BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Gorn
- Juventino
Mało żeśmy nie stłukli ryja dla jakichś dwóch pedałków co brzydko śpiewali na Juve, aż ochrona musiała interweniować bo Kiler Tigmar i troszku ja ich postraszyliśmy a Judzik podszedł i mało mu nie lutnął. Gość powiedział że będziemy mieć przesrane i poszedł po kogoś. My zwarci i gotowi na jego kolegów chłopaków czy jak to tam się zwie a tu niespodzianka, on przyprowadził ochroniarzagil pisze:a co się stało w tym Tunelu, że tak narzekacie? Znów coś wywinęliście??

A nasza wesoła kompania pomaszerowała dalej w poszukiwaniu przygód z wielkim niedosytem sprania pedalskiej mordy.
- białas
- Juventino
jak Ty to wszystko ładnie ubrałeśGorn pisze:Mało żeśmy nie stłukli ryja dla jakichś dwóch pedałków co brzydko śpiewali na Juve, aż ochrona musiała interweniować bo Kiler Tigmar i troszku ja ich postraszyliśmy a Judzik podszedł i mało mu nie lutnął. Gość powiedział że będziemy mieć przesrane i poszedł po kogoś. My zwarci i gotowi na jego kolegów chłopaków czy jak to tam się zwie a tu niespodzianka, on przyprowadził ochroniarzagil pisze:a co się stało w tym Tunelu, że tak narzekacie? Znów coś wywinęliście??ochroniarz powiedział "grzecznie ma być" i dał sobie spokój a ów pedałek obesrał się niesamowicie na miętowo ze strachu po czym wmieszał się w tłum i słuch o nim zaginą.
A nasza wesoła kompania pomaszerowała dalej w poszukiwaniu przygód z wielkim niedosytem sprania pedalskiej mordy.

- Dagmara
- Juventino
Dobra, a Ty pójdź i zaprezentuj mój referacik, zgarnij pochwały, a potem jeszcze zdobądź punkty z zadań do wykonaniabiałas pisze:olej PB, wpadaj na meczDagmara pisze:Wpadnę dopiero na drugą połowę :x

Tak niefortunnie się złożyło, że akurat na jutrzejsze zajęcia musiałam przygotować prezentację. Ale dobrze, że choć jedną połowę normalnie sobie obejrzę z wami w bh.
- białas
- Juventino
ja swoje 5 minut miałem w niedzielę, także no, thansDagmara pisze:Dobra, a Ty pójdź i zaprezentuj mój referacik, zgarnij pochwały, a potem jeszcze zdobądź punkty z zadań do wykonaniabiałas pisze:olej PB, wpadaj na meczDagmara pisze:Wpadnę dopiero na drugą połowę :x![]()

niezbyt ładnie to zabrzmiałopezet1988 pisze:A może Negri i Winner znowu się wybierzemy razem?

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niestety nie jest to takie proste, dlatego właśnie nie będzie mnie na meczu :roll: Pieprzone zajęcia wieczorne, niech je piekło pochłonie [']białas pisze:olej PB, wpadaj na meczDagmara pisze:Wpadnę dopiero na drugą połowę :x
Z Dagmarą już ostatnio rozmawiałem o tym, czy czegoś jej brakuje, czyżbyś cierpiał na podobne schorzenia?Białas pisze:niezbyt ładnie to zabrzmiałopezet1988 pisze:A może Negri i Winner znowu się wybierzemy razem?
- kiler_bandyta
- Juventino
normalnie zawstydzacie mnie :oops:
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- pezet1988
- Juventino
Poszperałem trochę w necie i mam świetne wiadomości.
21.11.2010r., Niedziela, godz. 12.25
13 kolejka Serie A
Genoa-Juventus
Canal+Sport
Pytanie tylko, czy jest możliwość obejrzenia tego meczu gdziekolwiek o tak wczesnej niedzielnej porze?
W 14 kolejce (27-28.11) mecz z Fiorentiną i myślę, że ten mecz także będzie transmitowany w C+Sport.
21.11.2010r., Niedziela, godz. 12.25
13 kolejka Serie A
Genoa-Juventus
Canal+Sport
Pytanie tylko, czy jest możliwość obejrzenia tego meczu gdziekolwiek o tak wczesnej niedzielnej porze?

W 14 kolejce (27-28.11) mecz z Fiorentiną i myślę, że ten mecz także będzie transmitowany w C+Sport.