Agent potwierdza
- Alexxxxx
- Juventino
Agent Davidsa potwierdził, że bardzo prawdopodobne jest przejście Davidsa w nastepny lecie do Romy. Jednak Sensi jeszcze nie dokońca moze sie dogadac z Romą. Co mnie też zaskoczyło Davids miał oferte z Lazio :!: , ale ją odrzucił bo nie miał pewności finasowej ze strony Lazio.
ŹródłoL z triballfotball.com
ŹródłoL z triballfotball.com
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ToMeK
- Juventino
No to zycze Davidsowi milej gry w Romie ... niech juz przechodzi i niech sie konczy juz ten caly chaos wokol jego osoby ... mam nadzieje ze Davids przemyslal oferte i zastanowil sie nad przeprowadzka do Rzymu...mam takze jeszcze jedna nadzieje ze Appiah zastapi Edgara... Forza Juve
- Yari
- Juventino
Mnie już Davids nie rusza. Niech sobie idzie. Wkurzył mnie i jestem obrażony na niego hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: . Następca jest i to moim zdaniem lepszy. Davids ----> papapapapaap , fajnie było , ale sie skończyło...... niestety
. Cholera mam mieszane uczucia. Cza sie bedzie przyzwyczaić do Juve bez Davidsa.

- fanka-juve
- Juventino
ja juz mam go dosc wkurza mnie ja chce to niech spada i da Juvie spokoj a jak nie to niech podpisze wreszcie ten kontrakt (w co watpie i chyba dobrze) zgadzam sie z kouba psuje tylko atmosfere w Juvie :twisted: mowie ci Edgar pa pa pa
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- juveluck
- Juventino
Po tych wszytskich aferach ktore sie wydarzyly wokol niego. to niesety ale chyba nie ma jzu innego wyjscia. Szkoda bo wiadomo jak dobrym jest pilkarzem. Ale nie ma co go zmuszac widac ze sam juz nie chce nosic naszej wspanialej koszulki. Niech zaluje. Zwlaszcza po tym z jakiego bagna go wyciagnelismy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to widać chyba o co mu chodzi :? Ajjj ciągnie isę ta sytuacja i ciągnie i wciąż nie ma końca. Ale chyba jednak jego odejście jest nieuniknione. Tak jak wspomniał juveluck, szkoda, że Davids niedocenił tego, że wyciągneliśmy go z bagna. Tak już dawno by zgnił a tak mógł mieś świetną karierę :? Szkoda, że po tym wszystkim co dla niego zrobiliśmy odwrócił się do nas plecami i idzie go jednego z największych rywali, Romy...Alexxxxx pisze:Co mnie też zaskoczyło Davids miał oferte z Lazio :!: , ale ją odrzucił bo nie miał pewności finasowej ze strony Lazio.
Niemniej jednak muszę powiedzieć, że zapłaczę za nim

- Kamil de Lellias
- Juventino
Niech sobie odejdzie jak mu tak żle,byle tylko udało się zainkasować jakieś pieniądze za transfer.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja wam powiem tyle że żal mi go bo kurde się do niego przywiązałam ale ostatnio niczym specjalnym w grze się nie wyróznia. I już mnie tak nudzi ta cała sprawa że będę się baaardzo cieszyć jak się zakończy obojętnie jak byle już KONIEC :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BianconeriFan
- Juventino
Wczoaj, tj. na meczu z Realem Sociedad grał Stephen Appiah - wg mnie jest lepszy od Davidsa... Pitbull też wszedl, ale niczego nie pokazał...
Davids już chyba na pewno odejdzie... ale żeby do Romy?? ble...
- gregor_g4
- Juventino
Dokladnie. Appiah jest lepszy, a poza tym zaraz po wejsciu Edgara bramke samobojcza stracilismyBianconeriFan pisze:Wczoaj, tj. na meczu z Realem Sociedad grał Stephen Appiah - wg mnie jest lepszy od Davidsa... Pitbull też wszedl, ale niczego nie pokazał...
- Dionizos
- Juventino
Appiah jest lepszy od Davidsa? Po obejzeniu jednego meczu, ktorym zreszta Appiah nie zachwycil?gregor_g4 pisze:Dokladnie. Appiah jest lepszy, a poza tym zaraz po wejsciu Edgara bramke samobojcza stracilismyBianconeriFan pisze:Wczoaj, tj. na meczu z Realem Sociedad grał Stephen Appiah - wg mnie jest lepszy od Davidsa... Pitbull też wszedl, ale niczego nie pokazał...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dokładnie mnie też nie zachwycił w tym meczu jak niekturych................Dionizos pisze:Appiah jest lepszy od Davidsa? Po obejzeniu jednego meczu, ktorym zreszta Appiah nie zachwycil?gregor_g4 pisze:Dokladnie. Appiah jest lepszy, a poza tym zaraz po wejsciu Edgara bramke samobojcza stracilismyBianconeriFan pisze:Wczoaj, tj. na meczu z Realem Sociedad grał Stephen Appiah - wg mnie jest lepszy od Davidsa... Pitbull też wszedl, ale niczego nie pokazał...
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....