KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- Wiatrak
- Juventino
Może nie, że nalegał ale zapraszał nas na następny mecz a jak mu powiedziałem, że nas nie będzie to się trochę zdziwił. Myślałem, że będziemy szli do SportBaru ale, że mamy SKYa u Antonio to trzeba o ta knajpę dbać.leniup pisze:Antonio nalegał? tzn?
Powinienem być w takim razie
Raczej? Na mecz z romą musisz przyjść wiesz dlaczego.juvenitka pisze:Nalegał? weź wyjaśnij:) Bo ciekawie brzmi:)
Ja raczej jestem(Januszem też, wiem, wiem);)
- leniup
- Redaktor
Janusze nie są wtajemniczonejuvenitka pisze:misiekjt pisze:zaprawdę powiadam wam, będę. Janek nie zapomnij tego szalika romanistów, o którym mówiłaś...
Jaki tam znów szalik?:)

PS. bez urazy Madziu, wiem, że od 1 grudnia staniesz się liderem Drughi :-D
- misiekjt
- Juventino
a wiesz, taki sarkastyczny dowcipjuvenitka pisze:misiekjt pisze:zaprawdę powiadam wam, będę. Janek nie zapomnij tego szalika romanistów, o którym mówiłaś...

"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- juvenitka
- Juventino
uhahahaha buahahaha, ale się uśmiałam:D:D do Jutra:)misiekjt pisze:a wiesz, taki sarkastyczny dowcipjuvenitka pisze:misiekjt pisze:zaprawdę powiadam wam, będę. Janek nie zapomnij tego szalika romanistów, o którym mówiłaś...
"Chodzi o to, żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika."
- Emik
- Juventino
Za kazdym razem jak szykuje sie ciekawy meczyk to oczywiscie mnie nie ma... :evil:
No ale pozostaje mi zyczyc wam dobrej zabawy i wygranego meczu. Ja osobiscie bede na imprezie rodzinnej, wiec pozostaje livescore na opera mobile. :twisted:
Pozdro i do nastepnego mam nadzieje!
No ale pozostaje mi zyczyc wam dobrej zabawy i wygranego meczu. Ja osobiscie bede na imprezie rodzinnej, wiec pozostaje livescore na opera mobile. :twisted:
Pozdro i do nastepnego mam nadzieje!
- Wiatrak
- Juventino
Witam,
W niedziele o dosc nietypowej porze bo o 1230 gramy z Genoa. Mecz ogladamy w Caffe Antonio. Kto bedzie?
Lista:
1. Wiatrak
2. Kubba
3. juvenitka
4. nikt
5. szczypek
6. Dave
W niedziele o dosc nietypowej porze bo o 1230 gramy z Genoa. Mecz ogladamy w Caffe Antonio. Kto bedzie?
Lista:
1. Wiatrak
2. Kubba
3. juvenitka
4. nikt
5. szczypek
6. Dave
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2010, 01:31 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 6 razy.