MILAN-JUVE | OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE KIBICÓW | POZNAŃ 30.10
- Tigmar
- Juventino
Mecz z Milanem oglądam w Białymstoku.
Wybieram spotkanie z Ukochaną i mecz Juventusu :-)
Więc mimo wcześniejszych zapowiedzi, że będę, jednak zdecydowałem inaczej.
Edit:
Diego - mocne 3.
Wybieram spotkanie z Ukochaną i mecz Juventusu :-)
Więc mimo wcześniejszych zapowiedzi, że będę, jednak zdecydowałem inaczej.
Edit:
Diego - mocne 3.
Ostatnio zmieniony 25 października 2010, 23:15 przez Tigmar, łącznie zmieniany 1 raz.
przez chwilę jako Marco Buffon
- Jacol
- Juventino
Nie chcesz z nami w Halloween obejrzeć jak Milan z Juve będą grać w dynię?Push3k pisze:Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.

Może przekonam Cię tym, że naprzeciwko naszego pubu (na tej samej ulicy) być może będą milaniści oglądać mecz (przynajmniej zazwyczaj tam oglądali)

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Preclix mi dziś jakieś piwa obiecał i u nas też będą milaniści, a po za tym fajnie było by czasem kuzyna spotkać (tak, juventinich mam i w rodzinie).Jacol pisze:Nie chcesz z nami w Halloween obejrzeć jak Milan z Juve będą grać w dynię?Push3k pisze:Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.
Może przekonam Cię tym, że naprzeciwko naszego pubu (na tej samej ulicy) być może będą milaniści oglądać mecz (przynajmniej zazwyczaj tam oglądali)No to jak, przyjedziesz?
...o tym, że Mama robi galaretę mięsną już nie wspomnę

...ale niezłą próba przekonania mnie. Sorry, ale naprawdę zależy mi na tym, by być w domu na tym długim weekendzie. Spróbuję się pojawić na urodziny JPC. Szkoda, że o tym spotkaniu w Poznaniu nie powiedzieliście gdzieś na początku miesiąca.
Aha - pytałem wcześniej, ale nie było odpowiedzi - Łukasz, Martin, Łyko czy ktokolwiek - kiedy i gdzie urodziny JPC są planowane?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- juveluck
- Juventino
Nic nie wiem, żeby kiedykolwiek jakieś urodziny JPC miały miejsce. Zapewne chodzi ci o urodziny JP, które w tym roku nie będą połączone z żadnym spotkaniem na meczu. Więc najbliższy mecz z milanem to jedyna okazja do wspólnej zabawy w większym gornie.Push3k pisze:
Aha - pytałem wcześniej, ale nie było odpowiedzi - Łukasz, Martin, Łyko czy ktokolwiek - kiedy i gdzie urodziny JPC są planowane?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Sapo
- Juventino
Dzięki za odpowiedź, jutro wpłacam siano za 2, 3 lub 4 osoby, dzisiaj wieczorem będziem wiedziałjuveluck pisze:Parking w weekendy bezpłatny jest na wszystkich ulicy przed pubem.Sapo_Juve&Legia pisze:Ten pub ma jakiś swój parking? Albo jest jakiś płatny blisko?

- Push3k
- Juventino
Nom.juveluck pisze: Zapewne chodzi ci o urodziny JP
Szkoda, życzę dobrej zabawy.juveluck pisze: najbliższy mecz z milanem to jedyna okazja do wspólnej zabawy w większym gornie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- preclix
- Juventino
piwoPush3k pisze:Preclix mi dziś jakieś piwa obiecał i u nas też będą milaniści, a po za tym fajnie było by czasem kuzyna spotkać (tak, juventinich mam i w rodzinie).Jacol pisze:Nie chcesz z nami w Halloween obejrzeć jak Milan z Juve będą grać w dynię?Push3k pisze:Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.
Może przekonam Cię tym, że naprzeciwko naszego pubu (na tej samej ulicy) być może będą milaniści oglądać mecz (przynajmniej zazwyczaj tam oglądali)No to jak, przyjedziesz?
...o tym, że Mama robi galaretę mięsną już nie wspomnę![]()
...ale niezłą próba przekonania mnie. Sorry, ale naprawdę zależy mi na tym, by być w domu na tym długim weekendzie. Spróbuję się pojawić na urodziny JPC. Szkoda, że o tym spotkaniu w Poznaniu nie powiedzieliście gdzieś na początku miesiąca.
- maydayxxx
- Juventino
nawet 2 piwapreclix pisze:piwoPush3k pisze:Preclix mi dziś jakieś piwa obiecał i u nas też będą milaniści, a po za tym fajnie było by czasem kuzyna spotkać (tak, juventinich mam i w rodzinie).Jacol pisze: Nie chcesz z nami w Halloween obejrzeć jak Milan z Juve będą grać w dynię?
...o tym, że Mama robi galaretę mięsną już nie wspomnę![]()

- Push3k
- Juventino
Kurde, przesyłka 20 zł to byś wydał na mnie chociaż połowę Precel
Chyba, że przed meczem coś nad Wisłokiem wypijemy, to 2 piwa to nie będzie problem finansowy 

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Sapo
- Juventino
Jutro wpłacam siano, wpadnę z dwoma ziomalami 

z forum Milanu, może być ciekawie :lol:Poznań.
W sobotę 30 października spotykamy się na meczu AC Milan - Juventus Turyn.
Miejsce: tradycyjnie już Pub Hattrick ul.Kopernika 3 w Poznaniu
Proszę też w miarę możliwości o potwierdzenie obecności.
Zapraszam!
Jak zawsze więcej informacji mozna znaleźć na Forum MCP