Giovinco Sebastian
- Arbuzini
- Juventino
Ouh_yeah. Miarkuj słowa człowieku! I czytaj uważnie. Nie jest - a może jeśli zostanie odpowiednio poprowadzony. Nie najlepszy - a jeden z najlepszych.
artur_89. Daj spokój. U żadnych trzech trenerów tylko u dwóch, bo za Ranieriego grał całkiem sporo, a przecież był wtedy Nedved. Na naszych kolejnych dwóch trenerów lepiej spuścić kurtynę milczenia. Jeden zbudował całą drużynę wokół zupełnie nowego zawodnika, a drugi na początku wyskoczył z 3-5-2 i wspólnym wysiłkiem spuścili nas na 7. miejsce w lidze. Przypomnę gdzie byliśmy wcześniej. Na drugim.
Doprawdy dziwni mnie ten anty-giovinczyzm na forum...
artur_89. Daj spokój. U żadnych trzech trenerów tylko u dwóch, bo za Ranieriego grał całkiem sporo, a przecież był wtedy Nedved. Na naszych kolejnych dwóch trenerów lepiej spuścić kurtynę milczenia. Jeden zbudował całą drużynę wokół zupełnie nowego zawodnika, a drugi na początku wyskoczył z 3-5-2 i wspólnym wysiłkiem spuścili nas na 7. miejsce w lidze. Przypomnę gdzie byliśmy wcześniej. Na drugim.
Doprawdy dziwni mnie ten anty-giovinczyzm na forum...
- deszczowy
- Juventino
Jedno i drugie. Bo Gio to przecież jeden z najlepszych lewoskrzydłowych na świecie. Serie A to nie dla niego, on by się z powodzeniem odnalazł w Chelsea, Barcelonie, a już taki Di Maria mógłby za nim piłki nosić.Arbuzini pisze:Co sobie daruje? Mówienie, że to najlepszy zawodnik Parmy? Czy jeden z lepszych skrzydłowych w Serie A?
:roll:
- Klasyczna 10
- Juventino
To gdzie byłeś jak Cię nie było? Trzeba było przejąć schedę po Z-nim ogarnąć drużynę...i pensję....kosciu88 pisze:Giovinco jako ofensywny piłkarz jest dobry i uważam go za godnego naszej koszulki. A Ci co go krytykują i uważają za cienkiego, porostu się nie znają
....i Sebka.
- Eric6666
- Juventino
w piłce, a szczególnie w Serie A ważne są warunki fizyczne, jeżeli Giovinco ma grac na skrzydle to będzie miał ciężko. Zmiennikiem/zastępcą DP nie będzie bo ma skutecznośc równą Vincenzo I. , lubię go i podoba mi się jego gra, ale najzwyczajniej w świecie nie widze go w Juve.
- Arbuzini
- Juventino
Oj wielu już knypków skrzydła widziały. Właśnie środek boiska wydaje się dla niego mało korzystny, bo środkowi pomocnicy oraz obrońcy to przeważnie niezłe koksy nastawione na rozwałkę
.
Mam nadzieję, że Marotta zachowa się rozsądnie i nie będzie robił jakiś głupich akcji w stylu "Lanzafame za Giovinco" albo "Pepe daje radę na obu skrzydłach i jest cool". Nie ma się co łudzić, że sprowadzimy Bale'a na lewe skrzydło, ale taki Urby Emanuelson jest już jak najbardziej realnym kierunkiem. Jakby się Giovinco przeprosił z Juventusem i Juventus z Giovinco to niech też wraca i walczy o miejsce w składzie z Holendrem.

Mam nadzieję, że Marotta zachowa się rozsądnie i nie będzie robił jakiś głupich akcji w stylu "Lanzafame za Giovinco" albo "Pepe daje radę na obu skrzydłach i jest cool". Nie ma się co łudzić, że sprowadzimy Bale'a na lewe skrzydło, ale taki Urby Emanuelson jest już jak najbardziej realnym kierunkiem. Jakby się Giovinco przeprosił z Juventusem i Juventus z Giovinco to niech też wraca i walczy o miejsce w składzie z Holendrem.
- deszczowy
- Juventino
Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.
* - sorry, JaPs, ale nie przestaje mnie to bawić

- Wojtek
- Juventino
pecha ma synek...deszczowy pisze:Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.
Myśle że Seba może do nas wrócić jeśli jego Parma będzie dalej tak grała...A jak spadną do Serie B to na jednej nodze przyleci

- jarmel
- Redaktor
Najpierw muszą go tu chcieć, ale wątpie, że bedą chcieli. Skoro w takiej Parmie łapie kontuzje za kontuzją to już widzę ile w tym sezonie miałby ich na naszym kochanym Vinovo.<<W@jTEk>> pisze:pecha ma synek...deszczowy pisze:Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.
Myśle że Seba może do nas wrócić jeśli jego Parma będzie dalej tak grała...A jak spadną do Serie B to na jednej nodze przyleci
#AllegriOut
- mateo369
- Juventino
no jakby nie patrzeć Parma na razie ma lidera, champions league będzie jak nicdeszczowy pisze:Pewien polski portal o Juventusie donosi, że zbawca bijącej się o puchary* Parmy znowu się był skontuzjował. A to pech.
Ja to wolę w Juve kontuzjowanego Lanzafame niż Giovinco

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- michaljuve10
- Juventino
Zapewne już Gio nie wróci do juve, bo zostanie oddany za grosze, a za parę lat będziemy go podziwiać w barwach innego klubu... Nadal nie mogę się otrząsnąć po sprzedaży Diego za 10 mln i kupnie Martineza za 12mln:D:D