Giovinco Sebastian

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 11:23

Ouh_yeah. Miarkuj słowa człowieku! I czytaj uważnie. Nie jest - a może jeśli zostanie odpowiednio poprowadzony. Nie najlepszy - a jeden z najlepszych.

artur_89. Daj spokój. U żadnych trzech trenerów tylko u dwóch, bo za Ranieriego grał całkiem sporo, a przecież był wtedy Nedved. Na naszych kolejnych dwóch trenerów lepiej spuścić kurtynę milczenia. Jeden zbudował całą drużynę wokół zupełnie nowego zawodnika, a drugi na początku wyskoczył z 3-5-2 i wspólnym wysiłkiem spuścili nas na 7. miejsce w lidze. Przypomnę gdzie byliśmy wcześniej. Na drugim.

Doprawdy dziwni mnie ten anty-giovinczyzm na forum...

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 11:35

Ten zawodnik nie zawita z powrotem do Turynu, także niech sobie połowa z Was daruje...

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 17:02

Co sobie daruje? Mówienie, że to najlepszy zawodnik Parmy? Czy jeden z lepszych skrzydłowych w Serie A?

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 18:41

Modły o powrót Sebastianka.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 18:47

Arbuzini pisze:Co sobie daruje? Mówienie, że to najlepszy zawodnik Parmy? Czy jeden z lepszych skrzydłowych w Serie A?
Jedno i drugie. Bo Gio to przecież jeden z najlepszych lewoskrzydłowych na świecie. Serie A to nie dla niego, on by się z powodzeniem odnalazł w Chelsea, Barcelonie, a już taki Di Maria mógłby za nim piłki nosić.

:roll:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 19:55

To nie są moje słowa więc sarkazm zupełnie nie trafiony.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 20:52

Giovinco jako ofensywny piłkarz jest dobry i uważam go za godnego naszej koszulki. A Ci co go krytykują i uważają za cienkiego, porostu się nie znają

Klasyczna 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 21:09

kosciu88 pisze:Giovinco jako ofensywny piłkarz jest dobry i uważam go za godnego naszej koszulki. A Ci co go krytykują i uważają za cienkiego, porostu się nie znają
To gdzie byłeś jak Cię nie było? Trzeba było przejąć schedę po Z-nim ogarnąć drużynę...i pensję....

....i Sebka.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2010, 21:28

w piłce, a szczególnie w Serie A ważne są warunki fizyczne, jeżeli Giovinco ma grac na skrzydle to będzie miał ciężko. Zmiennikiem/zastępcą DP nie będzie bo ma skutecznośc równą Vincenzo I. , lubię go i podoba mi się jego gra, ale najzwyczajniej w świecie nie widze go w Juve.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2010, 18:50

Oj wielu już knypków skrzydła widziały. Właśnie środek boiska wydaje się dla niego mało korzystny, bo środkowi pomocnicy oraz obrońcy to przeważnie niezłe koksy nastawione na rozwałkę ;).

Mam nadzieję, że Marotta zachowa się rozsądnie i nie będzie robił jakiś głupich akcji w stylu "Lanzafame za Giovinco" albo "Pepe daje radę na obu skrzydłach i jest cool". Nie ma się co łudzić, że sprowadzimy Bale'a na lewe skrzydło, ale taki Urby Emanuelson jest już jak najbardziej realnym kierunkiem. Jakby się Giovinco przeprosił z Juventusem i Juventus z Giovinco to niech też wraca i walczy o miejsce w składzie z Holendrem.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2010, 14:39

Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.

* - sorry, JaPs, ale nie przestaje mnie to bawić ;)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2010, 15:14

deszczowy pisze:Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.

pecha ma synek...

Myśle że Seba może do nas wrócić jeśli jego Parma będzie dalej tak grała...A jak spadną do Serie B to na jednej nodze przyleci :whistle:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2010, 15:57

<<W@jTEk>> pisze:
deszczowy pisze:Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.

pecha ma synek...

Myśle że Seba może do nas wrócić jeśli jego Parma będzie dalej tak grała...A jak spadną do Serie B to na jednej nodze przyleci :whistle:
Najpierw muszą go tu chcieć, ale wątpie, że bedą chcieli. Skoro w takiej Parmie łapie kontuzje za kontuzją to już widzę ile w tym sezonie miałby ich na naszym kochanym Vinovo.

#AllegriOut
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2010, 16:11

no jakby nie patrzeć Parma na razie ma lidera, champions league będzie jak nic

Ja to wolę w Juve kontuzjowanego Lanzafame niż Giovinco :ok:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
michaljuve10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 15:10

Zapewne już Gio nie wróci do juve, bo zostanie oddany za grosze, a za parę lat będziemy go podziwiać w barwach innego klubu... Nadal nie mogę się otrząsnąć po sprzedaży Diego za 10 mln i kupnie Martineza za 12mln:D:D

Zablokowany