Wszystko o Milanie
- Juve Master
- Juventino
Owszem, przyjemnie się patrzy na grę Realu, z tym że setki milionów eurasów to oni wydają od dawien dawna. To samo się tyczy zatrudniania najlepszych fachowców na świecie.. I co? Nico. Jak nie było ligi mistrzów tak podejrzewam, że i w tym sezonie nie będzie.Brutalo pisze:Real gra... fajnie. Setki milionów euro + ... obecnie najlepszy trener na świecie = prawdopodobny efekt w postaci trofeów w tym, albo w przyszłych sezonach. Milan na ich tle wygląda jak drużyna old boys w pojedynku ze studentami xD Inną sprawą są dwie bramki w tak krótkim odstępie. Druga na dodatek wybitnie szczęśliwa...
Zobaczymy czy się podniosą, ale po zmianie wyniku i tak nadal lepiej grają królewscy. Duet Ronaldo-Ozil... wow.
- Brutalo
- Juventino
Lista trenerów Realu od siedmiu lat.Juve Master pisze:Owszem, przyjemnie się patrzy na grę Realu, z tym że setki milionów eurasów to oni wydają od dawien dawna. To samo się tyczy zatrudniania najlepszych fachowców na świecie.. I co? Nico. Jak nie było ligi mistrzów tak podejrzewam, że i w tym sezonie nie będzie.Brutalo pisze:Real gra... fajnie. Setki milionów euro + ... obecnie najlepszy trener na świecie = prawdopodobny efekt w postaci trofeów w tym, albo w przyszłych sezonach. Milan na ich tle wygląda jak drużyna old boys w pojedynku ze studentami xD Inną sprawą są dwie bramki w tak krótkim odstępie. Druga na dodatek wybitnie szczęśliwa...
Zobaczymy czy się podniosą, ale po zmianie wyniku i tak nadal lepiej grają królewscy. Duet Ronaldo-Ozil... wow.
Carlos Queiroz czerwiec 2003 maj 2004
José Antonio Camacho maj 2004 wrzesień 2004
Mariano García Remón wrzesień 2004 grudzień 2004
Vanderlei Luxemburgo grudzień 2004 grudzień 2005
Juan Ramón López Caro grudzień 2005 maj 2006
Fabio Capello maj 2006 czerwiec 2007
Bernd Schuster lipiec 2007 grudzień 2008
Juande Ramos Hiszpania grudzień 2008 czerwiec 2009
José Mourinho ?
Szkoleniowców klasy światowej można policzyć na dwóch jądrach. Jeszcze rok temu nie byłem aż tak przekonany, że rola trenera mimo indywidualności nie jest aż tak istotna. Ciro Balboa mnie przekonał i teraz (dodając mądrą politykę transferową (no może jedna wtopa, Kaka, choć to też się okaże) i naprawdę dobrego trenera) widzę w realu poważnego kandydata do zwycięstwa zarówno w Champions League, jak i rodzimej Primera Division

- pan Zambrotta
- Juventino
Ktoś mi może powiedzieć, czy w przeciągu całego spotkania real zasłużył na zwycięstwo? Meczu nie oglądałem, a z bramek wynika, że milan miał jeden wielki pech. Mur po zbóju i strzał krystyny też po zbóju :lol:
druga bramka to rykoszet, jakich wiele.
druga bramka to rykoszet, jakich wiele.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bez wątpienia. Mieli więcej z gry, stworzyli więcej sytuacji, posiadali optyczną przewagę niemalże przez cały mecz. Dwie bramki owszem, bardzo fartowne, jednak okazji do strzelenia kolejnych Realowi nie brakowało.pan zambrotta pisze:Ktoś mi może powiedzieć, czy w przeciągu całego spotkania real zasłużył na zwycięstwo?
Tak szczerze mówiąc, to bardzo przyjemnie patrzy się na ich grę, prezentowali piłkę dość ofensywną i ładną dla oka.
- Brutalo
- Juventino
Jestem ciekaw dzisiejszej postawy Milanu. Na bank porażka z nami zadziała na nich motywująco, do tego jeśli przegrają, a Ajax wygra, będą mieli trzy punkty straty do Holendrów. Z drugiej strony Real, Mourinho, Ozil + Ronaldo i tym podobne. Leci na polsacie.
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
Szczerze, nie wiem, jak ktoś mógł pisać, że Ibra jest łączony z Juve, bo ja tego sobie nie wyobrażałem. Przecież Melo i Kielon, chyba by utopili w jakiejś wannie do hydromasażu
To nie 1 już sprzeczka z udziałem Ibry, pierwszy ofiarom padł Strasser, teraz Amerykanin.
Obejrzyjcie jego zachowanie od 0:40-0:45 na treningu, trochę dziwne, nie robi tego jakoś z uśmiechem na twarzy...
http://www.youtube.com/watch?v=GX9l8f0YCGc
Do takiego zawodnika trener musi mieć rękę, niestety pewnie za bardzo gwiazdorzy.
Szczerze, nie wiem, jak ktoś mógł pisać, że Ibra jest łączony z Juve, bo ja tego sobie nie wyobrażałem. Przecież Melo i Kielon, chyba by utopili w jakiejś wannie do hydromasażu

To nie 1 już sprzeczka z udziałem Ibry, pierwszy ofiarom padł Strasser, teraz Amerykanin.
Obejrzyjcie jego zachowanie od 0:40-0:45 na treningu, trochę dziwne, nie robi tego jakoś z uśmiechem na twarzy...
http://www.youtube.com/watch?v=GX9l8f0YCGc
Do takiego zawodnika trener musi mieć rękę, niestety pewnie za bardzo gwiazdorzy.
- Pan Mietek
- Juventino
No co Ty?! Franz Smuda by go od razu przytemperowałAllegri jest za cienki w porach, żeby okiełznać kogoś takiego jak cygan. Dla takich ludzi potrzeba tresera małp czy coś...

- Myzarel
- Juventino
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=183616 - czyżby koniec Supepippo?
Wielka szkoda że taki piłkarz może zakończyć karierę w takich okolicznościach. Mimo wszystko wierze że się nie podda i jeszcze wróci i dalej będzie zadziwiał, chociażby jak w meczu z Realem w LM jeszcze niedawno.

Wielka szkoda że taki piłkarz może zakończyć karierę w takich okolicznościach. Mimo wszystko wierze że się nie podda i jeszcze wróci i dalej będzie zadziwiał, chociażby jak w meczu z Realem w LM jeszcze niedawno.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
Akurat Pippo, jako jednego z nielicznych graczy Milanu byłoby mi po prostu szkoda. Nie tylko dlatego, że grał u nas. Także dlatego, że to po prostu fenomenalny zawodnik i kawał historii piłki.Myzarel pisze:http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=183616 - czyżby koniec Supepippo?![]()
- Łukasz
- Juventino
Będzie ciężko, ale trzymam kciuki za Pippo. Nigdy go nie lubiłem, ale bez tych jego goli na pustą bramkę z dwóch metrów będzie nudno.
Dla nas to handicap. Przynajmniej do końca rundy Milan ma tylko jednego strikera.
Dla nas to handicap. Przynajmniej do końca rundy Milan ma tylko jednego strikera.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Taa, tak to zabrzmiało jakby nas w stu procentach w tym sezonie kontuzje omijały...Łukasz pisze:Dla nas to handicap. Przynajmniej do końca rundy Milan ma tylko jednego strikera.
Swoją drogą, Inter się posypał, Milan się posypał, my się posypaliśmy. Pytam więc - co się stao?
- ewerthon
- Juventino
Nigdy nie lubiłem piłkowpychacza, nawet jak grał w Juve. Ale oczywiście szkoda, że w taki sposób prawdopodobnie zakończy karierę, nikomu nie życzę takich kontuzji. Milan traci solidnego zmiennika, nieciekawie to wygląda.