KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nigdzie nie napisalem zeby olac. Ale obejrzec kiedys jakis mecz dostepny w polskiej TV w jakims innym pubie, czemu nie? Pewnie i browar tanszy bedzie. No ale znow z drugiej strony male prawdopodobienstwo, ze beda serwowac barszcz..
- DeeJay
- Juventino
Myślałem o tym wcześniej biorąc pod uwagę te same atuty, jednak potem jakoś bez względu na to czy mecz był na polskim kanale czy nie, zaczęliśmy się spotykać w Słonecznej. Można pomyśleć, czemu nie. Póki co jednak nie ma tematu, bo meczów z Salzburgiem i Ceseną nie ma na polskich kanałach.Radek_88 pisze:Nigdzie nie napisalem zeby olac. Ale obejrzec kiedys jakis mecz dostepny w polskiej TV w jakims innym pubie, czemu nie? Pewnie i browar tanszy bedzie. No ale znow z drugiej strony male prawdopodobienstwo, ze beda serwowac barszcz..
- hfc
- Juventino
nawet tak bardzo, że czwartek mylisz z wtorkiem :C
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
- psychol_sympatyk
- Juventino
Po meczu z milanem bolała mnie szyja bo za blisko siedziałem, ale było warto.
Szkoda tylko tych ludzi co przyjechali nowych, bo mogliby się wkręcić we wspólne oglądanie, a chyba pojechali z powrotem jak zobaczyli, że nie ma miejsca.
Mam jeszcze pytanie. Moze jest ktos na forum z oswiecimia albo okolic?
Szkoda tylko tych ludzi co przyjechali nowych, bo mogliby się wkręcić we wspólne oglądanie, a chyba pojechali z powrotem jak zobaczyli, że nie ma miejsca.
Mam jeszcze pytanie. Moze jest ktos na forum z oswiecimia albo okolic?

- DeeJay
- Juventino
W Szatni jest całkiem przyjemnie, browar też za szóstkę, kilka telewizorów. Z tym, że bywa tam w weekendy sporo ludzi. No i nie mają Sky'a.pablito8 pisze:Ja w tą sobote pojechałem do "Szatni" i obejrzałem meczykmoim zdaniem to dobre miejsce żeby zobaczyc mecza
może tam następnym razem ?:>
Dzisiaj oczywiście Słoneczna. Na Salzburgu wspominałem Renato, że będziemy. Ja będę na 14:30. Zapraszam.
- DeeJay
- Juventino
Wszystkich chętnych z Tychów, Katowic i okolic zapraszam w środę do restauracji Słoneczna w Tychach na mecz 11. kolejki Serie A, Brescia - Juventus. Restauracja mieści się przy al. Bielskiej 85. Zbieramy się jakieś pół godziny przed meczem, żeby spokojnie wszystko ogarnąć i żeby nikomu nie zabrakło miejsca. Poza tym zawsze będzie więcej czasu żeby poczekać na zamówione na Salzburgu frytki.