CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- CuoreSportivo
- Juventino
Jeśli przedłużą ze mną umowę w pracy to raczej tez się piszę. Być może pojechałbym swoim samochodem.MarcinB pisze:Co do meczu z Milanem będę również chciał wpaść popiwkować w zacnym gronie 8) Od wczoraj jest info na JPC dotyczące biletów na Lech vs Juvejeżeli ktoś jeszcze nie czytał to radzę przejrzeć newsa. Kto się pisze oprócz Mrówy do Poznania :twisted: A druga sprawa czy ktoś jest w stanie skołować transport samochodowy ? czy pozostaje nam państwowy transport...
P.S ile może wejść ludu na sektor gości w Poznaniu
- Mrówa
- Juventino
1. Marian
2. Coure
3. Ja
4. Nedved
5. Liściu
6. Gumiś
7. Michu
8. Marcin
9. jammiq ?
Gumiś idź prosto Kordeckiego, miniesz Musiorskiego i ileś tam metrów po prawej stronie jest lokal. Jak będziesz w pobliżu to zadzwoń i najwyżej ktoś wyjdzie po Ciebie.
2. Coure
3. Ja
4. Nedved
5. Liściu
6. Gumiś
7. Michu
8. Marcin
9. jammiq ?
Gumiś idź prosto Kordeckiego, miniesz Musiorskiego i ileś tam metrów po prawej stronie jest lokal. Jak będziesz w pobliżu to zadzwoń i najwyżej ktoś wyjdzie po Ciebie.

- Nedved11rulez
- Juventino
Mamy straszną lipe z lokalem własnie wyszło ze w sznureczku nie ma c+sport2 ma ktoś jakis pomysł na alternatywe??

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- michunowak
- Juventino
Sytuacja opanowana:)
Pub OSLO nas przyjol rezerwacja od 19:30:)
Pub OSLO nas przyjol rezerwacja od 19:30:)
- Marianb
- Juventino
Na wszelki wypadek jest też Piwniczka, bo Mrówa dzwonił do Piwniczki i powiedzieli że nie ma problemu aby obejrzeć Juve.Nedved11rulez pisze:Mamy straszną lipe z lokalem własnie wyszło ze w sznureczku nie ma c+sport2 ma ktoś jakis pomysł na alternatywe??

PS. Zbiórka na Placu Biegańskiego o 20.
- jammiq
- Juventino
czyli w końcu oslo czy piwniczka? ja jeśli się zjawię to na styk na rozpoczęcie meczu więc chciałbym wiedzieć gdzie się kierować 
i jeszcze takie małe pytanko robaczki
piwniczka to tam w 3-ciej alei w pobliżu zebrano? ja chodzę w czwie od lat do 3-ch lokali na krzyż więc nie wszystko kojarzę

i jeszcze takie małe pytanko robaczki

piwniczka to tam w 3-ciej alei w pobliżu zebrano? ja chodzę w czwie od lat do 3-ch lokali na krzyż więc nie wszystko kojarzę

- Nedved11rulez
- Juventino
ja z michem bedziemy juz w piwniczce grzać miejsca od 19-30 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- jammiq
- Juventino
w czwartek mecz Juve - Salzburg.
wygląda na to że będzie można obejrzeć na azerskim kanale Ictimai TV (niekodowany z hotbirda), a także na VOD 54 cyfrowego polsatu (według info ze strony - również za darmo!
).
teraz kwestia znalezienia lokalu który będzie nam w stanie puścić ten mecz zamiast pojedynku Lecha
jakieś pomysły?
wygląda na to że będzie można obejrzeć na azerskim kanale Ictimai TV (niekodowany z hotbirda), a także na VOD 54 cyfrowego polsatu (według info ze strony - również za darmo!

teraz kwestia znalezienia lokalu który będzie nam w stanie puścić ten mecz zamiast pojedynku Lecha

jakieś pomysły?