[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Hubson
- Juventino
Matko święta, przecież gdyby to od Faji zależało to w byśmy już w tych longach chodzili !! Stedman ma jakiś poślizg i trzeba cierpliwie czekać
Nic na to niestety nie poradzimy, Faja to zaufany i solidny "ludź" więc znając go, zaraz jak otrzyma longi , zacznie rozsyłać i na pewno da znać na forum ;]
Tyle z mojej strony ;] Dziękuję dobranoc ;]

Tyle z mojej strony ;] Dziękuję dobranoc ;]
- Pan Mietek
- Juventino
Jakby miał, to by napisałStop wazelince, bo ja do Faji pretensji nie mam, tylko grzecznie pytam, czy ma może jakieś info @_@

- Hubson
- Juventino
Oj kdzr, nikt do Ciebie nie ma pretensji ;] Po prostu mówię że jak by Faja miał jakieś info, albo longi już u siebie na chacie to na forum bankowo by to napisał
Potrzebna jest odrobina cierpliwości :-)
Nonie panowie
? Więc spiąć poślady i czekać cierpliwie 

Nonie panowie

- faja69
- Juventino
dzisiaj dzwoniłem i tak.. już praktycznie kończą produkcję, wszystko przez przedłużenie terminu wpłat, bo miałem zaklepany u Nich termin, i niestety przepadł i wskoczył ktoś inny na nasze miejsce..
lada dzień powinny być u mnie.
lada dzień powinny być u mnie.

- stahoo
- Juventino
Dokładnie tak.Kurczi pisze:póki co Longsleevy :lol:Raaja pisze:To jaką akcje teraz robimy T-shiry czy polary ? Jak polary to chyba trzeba by już zaczynać, bo zima tuż tuż.

Wam (nam) tylko czekać- faji pakować, adresować, wysyłać.Raaja pisze:Z nimi to nam pozostaje już tylko czekać.
Dlatego wybitnie śmiesznie się czyta zwroty "jaką akcję ROBIMY".
- rokfor
Ja nie widzę w tym nic śmiesznego, bo użytkownik który to napisał poprostu ma chęć kupić kolejny gadżet i tylestahoo pisze:Dlatego wybitnie śmiesznie się czyta zwroty "jaką akcję ROBIMY".

Oczywiście WIELKIE dzięki osobom które mają cierpliwość i się zajmują organizacją.
Pozdrawiam.
- tabo89
- Juventino