Serie A (9): Milan 1-2 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To nie jest żadne SoloJuve, a Juvepoland. Zresztą nikt rozsądny się tu pod tą rzekomą prowokacją w sprawie Krasicia nie podpisuje...Paolo#3 pisze:Istnieje wielka różnica między symulacją w polu karnym i dostaniem karnego, a symulacją w środku boiska za co można dostać wolnego oddalonego lata świetlne od bramki... Robinho trzymał się za twarz i co z tego? Mówił, ze został uderzony w piers, a to była reakcja odruchowa. Było setki gorszych starć, gdzie jeden drugiemu wjechał wślizgiem od tyłu, a zwijając się na murawie zakrywał twarz... Porównanie sytuacji Krasicia i Nedveda też chybione. Nedved pauzował za kartki, i ten faul z Realem popełnił pod wpływem Mediasetu i Berlu? Bynajmniej tyle wynika z tych wypocin z solojuve.
:rotfl: Co on? Ułomny jakiś? Nikt normalny nie łapie się za twarz, gdy dostanie w pierś... Bezsensowna argumentacja, zresztą akurat tu zajmujemy się tą konkretną sytuacją i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zachowaniem Brazylijczyka, a nie jakimiś innymi przykładami z przeszłości.Paolo#3 pisze:Robinho trzymał się za twarz i co z tego? Mówił, ze został uderzony w piers, a to była reakcja odruchowa.
- Pałlo3
- Milanista
Imho Milan za symulację Robsona nie dostał karnego. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba grę wznowili piłkarze Napoli... Sytuacja z Robinho ma się nijak do sprawy Krasicia. Gdyby za symulacje typu Robinho miały posypywać się kary to Cristiano swego czasu pauzowałby po kazdym rozegranym meczu...
Zwalanie wszystko na Milan/Mediaset/Berlusconiego/Robinho to oznaka frustracji lub głupoty. Tak samo jak Agnelli zaatakował Inter, a Moratti w odpowiedzi powiedział, ze Juve powinno oddać scudetto 2002 Interowi, mimo że Inter przegrał to we frajerski sposób z Lazio i może mieć pretensje tylko do siebie.
Nie lepiej być obiektywnym i powiedzieć, ze za obecny stan odpowiada Marotta, który poza Krasiciem naściągał średniaków i to jego wina, że nie macie nikogo sensownego do zastąpienia Serba?
Ja rozumiem, gdyby to dotyczyło bezpośredniego meczu, gdzie Milan wygrałby z Juve po jakimś karnym z kapelusza czy po spalonym. Można wtedy poprowadzić dyskusję, przyznać rację lub postawić argument przeciw, a tu w temacie o meczu z Milanem, głównym problemem jest mecz Milanu z Napoli, Robinho i Mediaset :roll:
Zwalanie wszystko na Milan/Mediaset/Berlusconiego/Robinho to oznaka frustracji lub głupoty. Tak samo jak Agnelli zaatakował Inter, a Moratti w odpowiedzi powiedział, ze Juve powinno oddać scudetto 2002 Interowi, mimo że Inter przegrał to we frajerski sposób z Lazio i może mieć pretensje tylko do siebie.
Nie lepiej być obiektywnym i powiedzieć, ze za obecny stan odpowiada Marotta, który poza Krasiciem naściągał średniaków i to jego wina, że nie macie nikogo sensownego do zastąpienia Serba?
Ja rozumiem, gdyby to dotyczyło bezpośredniego meczu, gdzie Milan wygrałby z Juve po jakimś karnym z kapelusza czy po spalonym. Można wtedy poprowadzić dyskusję, przyznać rację lub postawić argument przeciw, a tu w temacie o meczu z Milanem, głównym problemem jest mecz Milanu z Napoli, Robinho i Mediaset :roll:
To nie ja zamieszczam tutaj idiotyczne linki z tej strony.To nie jest żadne SoloJuve, a Juvepoland
FORZA MILAN!
- Kubba
- Juventino
Przed nami cholernie ciężkie spotkanie... Milan jest na fali i gra bardzo dobrze. W dodatku jesteśmy osłabieni. Atak to zaledwie dwóch piłkarzy, skrzydła to... nie skrzydła. Marchisio i Martinez? Śmiech na sali.
Jeśli wywalczymy remis będę bardzooo, ale to bardzooo zadowolony...
Jeśli wywalczymy remis będę bardzooo, ale to bardzooo zadowolony...
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
:doh:jsduga pisze:Mamy najlepszy napad w lidze [...]
Wez go tu nie zapraszaj, bo zaczyna sie panoszyc.ewerthon pisze:Jakbyś częściej przebywał na tym forum to byś wiedział kogo posty można przeczytać, a kogo nawet nie warto zaczynać, nie generalizuj.Paolo#3 pisze: Czytając posty mam wrażenie, że Juve to Krasic, dziadzia Del Piero i 9 koszulek...
Krasic powiedzial dokladnie to samo, a mianowicie, ze zrobil to odruchowo.Paolo#3 pisze:Robinho trzymał się za twarz i co z tego? Mówił, ze został uderzony w piers, a to była reakcja odruchowa.
BYNAJMNIEJ to nie PRZYNAJMNIEJ!Paolo#3 pisze:Bynajmniej tyle wynika z tych wypocin z solojuve.
Generalnie zrodlem newsa ze strony SoloJuve, o ktory tak sie tu plujesz jest niejakie www.juventus.theoffside.com , wiec naprawde wstrzymaj konie z tym generalizowaniem, bo tak sie podniecasz jakbysmy to my - Juventini z JuvePoland, wymyslili i napisali tego newsa.
PS. Kto to jest ten Sorensen z nr 43 u nas w kadrze na mecz?
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Monte Cristo
- Juventino
Mlody dunczyk, srodkowy obronca, kupilismy go w trakcie letniego mercato z jakiegos dunskiego klubu z drugiej ligi. Myslalem ze mial byc wypozyczony do zimy, ale nie pamietam.Jacky pisze: PS. Kto to jest ten Sorensen z nr 43 u nas w kadrze na mecz?
Ze niby co?juventusprzemek pisze: Taka zapowiedź 204 derbów Italii:
Ostatnio zmieniony 30 października 2010, 17:02 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventusprzemek
- Juventino
Na papierze to Milan ma lepszy skład i nazwiska, które nie grają tylko umiejętności.
Nie możemy się bronić przez cały mecz, jak najszybciej zdobyć gola i kontrolować spotkanie.
Musimy zatrzymywać dośrodkowujących bo Ibra jest wysoki a co do umiejętności Storariego nie jestem przekonany ( bo niby po co Milan go sprzedawał).
Brak Krasica powoduje lukę, której nie da się wypełnić Martinezem choć z Bologną grał dobrze.
Napastnicy? DP i FQ do końca I połowy mogą straszyć Milan, ale wiekowy Alex nie zawsze może grać 90 minut. Vicek kontuzja, Amauri wyleczony ale na jak długo?
Obyśmy wygrali bo takiego wyniku przeciwko Milanowi jak w ubiegłym sezonie nie przeżyję, a mają lepszy skład niż wtedy.
Taka zapowiedź 204 derbów Italii:
http://www.fototube.pl/zdjecie/984766-m ... iapng.html
Nie możemy się bronić przez cały mecz, jak najszybciej zdobyć gola i kontrolować spotkanie.
Musimy zatrzymywać dośrodkowujących bo Ibra jest wysoki a co do umiejętności Storariego nie jestem przekonany ( bo niby po co Milan go sprzedawał).
Brak Krasica powoduje lukę, której nie da się wypełnić Martinezem choć z Bologną grał dobrze.
Napastnicy? DP i FQ do końca I połowy mogą straszyć Milan, ale wiekowy Alex nie zawsze może grać 90 minut. Vicek kontuzja, Amauri wyleczony ale na jak długo?
Obyśmy wygrali bo takiego wyniku przeciwko Milanowi jak w ubiegłym sezonie nie przeżyję, a mają lepszy skład niż wtedy.
Taka zapowiedź 204 derbów Italii:
- chapi
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
To Twoje dzieło Przemku ? Poza tym to chyba jednak pojedynki z interem nazywane są Derby di Italia. Nawet wiki tak twierdzi, ba,ma nawet niezłe uzasadnienie...juventusprzemek pisze: Taka zapowiedź 204 derbów Italii:
Co do meczu... Degradacja naszej drużyny jest widoczna na podstawie naszych przeczuć przed tego typu pojedynkami. Kiedyś wszyscy byli pewni zwycięstwa, potem zaczęliśmy na nie liczyć, a teraz uważamy je za wręcz abstrakcyjne. To smutne, ale prawdziwe. Powrót do pamiętnej świetności to jeszcze bardzo długa droga, ale zachowanie twarzy w dzisiejszym meczu może być kolejnym krokiem na drodze do jej odzyskania. Typuję 0:0 i złamany nos cygana

P.S. De Ceglie vs Pato feat Motta vs Ronaldinho. To będzie hit :doh:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Czy ja wiem... Jak za Ranieriego przyjechał do nas Real to pojedynek Molinaro vs Robben też miał być hitem, a skończyło się jak się skończyło.Brutalo pisze:P.S. De Ceglie vs Pato feat Motta vs Ronaldinho. To będzie hit :doh:

Takie stworki potrafią się czasem zmobilizować.
- deszczowy
- Juventino
Tyle, że Molinaro był jednak sam nie wierzę, że to mówię lepszy piłkarsko, niż DC.szczypek pisze:Czy ja wiem... Jak za Ranieriego przyjechał do nas Real to pojedynek Molinaro vs Robben też miał być hitem, a skończyło się jak się skończyło.Brutalo pisze:P.S. De Ceglie vs Pato feat Motta vs Ronaldinho. To będzie hit :doh:
Takie stworki potrafią się czasem zmobilizować.
- Radzio1962
- Juventino
"Paolo#3"
"dziadzia Del Piero "?
Paolo ty spójrz na Milan ! U nich Del Piero by dopiero z młodzieżówki wychodził ! Masz czelność wytykać wiek Del Piero a sam kibicujesz domu starców ! Ogarnij się człowieku ! A co do meczu to mam nadzieję na dobry mecz w wykonaniu Juve
Jak w dobrym stylu zremisowaliśmy z Interem to z Milanem na pewno są szanse na 3 pkt. !
FORZA JUVE !
"dziadzia Del Piero "?
Paolo ty spójrz na Milan ! U nich Del Piero by dopiero z młodzieżówki wychodził ! Masz czelność wytykać wiek Del Piero a sam kibicujesz domu starców ! Ogarnij się człowieku ! A co do meczu to mam nadzieję na dobry mecz w wykonaniu Juve

FORZA JUVE !
- Giovani
- Juventino
Spookojnie RadosławieRadzio1962 pisze:"Paolo#3"
"dziadzia Del Piero "?
Paolo ty spójrz na Milan ! U nich Del Piero by dopiero z młodzieżówki wychodził ! Masz czelność wytykać wiek Del Piero a sam kibicujesz domu starców ! Ogarnij się człowieku ! A co do meczu to mam nadzieję na dobry mecz w wykonaniu JuveJak w dobrym stylu zremisowaliśmy z Interem to z Milanem na pewno są szanse na 3 pkt. !
FORZA JUVE !
Kurde, jeszcze dwie godziny, nie mogę się doczekać

- Pałlo3
- Milanista
Dziadzia to było pieszczotliwe określenie, akurat wymieniłem go wśród najlepszych pisząc o Krasiciu, DP i 9 koszulkach. Mam wielki szacunek do DP, bo to jeden z fenomenów, gatunek piłkarski, który wymiera. Z resztą dziadzią nazywałem też Maldiniego. Widocznie nie mam szacunku dla mojego ulubionego piłkarza.
Cholera, kiedy czekasz na taki mecz, czas dłuży Ci się w nieskończoność.
W Milanie chyba wszystko jasne poza obsadą obrony. Abate czy Sokratis. Bonera na środku wydaje się pewniejszy niż Grek, a Abate może sobie jakoś poradzi.
Naszym najstarszym piłkarzem jest Flavio Roma, trzeci bramkarz, rocznik 1974 ( chyba ten sam co DP ?), więc Ci nie wyszło.U nich Del Piero by dopiero z młodzieżówki wychodził
Mi wystarczy określenie "Pojedynek dwóch najbardziej utytułowanych włoskich drużyn"Poza tym to chyba jednak pojedynki z interem nazywane są Derby di Italia. Nawet wiki tak twierdzi, ba,ma nawet niezłe uzasadnienie...
Cholera, kiedy czekasz na taki mecz, czas dłuży Ci się w nieskończoność.
W Milanie chyba wszystko jasne poza obsadą obrony. Abate czy Sokratis. Bonera na środku wydaje się pewniejszy niż Grek, a Abate może sobie jakoś poradzi.
FORZA MILAN!
- bendzamin
- Redaktor
- juventusprzemek
- Juventino
No dzieło to nie jest uczę się od podstaw pracy w photoshopie-dostałem starego cs2 za 20% ceny no to wziąłem się za pracę z nim.Brutalo pisze:To Twoje dzieło Przemku ? Poza tym to chyba jednak pojedynki z interem nazywane są Derby di Italia. Nawet wiki tak twierdzi, ba,ma nawet niezłe uzasadnienie...juventusprzemek pisze: Taka zapowiedź 204 derbów Italii:
Co do meczu... Degradacja naszej drużyny jest widoczna na podstawie naszych przeczuć przed tego typu pojedynkami. Kiedyś wszyscy byli pewni zwycięstwa, potem zaczęliśmy na nie liczyć, a teraz uważamy je za wręcz abstrakcyjne. To smutne, ale prawdziwe. Powrót do pamiętnej świetności to jeszcze bardzo długa droga, ale zachowanie twarzy w dzisiejszym meczu może być kolejnym krokiem na drodze do jej odzyskania. Typuję 0:0 i złamany nos cygana
P.S. De Ceglie vs Pato feat Motta vs Ronaldinho. To będzie hit :doh:
Może z czasem poprawie technikę i nauczę się używania lepszych efektów.
A co do derbów, to pojedynek z Milanem jest dla mnie meczem derbowym Italii- to tylko moja opinia. Faktycznie Twoje uzasadnienie wyklucza mecz Milanu i Juve jako pojedynek derbowy.
Musimy wygrać z nimi, albo co najmniej zyskać remis na wyjeździe.
Forza Juve!