LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- CzarnyZkultury
- Juventino
romek cos wczoraj mowil, ze jednak go nie bedzie. zreszta sam sie pewnie wypowie.
ja w lublinie bede wtedy i chyba przyjde do tifosi. ale to jeszcze nie jest pewne czy akurat w tifosi bede mecz ogladal :lol:
ja w lublinie bede wtedy i chyba przyjde do tifosi. ale to jeszcze nie jest pewne czy akurat w tifosi bede mecz ogladal :lol:
- romek20.20
- Juventino
CzarnyZkultury pisze:romek cos wczoraj mowil, ze jednak go nie bedzie. zreszta sam sie pewnie wypowie
widzę, że o adwokata nie trudno

rzeczywiście najprawdopodobniej nie będzie mnie na meczu, wiadomo chyba dlaczego...
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- livinglegend
- Juventino
Z przyjemnością.
Arrivederci Mauro e David 

- STAN
- Juventino
ogolnie wszystko sie posypalo, nie mamy zniżek, gadalem z wlascicielem musimy robic 500zl utargu min. Zeby dostac znizke. On woli vipa wynajac ludzio którzy robia urodziny,imienininy i tego typu zabawy, a my blokujemy vipa ze znizka i utargiem tak malym ze jemu się to nie kalkuluje, takze w sobote wstepnie vip duzy za 100zł, i druga wazna kwestia do vipa duzego nie moze wejsc wiecej niz 20osób. Takze na przyszlos prosze to zapamietać.
- JaPs
- Juventino
Pff! Nie ma co wynosic pod niebiosa tego lokalu. Teraz zeszli na psy (wystarczy zajrzec do meskiego..). Rozejrzalbym sie za nowa miejscowka (jedna mam nawet na oku). Nie to nie, łachy bez :snooty:_STAN_ pisze:ogolnie wszystko sie posypalo, nie mamy zniżek, gadalem z wlascicielem musimy robic 500zl utargu min. Zeby dostac znizke. On woli vipa wynajac ludzio którzy robia urodziny,imienininy i tego typu zabawy, a my blokujemy vipa ze znizka i utargiem tak malym ze jemu się to nie kalkuluje, takze w sobote wstepnie vip duzy za 100zł, i druga wazna kwestia do vipa duzego nie moze wejsc wiecej niz 20osób. Takze na przyszlos prosze to zapamietać.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a kto będzie liczył te osoby w vipie...? 
co do soboty to na 90% bedę, może nawet 95... ale nie chce mówić, że na pewno bo może mi coś w sobotę takiego wypaść, że nawet nie będę miał jak napisać, że mnie nie będzie...

co do soboty to na 90% bedę, może nawet 95... ale nie chce mówić, że na pewno bo może mi coś w sobotę takiego wypaść, że nawet nie będę miał jak napisać, że mnie nie będzie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- STAN
- Juventino
no masz rację troszkę przeginają, a o jaki lokal chodzi? w sumie tifosi jest spoko mam do tego lokalu jakiś taki sentyment ;p ale już nie jesteśmy chyba vipami jak kiedyś;p:lol:JaPs pisze:Pff! Nie ma co wynosic pod niebiosa tego lokalu. Teraz zeszli na psy (wystarczy zajrzec do meskiego..). Rozejrzalbym sie za nowa miejscowka (jedna mam nawet na oku). Nie to nie, łachy bez :snooty:_STAN_ pisze:ogolnie wszystko sie posypalo, nie mamy zniżek, gadalem z wlascicielem musimy robic 500zl utargu min. Zeby dostac znizke. On woli vipa wynajac ludzio którzy robia urodziny,imienininy i tego typu zabawy, a my blokujemy vipa ze znizka i utargiem tak malym ze jemu się to nie kalkuluje, takze w sobote wstepnie vip duzy za 100zł, i druga wazna kwestia do vipa duzego nie moze wejsc wiecej niz 20osób. Takze na przyszlos prosze to zapamietać.
ja mam lepszy pomysł;p zrzućmy się na telewizor, co miesiąc będziemy płacić za canal i polsat a ja załatwię za nie duża opłatą nam iście królewskie warunki

- romek20.20
- Juventino
_STAN_ pisze:no masz rację troszkę przeginają, a o jaki lokal chodzi? w sumie tifosi jest spoko mam do tego lokalu jakiś taki sentyment ;p ale już nie jesteśmy chyba vipami jak kiedyś;p:lol:JaPs pisze:Pff! Nie ma co wynosic pod niebiosa tego lokalu. Teraz zeszli na psy (wystarczy zajrzec do meskiego..). Rozejrzalbym sie za nowa miejscowka (jedna mam nawet na oku). Nie to nie, łachy bez :snooty:_STAN_ pisze:ogolnie wszystko sie posypalo, nie mamy zniżek, gadalem z wlascicielem musimy robic 500zl utargu min. Zeby dostac znizke. On woli vipa wynajac ludzio którzy robia urodziny,imienininy i tego typu zabawy, a my blokujemy vipa ze znizka i utargiem tak malym ze jemu się to nie kalkuluje, takze w sobote wstepnie vip duzy za 100zł, i druga wazna kwestia do vipa duzego nie moze wejsc wiecej niz 20osób. Takze na przyszlos prosze to zapamietać.
ja mam lepszy pomysł;p zrzućmy się na telewizor, co miesiąc będziemy płacić za canal i polsat a ja załatwię za nie duża opłatą nam iście królewskie warunki:lol:
a to lokum o którym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiedyś pisał?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj łaski nie robią, z drugiej jednak strony mają wiele racji. Przyjrzyjcie się na nasze utargi, nie licząc takich spotkań jak ostatnie z interem, gdzie też szału nie było.
Lokalu nie ma co zmieniać moim zdaniem, tifosi jest prestiżowe, jak na LM chodziliśmy to mijaliśmy kibicow inncch 4,5 klubów, fajnie wtedy tak ,,rywalizować'' w atmosferze i liczebności.
Ich decyzj to czysto ekonimoczne działanie, coś musi im iść nie tak skoro podnieśli ceny wszystkiego i zmienili caly personel. Jakby jednak nie spojrzeć, cały czas dają nam najwięcej możliwości na obejhrzenie meczu a vipa będziemy brać tylko na hity. Nie zbiedniejemy jak wydamy raz na jakiś czas 10 zl więcej.
teraz pozostaje jeszcze kwestia dekoracji, która zgnije niedługo u mnie w suszarni
Może w sobotę o tym pogadamy?:>
To kto jeszcze wpadnie pomachać szalikiem?
Lokalu nie ma co zmieniać moim zdaniem, tifosi jest prestiżowe, jak na LM chodziliśmy to mijaliśmy kibicow inncch 4,5 klubów, fajnie wtedy tak ,,rywalizować'' w atmosferze i liczebności.
Ich decyzj to czysto ekonimoczne działanie, coś musi im iść nie tak skoro podnieśli ceny wszystkiego i zmienili caly personel. Jakby jednak nie spojrzeć, cały czas dają nam najwięcej możliwości na obejhrzenie meczu a vipa będziemy brać tylko na hity. Nie zbiedniejemy jak wydamy raz na jakiś czas 10 zl więcej.
teraz pozostaje jeszcze kwestia dekoracji, która zgnije niedługo u mnie w suszarni

To kto jeszcze wpadnie pomachać szalikiem?

- CzarnyZkultury
- Juventino
znaczy się ja? nie przypominam sobie.romek20.20 pisze:a to lokum o którym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiedyś pisał?
ja ze swojej strony mogę zaproponować opcje jaką sugerowałem przed meczem z Bolonią. kto ma wiedzieć ten wie.
- romek20.20
- Juventino
CzarnyZkultury pisze:znaczy się ja? nie przypominam sobieromek20.20 pisze:a to lokum o którym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiedyś pisał?
kiedyś pisałeś o jakiejś knajpie przy glinianej czy coś takiego
- CzarnyZkultury
- Juventino
a juz kojarze. to proponowalem jak cieplo bylo bo mieli 42" tv w ogrodku i bez problemu moglismy wtedy ogladac Włochy w MŚ. teraz to odpada.romek20.20 pisze:CzarnyZkultury pisze:znaczy się ja? nie przypominam sobieromek20.20 pisze:a to lokum o którym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiedyś pisał?
kiedyś pisałeś o jakiejś knajpie przy glinianej czy coś takiego