Wyniki 6 kolejki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ForzaJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 16:59

Brescia-Inter 2-2
Brescia prowadzila juz 2-0 i powinna wygrac ten mecz, ale w 88 min z rzutu karnego wyrownal Vieri.Po tym meczu prace stracil Cuper, wiem juz ze jego nastepca bedzie Zaccheroni.Jest dobrze, ale moglo byc lepiej.

Ancona-Juventus 2-3
Wygralismy zasluzenie, po strzeleniu bramki na 3-0 troszke sie rozluznilismy i Ancona doszla do glosu, strzelila 2 bramke ale na tym sie skonczylo.Druga polowa byla nerwowa ale ostatecznie wygralismy w pelni zasluzenie.

Udinese-Empoli 2-0
Empoli potwierdza, ze w tym sezonie bedzie kandydatem do spadku, kolejna porazka, a Udinese mysle ze bedzie walczyla o puchary w tym sezonie.

Roma-Parma 2-0
Mimo naszych nadzieii Parma nie zdolala urwac punktu na Stadio Olimpico.Roma napewno chcialaby zapomniec o poprzednim sezonie i wyglada ze im sie to uda.

Bologna-Perugia 2-2
Dla mnie mala niespodzianka.Uwazalem Bologne za solidna druzyne, ktora bedzie walczyla o puchary, a taka druzyna nie moze pozwolic sobie na takie "wpadki" u siebie.Perugia mimo prowadzenia 2-0 nie zdolala wygrac.

Chievo-Sampdoria 1-1
Chievo prowadzilo 1-0 ale nie zdolalo pokonac beniaminka.Chievo w tym sezonie to tlo druzyny z przed 2 sezonow.Sampdoria wedlug mnie powinna sie utrzymac, ale chyba nic poza tym

Reggina-Siena 2-1
No i polegl sensacyjny beniaminek w Regginie gdzie my 2 kolejce wygralismy 2-0.Po "sensacyjnym" remisie z Roma przyszedl zimny prysznic.Kiedys musiala sie skonczyc swietna jak dla beniaminka passa.

Modena-Lecce 2-0
Pojedynek dwoch slabszych zespolow tego sezonu w serieA, ktore niewatpliwie beda wlaczyc o utrzymanie.Wazany mecz dla obu druzyn zakonczony zwyciestwem Modeny.

Milan-Lazio ?-? godz.20.30
Niewatpliwy hit 6 kolejki serieA.Na san siro Milan podejmie zmotywowane w tym sezonie Lazio.Dla nas najkorzystniejszy bylby remis, ale druzyny napewno beda graly o zwyciestwo.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 17:08

wygrana Udine z Empoli nie była niespodzianką, Empoli jest przedostatnie, a Udine zawsze było w górnej części. Remis Interu jak najbardziej cieszy, ale Inter nie będzie sie liczył w walce o mistrzostwo, troche mieli farta, ale to szczegół. Zwycięstwo Romy nie podlega dyskusji, zasłużenie i można sie tego było spodziewać, a wygrana juve rtez cieszy tylko nie cieszą te 2 bramki strzelone nam. Myśle że sie poprawią w obronie i nikt nie będzie w stanie nas "przejść". A w mczeu wieczornym myśle że Milan niewygra :twisted:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 19:23

Gla mnie najbardziej zaskakujące są remisy Chievo i Bologny, bo oba te kluby według mnie powinny wygrać, ponieważ grały u siebie.
Teraz mam nadzieję że Lazio odbirze punkty Milanowi, najlepiej żeby bbył remis, choć bardzo bendę się cieszył z wygranej Lazio.
Lubię Romę więc nie mam nic przeciwko żeby zwyciężali, oby byli tylko za nami.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 19:56

no cóż wyniki dobre ale szkoda że roma wygrała i Lazio urwie punkty Milanowi

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 21:10

Szkoda ze Roma tak latwo wygrala. Ale jak juz pisalem przed meczem to jest po prostu obecnie lepszy klub niz Parma. Mnie najbardziej zaskoczyla porazka Sieny. Owszem to beniaminek, ale grajacy bardzo dobrze w tym sezonie. Myslalem nawet ze beda mieli pewien srodek tabeli. Ale widac jednak to byl tylko chwilowy wyskok. Sampsoria narazie nie spelnia pokladanych w niej przez niektoych oczekiwan i sadz ze juz nie spelni. Byle by milan pregral :twisted:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 21:30

lipa że roma wygrała. Ale to niestety było raczej do przewidzenia. Mam nadzije że lazio i milan zremisuą. Jak narazie to milan prowadzi do pierwszej połowy 1-0:(:(.

matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 21:33

Szkoda ze Roma wygrala ale dobrze ze inter znow starcil punkty mam nadzieje ze Lazio uda sie jeszce urwac punkty Milanowi.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 21:40

Szkoda, że Parma nie stawiła oporu Romie. Szkoda też, że Brescia nie potrafiła utrzymać dwóbramkowego prowadzenia. Remis Chevio z Sampą nie zdziwił mnie zbyt bardzo. Udine wygrało 2-0 i kolejny bardzo dobry występ zaliczył Jankulovski. Liczyłem na lepszy występ Sieny. Szkoda, że Milan prowadzi z Lazio... mam nadzieje, że do końca meczu to się zmieni!!

Totnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 22:06

Uda sie Romie a jak :wink:

Ieri Oggi Domani Roma per sempre!!!
mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 23:35

NIestety Milan wygrał :!: szkoda ale tak myślałem .Liczyłem na Parme bo coś mi mowiło że im sie uda :evil: eech. A Milan dostanie od nas łoty więc jeszcze straci troche punktów.Najwieksze zaskoczenie to chyba porażka Bologny byłem pewwien że stuknie Perugie.

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 00:42

oprocz remisu Interu chyba nie ma zadnych niespodzianek w tej kolejce
Parma mogla sie bardziej postarac, ale nie ma co plakac
a Mazzone udowadnia ze kocha remisy :wink:

co do Regginy - ich zwyciestwo nie jest bynajmniej zaskoczeniem - graja bardzo ladny futbol i maja calkiem ciekawych ofensywnych zawodnikow (chociazby Bonazzoli i Nakamura - sa swietni)

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 01:13

Właściwie poza wynikiem Brescia-Inter to żadnych rewelacji nie było - raczej wszystko było przewidywalne i nie można mówuć o jakiś niespodziankach. Tylko ten Milan...... :? no ale cóż - spodziewałem się takiego rozstrzygnięcia.

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 10:17

Sędziowie pomogli drużynom z Mediolanu - karny dla Interu po symulacji Cruza i nie uznany gol dla Lazio w meczu z Milanem.

Roma spokojnie pokonała Parmę. Jest silniejsza i grała u siebie tak więc nic się nie stało. Niespodzianki (w tym wypadku remis) mają to do siebie, że zdarzają się wyjątkowo.

Bologna tylko zremisowała ze słabą Perugią i to stawia pod znakiem zapytania pucharowe aspiracje Bolonii.

Siena poległa w Reggio, ale tego można się było spodziewać. Siena to solidna drużyna co udowodni jeszcze nie raz, ale to nie zmienia faktu, że walczy tylko o utrzymanie.

Udinese pokonało bardzo słabe Empoli, które obok Ancony jest kandydatem do spadku.

Chievo nie jest już tak silne jak chociażby rok temu i tylko zremisowało z Sampdorią, która jest średniakiem.

Ważne zwycięstwo Modeny, która dobrze sobie radzi w tym sezonie. Lecce gra coraz słabiej.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 14:19

Nero pisze:Sędziowie pomogli drużynom z Mediolanu - karny dla Interu po symulacji Cruza i nie uznany gol dla Lazio w meczu z Milanem.
Sedziowie pomogli obydwom druzyna z Mediolanu :evil: O ile pomoc dla Interu nie ma dla nas duzego znaczenia. To z Milanem jest juz ineczej :evil: :evil:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2003, 14:47

no a Juvie nikt nie musi pomagac (chodzi mi o sedziow) bo Juva i tak jest najlepsza i bez ich pomocy wygramy zawsze :P

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
ODPOWIEDZ