brawa, ale dobry występ. W sumie długo się zastanawiałem dlaczego Skorża zrobił niego 3 bramkarza i dalej nie wiem.
Cieszy renesans Radovicia. Może wczoraj zagrał bez szału, ale3 pkt jego.oliver pisze: Dobrze się dzieje, że Wojtek broni dziś w pierwszej 11. W sumie Legia zagrała dobry mecz, ale mieli odrobinę szczęścia ponoć sprzyja lepszym, a Bytom u siebie to nie wygodny rywal.
- valsir
- Juventino
Ad. Pytanko do Olivera: W zasadzie nie wiadomo dlaczego Machnovsky usiadł, ale coś jest na rzeczy bo nawet chyba nie trenował z 1 zespołem jakiś czas ( nie to ,że odsunięty do rezerw, tylko nie trenował) w każdym razie pojawiła się wypowiedź ,że do końca roku będzie Skaba bronił,
Całą rundę jesienną można określić przegrasz 1 mecz i z lidera lądujesz na miejscu spadkowym (no oczywiście prawie, ale by się zgadzało, tylko Cracovia i Jagiellonia się wyłamały, chyba never ever nie było takich małych różnic może nie od lidera ale od pucharów do spadku 2 mecze to coś nie tego, Lech Wisła i Legia grały słabo i bardzo słabo i nagle liga się zrobiła płaściutka ... Pytanko tylko jak wysoko będzie wiosną Jagiellonia
i kto spadnie
Całą rundę jesienną można określić przegrasz 1 mecz i z lidera lądujesz na miejscu spadkowym (no oczywiście prawie, ale by się zgadzało, tylko Cracovia i Jagiellonia się wyłamały, chyba never ever nie było takich małych różnic może nie od lidera ale od pucharów do spadku 2 mecze to coś nie tego, Lech Wisła i Legia grały słabo i bardzo słabo i nagle liga się zrobiła płaściutka ... Pytanko tylko jak wysoko będzie wiosną Jagiellonia

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- oliver
- Juventino
Kostia to słaby bramkarz. Co prawda ma przebłyski, ale to jak wybija piłkę przed siebie, a nie do boku to jakieś nie porozumienie. W meczu z Wisłą zrobił karnego (błąd sędziego) i ten czwarty gol to jest to o czym napisałem. Po prostu jest słaby.valsir pisze:Ad. Pytanko do Olivera: W zasadzie nie wiadomo dlaczego Machnovsky usiadł, ale coś jest na rzeczy bo nawet chyba nie trenował z 1 zespołem jakiś czas ( nie to ,że odsunięty do rezerw, tylko nie trenował) w każdym razie pojawiła się wypowiedź ,że do końca roku będzie Skaba bronił,
Tu wypowiedź trenera naszych bramkarzy po meczu z Wisłą:
- Po takich porażkach zawsze myśli się o jakichś zmianach. Przy czym absolutnie nie chcę zrzucać całej winy na Kostię, bo wiadomo jak ten mecz wyglądał. Ale gdy się przegrywa w takich rozmiarach, naturalnym odruchem jest szukanie nowych rozwiązań - wyjaśnił Dowhań.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Jelon
- Juventino
Ależ transfery w Ekstraklasie :shock:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html