Pamiątki, gadżety itp. ;) Kupię/Sprzedam/Wymienie
- juventini22
- Juventino
Ma ktos do sprzedania kurtke lub czapku Juve??????? Chetnie kupie
- macius1
- Juventino
Ja byłbym zainteresowany jakąś bluzą Juventusu. Fajna jest kolegi kdzr ale ja potrzebuję rozmiaru M. No i oczywiście nie zależy mi na znaczku łyżwy bo mnie na takie udogodnienia nie stać (więc jak łatwo zrozumieć nie mówię tu o drogich bluzach). Jak ktoś ma mi coś do zainteresowania to zapraszam :-D
- kdzr
- Juventino
Macius 1, zapraszam na pw, być może jesteś nieco "cięższy" niż Ja, a wtedy bluza będzie idealna. Wydaje mi się, że ma amerykańską numeracje (nieco większą niż nasza, Europejska), mam 184 cm wzrostu, ale ważę mniej, niż wzrost wymaga
dlatego, być może na Ciebie byłaby dobra.
- macius1
- Juventino
No wiesz Ja mam 173 i rosnę więc bluza na pewno nie dla mnie ( ty już chyba dorosły, ja jeszcze nie :lol: ). Ale bluza jest bardzo fajna, do mojego brata na magazyn przyjeżdża gościu i często jest w takiej bluzie, przez co "smaka" mi na taką zrobił :-D
- Darius19
- Juventino
http://www.4fanatic.com/firm-pol-119062 ... ntus-.htmljuventini22 pisze:Ma ktos do sprzedania kurtke lub czapku Juve??????? Chetnie kupie
To są czapki nawet nie drogo chcą Ewentualnie szukaj na allegro tam też jest tego sporo. Jak wejdziesz na allegro wpisz Juventus i ci wyskoczy wiele propozycji w tym bluzy, czapki na zegarach kończąc.
FORZA JUVE
- juventini22
- Juventino
Witam , mam do sprzedania numery pilki noznej z lat 2002-2010r. , cena do uzgodnienia, przy wiekszej liczbie kupionych egzemplarzy rabat!!!!!!!!!!!!!!, piszcie na priv
- kdzr
- Juventino
kdzr pisze:Mam do sprzedania bluzę Juventusu, rozmiar XXL. Ciuszek niemal w ogóle nie noszony, prawdziwa gratka dla kolekcjonerów koszulek, bluz i wszystkiego, co związane z minionymi już latamiW razie zainteresowania, zapraszam na PW, prosiłbym o proponowanie od siebie ceny, będzie łatwiej się dogadać
Sprzedaję ją, ponieważ sam noszę rozmiar M. Oto i bluza :
Pozdrawiam !
- kosciu88
- Juventino
Witam, mam na sprzedaż bluzę Nike Juventus N98 Men's Football Track Jacket rozmiaru L. Bluzę kupiłem w autoryzowanym sklepie Nike( nie było rozmiaru M:/) i niestety musze ja sprzedać gdyż okazała się na mnie trochę za duża. Bluza ta nie była noszona i posiada oryginalne papierowe metki których nawet nie zdążyłem oderwać. Bluza wygląda tak:

tutaj rysunek z wymiarami bluzy http://img827.imageshack.us/i/rozmiarb.jpg/
Bluze kupilem za 229zl + wysylka i za 200 + wysylka moge ja sprzedac. Na Juventu Store taka sama jest za 75 ojro + wysylka. Na zyczenie moge wyslac real foto.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na pw lub gg- 1233517.
Jesli ktos ma taka sama bluze rozmiar M to prosze o kontakt.

tutaj rysunek z wymiarami bluzy http://img827.imageshack.us/i/rozmiarb.jpg/
Bluze kupilem za 229zl + wysylka i za 200 + wysylka moge ja sprzedac. Na Juventu Store taka sama jest za 75 ojro + wysylka. Na zyczenie moge wyslac real foto.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na pw lub gg- 1233517.
Jesli ktos ma taka sama bluze rozmiar M to prosze o kontakt.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2010, 18:37 przez kosciu88, łącznie zmieniany 2 razy.
- PaulCone
- Juventino
Czelo!
Sprzedaję takie oto koszulki. Wszystkie oryginały:
Rozmiar: M. 40 zł z wliczoną przesyłką

Rozmiar: XL. 40 zł z wliczoną przesyłką

Rozmiar: XL. Totalnie nowa. Metka. 90 zł z wliczoną przesyłką

Rozmiar: XL. Kupiona w sklepie Nike. 85 zł z wliczoną przesyłką

Sprzedaję takie oto koszulki. Wszystkie oryginały:

Rozmiar: XL. 40 zł z wliczoną przesyłką

Rozmiar: XL. Totalnie nowa. Metka. 90 zł z wliczoną przesyłką

Rozmiar: XL. Kupiona w sklepie Nike. 85 zł z wliczoną przesyłką

- Tigmar
- Juventino
odszczekaj teraz słowa, o tym, że jestem oszustem.kujas pisze:Po 39 dniach otrzymalem szalik.
Szczerze polecam uzytkownika Marco Buffon! :rotfl:
mówiłem, że szalik dostaniesz, dostałeś. więc mordeńka kujasku.
a datę stempla pocztowego sobie możesz sprawdzić.
przez chwilę jako Marco Buffon
- macius1
- Juventino
Witajcie. Mam ogromną prośbę do mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego i okolic, albo kogoś w ogóle nie związanego z tym miastem. Wydaje mi się, że dobry dział wybrałem. Potrzebuję pomocy związanej z kupnem pamiątek Juventusu. Poszukuję sklepu w Piotrkowie, w którym mógłbym nabyć pamiątki związane z Juve, np. szaliki. Okolice Piotrkowa też mogą być. Bardzo bym prosił o każdą pomoc
. Jest mi to potrzebne, ponieważ zbliżają się mikołajki i w mojej szkle obdarowujemy się nawzajem więc jest okazja by nabyć jakąś nową pamiątkę klubową.
Każda pomoc się liczy, więc błagam - pomóżcie. Dziękuję.

Każda pomoc się liczy, więc błagam - pomóżcie. Dziękuję.
- adinho08
- Juventino
Jestem zainteresowany kupnem szarego Longa rozmiar M, robionego przez FAJE.
Jakby ktoś miał za duży lub za mały lub chciał się zamienić za czarny rozmiar M to pisać.
gg 5940774 lub priv.
Jakby ktoś miał za duży lub za mały lub chciał się zamienić za czarny rozmiar M to pisać.
gg 5940774 lub priv.

Vinci per noi magica JUVENTUS !
Górnik Zabrze & Wisłoka Dębica
Górnik Zabrze & Wisłoka Dębica
- dejvid_00
- Juventino
W naszym wspaniałym mieście raczej na 100 procent nic nie kupisz związanego z juventusem:-(,Ja często jestem w Łodzi i nawet tam zabardzo nie ma nic ciekawego.Najprędzej coś z juve kupisz na allegro.A chyba jedyna rzecz jaką możesz kupić w PTB to piłke juventusu w sportowym w focus mall o taka:http://allegro.pl/szok-pilka-nike-juven ... 47868.html Powodzenia FORZA JUVEEEE!