OLSZTYN || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2010, 10:39

Ooo wypraszam sobie... pała jest tylko jedna, czarna i gra w Man C :twisted:

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2010, 12:43

Vince napisał:
Możemy coś zorganizować na niedzielę na Cesenę np. obejrzec u mnie?
Skoro zapraszasz to bardzo niekulturalnie byłoby nieskorzystać :lol:
BOOM napisał:
Ooo wypraszam sobie... pała jest tylko jedna, czarna i gra w Man C
W ManC mają w gruncie rzeczy jedną najczarniejszą pałę i kilka bledszych :P

PS: Skrót wczorajszego meczu Kolejorza - powiem Wam szczerze, że raczej nie wyjedziemy z Poznania choćby z punktem :angry:

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2010, 17:27

sry za post pod postem.

Jednak pospieszyłem się z tą swoją deklaracją - przenieśli mi korepetycje na jutro na 17tą.
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2010, 17:32 przez fruwajacy, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2010, 17:32

Ja również odpadam na wspólne oglądanie, mam do nauki ukochaną fizę;s obejrzę w samotności:( :prochno:

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2010, 21:08

Skrót dzisiejszego, wygranego 3-1 meczu z Ceseną (w razie gdyby ktoś nie widział)
Czy Wy również zauważyliście, że kiedy "jakimś cudem" nie uda nam się zorganizować wspólnego oglądania meczu to Juventus zawsze wygrywa? :roll:

Obrazek
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 02:06

Jest ktoś zainteresowany dzisiejszym meczem z Brescia? Wątpie,że go obejrzymy w pubie,więc może razem w domu?

edit. fuck, mam urodziny koleżanki od 20 a mecz o 20.45;S u niej obejrzę a widzimy się w weekend!

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 03:13

Gdyby ktoś chciał obejrzeć dzisiejszy meczyk to zapraszam do mnie (no chyba żen gdzieś się wybieramy :twisted: )

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2010, 18:11

@BOOM: trza nasz temat na forum "rozruszać" - wtedy się wszyscy będą zgłaszać :)

Zawodnicy Juventusu i AS Romy w ten weekend skrzyżują ochraniacze w ramach 12ej kolejki Serie A. Nikomu nie trzeba przypominać, że pomiędzy tymi dwoma klubami nigdy nie było miłości, a mecze zawsze kipiały od twardej męskiej gry i bezpardonowych, brutalnych fauli. W tą sobotę dodatkowym czynnikiem rozjuszającym rzymskich kibiców będą Marco Motta i Alberto Aquilani, byli piłkarze Romy, którzy z pewnością mogą liczyć na porządną ilość obelg i gwizdów skierowanych pod swoim adresem(chociaż podobno za tym pierwszym kibice wcale nie płaczą...).
W zeszłym sezonie punkty pomiędzy tymi zespołami rozłożyły się po równo - w drugiej kolejce w Rzymie, Juve ograło Romę 3-1 (prawdopodobnie najlepszy mecz Diego w biało-czarnych barwach), natomiast w rewanżu Roma już w doliczonym czasie gry za sprawą gola Johna Arne Riise zdołała wywalczyć w Turynie komplet punktów a mecz zakończył się wynikiem 2-1. Obecna forma obu zespołów stawia wynik tego meczu jako wielką niewiadomą. Oba kluby zajmują odpowiednio 5-Juventus i 6-Roma, miejsce w tabeli i oba w tym sezonie potrafiły zagrać zarówno słabe jak i rewelacyjne mecze. Rzymski zespół wczoraj na swoim podwórku wygrał 3-2 z Violą, a w poprzedniej kolejce pokonał dotychczasowego lidera, Lazio 2-0. Juventus, który wydaje się być bardziej skupiony na ligowych zmaganiach niż na LE, nie zdołał wygrać z Brescią (która obecnie gra zdecydowanie powyżej oczekiwań - tydzień temu o mało co nie wygrywając z Interem, którego, jak to często bywa, musiał ratować sędzia dyktując w końcówce meczu bardzo naciąganego karnego), ale grał ostatnio tak jak tego oczekiwali kibice, wygrywając zarówno z Ceseną jak i z Milanem na San Siro.
Czy fanatyczni De Rossi i Totti poprowadzą Romę do zwycięstwa nad Juve? Czy Quagliarella, strzelający jak na zawołanie, powiększy swój dorobek bramkowy? Czy powracający po kontuzjach piłkarze Juve będą nadal prezentować wysoką formę? - Przekonamy się o tym najlepiej jeżeli uda nam się zebrać w sobotę wieczorem. Kto się na to pisze?:C

Obrazek

Juventus - AS Roma, sobota, 13 listopada 2010 o 20:45
Canal+ Sport2, miejsce do negocjacji

Skrót ostatniego spotkania pomiędzy Juventusem a AS Romą w HD

Z drugiej strony osobiście polecam, okraszoną piękną ścieżką dźwiękową próbkę umiejętności Romanistów z ubiegłorocznego finału Coppa Italia :C

PS: Warto by było rozesłać wici i ściągnąć na mecz więcej niż 5 osób... :)

Obrazek
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 11:04

Na mnie można liczyć, będę. Może do enki?

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 11:07

Pojawię się na 100%

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 18:35

MAMY REZERWACJĘ! - wszystkich chętnych zapraszam jutro do Enki na 20:30 (stolik ten co zwykle). Zadeklarowałem 6 osób, ale nie przejmujcie się - pub jest duży, może nas przyjść więcej :lol:

dla świerzaków: http://www.enka.pl/images/mapkab.gif

Obrazek
cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 20:35

Dobrze, że enka bo nie przepadam za warką :D

Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 04:48

Będę i może kogoś ze sobą zabiorę. Gdzie do ch*ja są swierzaki fruwajacy, bo ja o nich nic nie slyszalem:D

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 09:49

@Vince: Prawdopodobnie ktoś nieśmiały przegląda czasem ten temat i mówi sobie po cichu: "a może tym razem odważę się na to żeby obejrzeć mecz z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipą w Olsztynie?" - otóż chcę takie osoby zachęcić do przyjścia i dać im do zrozumienia, że są mile widziane :wink:

Przyjeżdża dzisiaj do mnie moja młodsza siostra i zabieram ją ze sobą. Też jest biało-czarna, więc mam nadzieję, że nie będzie problemu... :P

Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 11:08

O Momo! Precedens w skali JP Olsztyn... dziewczyny się zdarzały, ale żeby kibicowały Juve? :twisted: czyli trzeba będzie zrezygnować ze wspominania Mario 8)

P.S a co do tych świeżaków - wierzyć trzeba, ale to już chyba pewne, że w tym roku znamy całą naszą ekipę :wink:
Mogę wam życzyć żeby za rok było lepiej... chociaż wtedy to będzie musiał być jeden choćby po to, żeby zapełnić miejsce po mnie :prochno:

No nic - widzimy się wieczorem...

Obrazek
ODPOWIEDZ