MILAN-JUVE | OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE KIBICÓW | POZNAŃ 30.10
- Sapo
- Juventino
Pogoń Legia lalalalalala :!:sisman pisze:Kasa wpłacona, szykuję się całkiem spora 3 osobowa ekipa ze Szczecina:)

Ja niestety jak zwykle niepijący kierowca, a następnego dnia jeszcze idę do roboty, ale bez alkoholu też się można dobrze bawić
- maydayxxx
- Juventino
a przecież są inne środki komunikacjiSapo_Juve&Legia pisze:Pogoń Legia lalalalalala :!:sisman pisze:Kasa wpłacona, szykuję się całkiem spora 3 osobowa ekipa ze Szczecina:)
Ja niestety jak zwykle niepijący kierowca, a następnego dnia jeszcze idę do roboty, ale bez alkoholu też się można dobrze bawić

- BIANCONERI
- Juventino
To więcej niż na większości spotkań u nas więc wieszsisman pisze:Kasa wpłacona, szykuję się całkiem spora 3 osobowa ekipa ze Szczecina:)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- JuveLethal
- Qualità Juventino
juveluck pisze:Dla chętnych od godziny 16:00 beforek zamakiemSpotkanie przed Żabką na Gwarnej.

- Emik
- Juventino
Jak zawsze chce czlowiek pojechac, to znow go nie ma
Tyle sie nasluchalem myslalem, ze teraz pojade. Niestety znow wypadl mi wyjazd i bede za granica. Nawet meczu nie obejze w TV...
Pozostaje zyczyc wam dobrej i udanej zabawy, a przede wszystkim wygranego i dobrego meczu!

Pozostaje zyczyc wam dobrej i udanej zabawy, a przede wszystkim wygranego i dobrego meczu!
- white_wolv
- Juventino
Wkrótce podamy oficjalne stanowisko w tej sprawie.